Niszcz komunizm - 100% nienawiści ;)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

dobra jednak się wypowiem :P
co do legalizacji marychy jestem przeciwny czemu ? nie dlatego że jest narkotykiem jakimś strasznym działa w pewnym sensie podobnie do alkocholu i człowiek palący to raz na jakiś czas nie uzależni się
ale legalizacja tego przeczyni się do tego że ludzie zaczną sięgać po gorsze rzeczy przez fete po heroine, dlatego że co nielegalne lepiej smakuje

pozwalanie na zwiążki homosekualne jest dla mnie ostro poryte a co dopiero pozwalanie im na adpocje :shock: , a może niedługo zalegalizują pedofilie i później im pozwolą na adopcje :?

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

rasizm jest naturalny, rasizm byl zawsze, jestem zwolennikiem ewolucji nie kreacjonizmu.. co determinuje swiadomosc istnienia rasizmu, wszyscy ludzie nie sa rowni, sa rózni, nie znaczy ze gorsi, ale rozni
nie wmowisz mi ze czarni nie sa lepiej usposobienie do sportu, ogolnie kultury fizycznej, ze japonczycy nie maja wikeszego potencjalu intelektualnego, ze biali nie sa 'sredni' w praktycznie wszsytkim, rasy sie roznia (chocby brak zarostu u rdzennych mieszkancow ameryki) i ja nie mam zamiaru tego negowac, nie sprawia mi przyjemnosci obcowanie z murzynami w moim kraju, ale nie chce ich mordowac.. niech po prostu mieszkaja u siebie, nie musza zarazac hivem 10tek polskich kobiet... tylko dlatego ze sa ciemieżonymi murzynami...
tolerancja to bujda, to zagluszanie podstawowych, pierwotnych odruchow czlowieka
Jakbyś był zwolennikiem ewolucji, to byś wiedział, że wszyscy jesteśmy czarni - odsyłam do kanionu oldoway :)
Przykro mi, ale wszystki cechy o których mówisz, to wieloletni dobór naturalny i predestynowanie cech potrzebnych, to nie ma nic wspólnego z kolorem skóry (nie licząc tego, że kolejne mutacje wykluczyły barwniki w krajach europy jako niepotrzebne i tyle). Co do przykładu tego zarażającego HIVem typa... cóż no przecież to był przypadek - naprawdę chcecie używać tego jako argumentu? Tolerancja to bujda? To ciekawe bo słyszałem, że jednym z podstawowych instynktówczłowieka jest dobieranie się w grupy i tworzenie społeczności, a nie rasizm. Odruchy... nienawiść, agresja, zazdrość, chęć dominacji... to tylko przykłady, naprawdę pragniecie braku zachamowań? Idąc w skrajności po co nam prawo, "zagłusza" przecież czynności wykonawcze tych wspaniałych odruchów :)
Ciemiężeni murzyni? Ponoć każdy teraz jest ciemiężony - żydzi, geje, kobiety, polska w UE, TVN, PiS, PO, Polska Lewica (poraz kolejny - to nie jest lewica :D) - ciekawe, ale nikt by nie wpadł na to że jest ciemiężony gdyby nie było w tym choć ziarnka prawdy.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

TruePunk pisze:punx'n'skins united and wins.

A ci co w to nie wierza, to wlasnie sa pozerzy i hanba obydwu subkultur! : P
Oi! Oi! Oi! Skinhead Boy!
Piwo, Football i dziewczyny - tego chcemy, to lubimy. :wink:

