Liga Mistrzów - Pierwsza Liga Universal Battle! CAŁA POLSKA!
Re: Liga Mistrzów - Pierwsza Liga Universal Battle! CAŁA POL
Grupa F sie nie zgadza, powinno być tak:
- Jankiel 3 19
- Bercik 4 24
- DurinPl 0 7
- Szaitis 1 10
- Jankiel 3 19
- Bercik 4 24
- DurinPl 0 7
- Szaitis 1 10
-
- Falubaz
Dzisiaj koło 23 moge zagrac z kims lige ziemniaki Duke,Morti, Dimitri ?
-
- Falubaz
Dzisiaj chciałbym zagrać jakis mecz z grupy - będę na UB od jakiejs 20.15
A ja mam organizacyjną sprawę. Ponieważ do ligi zgłosili się gracze w różnym wieku zaczął się pojawiać problem z czasem rozegrania gier. Przykładowo u nas w grupie mamy Wojtusia, który - co dla mnie jest oczywiste - nie może grać wieczorami, z kolei ja mogę tylko wtedy. W takim przypadku jedynym momentem, kiedy zagrać możemy jest weekend. W obecnym przypadku do tej pory zagrać nam się nie udało, a w najbliższy też ze wzgledu na Kujawiaka nie ma szans. I gra się odkłada poza przyjęte ramy czasowe. Co w takiej sytuacji? W obecnej edycji dla mnie to nic nie zmienia - z grupy nie wyjdę i tak. Ale przeciwnik może spokojnie o to walczyć. Nie wiem czy na przyszłość nie byłoby lepiej dawać więcej czasu na kolejkę ligową - pełen tydzień na przykład. Tak żeby można było zagrać każdą grę w kolejne weekendy.
Powyższym nie krytykuję organizacji tej ligi, poddaję tylko pomysł do przemyślenia na przyszłość i ewentualne dalsze rozszerzenie czasu rozgrywania grupy w tej edycji. Sam pomysł ligi jest zacny, co może potwierdzać frekwencja i ilość chętnych. Za mniej zacne uważam pomysły żeby to zgłaszać do rankingu w przyszłości.
Powyższym nie krytykuję organizacji tej ligi, poddaję tylko pomysł do przemyślenia na przyszłość i ewentualne dalsze rozszerzenie czasu rozgrywania grupy w tej edycji. Sam pomysł ligi jest zacny, co może potwierdzać frekwencja i ilość chętnych. Za mniej zacne uważam pomysły żeby to zgłaszać do rankingu w przyszłości.
- Paraszczak
- Falubaz
Tak..mi z ostatnią bitwą też zejdzie.
Bitwa2 Paraszczak-Panterq 20-0; 2500-0
Bitwa2 Paraszczak-Panterq 20-0; 2500-0
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Było wolne miejsce za Lokiego, ale już chyba za późno żebyś 3 bitewki machnął w sumei 2 dni.Luc pisze:Przewidujecie drugą edycję ? Bo się nie załapałem
Ja vs Zafael 20:0
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
-
- Falubaz
Dzisiaj zdecydownanie chciałby zagrac jakąs bitwę grupową. Proszę grupę C o kontakt.
- RedScorpion
- Falubaz
Mieliśmy właśnie grać z QC'em ale przekazał mi informację, że nie będzie mógł dograć tej ligi. W związku z tym za jego zgodą poproszę o walkowera dla mnie. Dla Golonki również, bo oni ze sobą jeszcze nie grali.