Izo pisze:Najbardziej chyba Thurion. Nigdy nie zrozumiem jak można być rasistą. Mam nadzieję, że masz chociaż uzasadnienie dla swojego rasizmu, jeżeli jest logiczne (to paradoks ponieważ nie ma logicznego uzasadnienia dla rasizmu) to przynajmnie nie propaguj takich treści. Jestem za wolnością słowa i tolerancją, ale nie względem treści, które same w sobie są zagrożeniem dla czyjejkolwiek wolności etc. Chciałbym, żebyś mnie przekonał, że twój rasim ma jakieś podłoże, a nie jest pozerstwem, czy też rasizmem w stylu antysemityzmu radia maryja, czyli "nie lubię żydów bo tak". Spróbuj, proszę, ja tylko chcę poznać twoje zdanie, a nie przekonywać cię że nie masz racji ok?
A zejdź głębiej, pozata tą sztuczną tolerancję, jaką wpajają nam media.
Powiedzmy, że jesteś pracodawcą i masz miejsce pracy dla kogoś.
Przychodzi Ci cygan i Polak, kogo zatrudnisz ?

Do murzynów jakoś nic niemam (bo nieznam takowych, chociaż w przedszkolu jakiś był, ale raczej konflików z nim niemiałem :wink:), ale za to nie przepadam za cyganami. Miałem ich dużo w gimnazjum. Śmierdzi to, kradnie, rzuca się, jak uderzysz głową takiego o kaloryfer to straszy swoimi cygańskimi przyjaciółmi :evil: . I niechodzi mi o kolor skóry, żeby niebyło, mam kolegów lekko ciemniejszych ode mnie, ale nic do nich niemam z tego powodu.

No i kurde. Dzisiaj byłem na rynku (a ostatni raz niepamiętam kiedy tam byłem), i jakoś zauważyłem, że zaczęło się roić od koreańczyków :shock: :shock: :shock: . No i...
thurion pisze:nie sprawia mi przyjemnosci obcowanie z murzynami w moim kraju, ale nie chce ich mordowac.. niech po prostu mieszkaja u siebie
Poczułem coś w tym stylu :shock: . Tylko, że właśnie to tych koreańczyków. :shock:

MuK pisze: W Holandii maja to wszystko i żadnych symptomów apokalipsy nie stwierdzili do tej pory.
Bo tam jedzą ziemniaki napakowane zielskiem :wink: .
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, o 22:39 przez TomCio, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

A zejdź głębiej, pozata tą sztuczną tolerancję, jaką wpajają nam media.
Powiedzmy, że jesteś pracodawcą i masz miejsce pracy dla kogoś.
Przychodzi Ci cygan i Polak, kogo zatrudnisz ?
Przykro mi, że cię zawiodę, ale naprawdę jestem idealistą i zatrudnię tego kto ma lepsze kwalifikacje, a w drugiej kolejności tego, któ będzie potrafił się lepiej zaprezentować :P . Tolerancja nie jest sztuczna ani modna, albo jesteś tolerancyjny albo nie :D

Aha, żebyśmy się źle nie zrozumieli ja nie jestem fanem poprawności politycznej - śmiać się nalezy ze wszystkiego, sam opowiadam miliony kawałów o żydach, murzynach itp, ale jedno to śmiać się, a drugie brać rasizm na poważnie i wierzyć w niego :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Przykro mi, że cię zawiodę, ale naprawdę jestem idealistą i zatrudnię tego kto ma lepsze kwalifikacje
Chodziło mi jakby kwalifikacje i takie pierdoły mieli równe.
Ludzie źle spostrzegają cyganów i dużo było przypadków, że niechcą ich brać do pracy.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

TomCio pisze:
Przykro mi, że cię zawiodę, ale naprawdę jestem idealistą i zatrudnię tego kto ma lepsze kwalifikacje
Chodziło mi jakby kwalifikacje i takie pierdoły mieli równe.
Ludzie źle spostrzegają cyganów i dużo było przypadków, że niechcą ich brać do pracy.
No ludzie :) Ludzie są z natury głupi i źli :D:D:D Trzeba im dawać przykład, a nie kierować się zachowaniami tłumów :D

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

TomCio radzę lekko przystopować, a najlepiej conieco przedytować, bo przyjdzie Tomash i wytnie. Ja tam tego robić nie zamierzam, ale coś mi podpowiada, że Twój post w obecnej formie może nie przejść przez ostre sito spaminatora.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

TomCio pisze:
Poczułem coś w tym stylu :shock: . Tylko, że właśnie to tych koreańców. :shock:

.
przeciez pod Wrcoclawiem jest budowane miasteczko korenancow z LG, ma byc ich ok 10000 :) nie mow ze nie wiedziales ;)

moj kuzyn pracuje w LG w Mlawie, i w takim zadupiu jest kolo 1000 koreanczykow... (tyle ze ja do japonczykow i koreancow nic nie mam :P )

jak juz pisalem, dziwne mam poglady... :
legalizacji marychy??
NIE (IMO nawet tyton powinni zdelegalizowac :) nienawidze dymu :P )
aborcji
TAK
,,związków'' pederastów?
poki nie chca adoptowac dzieci i brac slubow, a jedynie zyc w zwiazku partnerskim, TAK
eutanazji??
TAK
Izo pisze: No ludzie :) Ludzie są z natury głupi i źli :D:D:D Trzeba im dawać przykład, a nie kierować się zachowaniami tłumów :D
nigdy nie chcialem zmieniac świata...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, o 22:27 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Przepraszam b_sk, przez jakieś 2 strony tematu niepisałem, to musiałem nadrobić :wink: . Troche poprawiłem.
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Myślę, że cały czas za mało
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

przeciez pod Wrcoclawiem jest budowane miasteczko korenancow z LG, ma byc ich ok 10000 Smile nie mow ze nie wiedziales

Cośtam słyszałem, ale nie dokładnie i nieinteresowałem się tym raczej :) .
To ja widze, że będziemy mieli China Town :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

TomCio pisze:jak uderzysz głową takiego o kaloryfer to straszy swoimi cygańskimi przyjaciółmi :evil: .
co zrobisz ?? :roll: nie chcialem sie wtracac do tej dyskusji, ale taki brodzik intelektualny powinien byc pietnowany...
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

To akurat nie ja zrobiłem, ale jeden koleś z mojego rocznika. Jeden cygan go zaczepił na schodach i pluł się coś to tego go złapał za łeb i uderzył nim o grzejnik. Taka szkoła. :roll:
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Masz rację, Tomcio. Źle zrobił, że postraszył cygańskimi przyjaciółmi. Powinien bez słowa przyjść z nimi następnego dnia do szkoły i sprzedać gadziowi kosę pod żebra. Bo zasłużył.

Joł, rozmawiamy dalej w ten sposób?

Nie daję temu tematowi 10 stron życia do czasu wyczerpania mojej cierpliwości. Naprawdę styl prowadzenia dyskusji i dobór argumentów przez niektórych mnie po prostu dobija. Pohamowuje mnie moja lumpenliberalnowykształciuchowa wiara w wolność słowa. Ale ostrzegam, że brunatne teksty naprawdę będą traktowane tak, jak na to zasługują. I nawet się kodeksem karnym podeprę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Masz rację, Tomcio. Źle zrobił, że postraszył cygańskimi przyjaciółmi. Powinien bez słowa przyjść z nimi następnego dnia do szkoły i sprzedać gadziowi kosę pod żebra. Bo zasłużył.
Niekumasz. Niewiem ogólnie o co poszło, ale koleś szedł sobie normalnie schodami (przynajmniej tak to wyglądało). Idzie jeden z romów, nagle się zatrzymuje i coś sra do niego, zaczęli się popychać, ten się wkurzył i złapał go za łeb i łup. Jak się lali po lekcjach na następny dzień to przyszli koledzy jednego i drugiego, ale jak te cyganki zobaczyły tamtych to żaden się nieruszył. Ogólnie miałem poje***ą szkołę :wink: i średnio ją wspominam.
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

jesli glowa twojego kolegi huknelaby o kaloryfer za sprawa cygana to ten ze kolega takze straszylby swoimi pobratymcami wiec nie widze w tym nic zaskakujacego...

Ja sie uwazalem dlugo za czlowieka absolutnie tolerancyjnego dla wszystkich odmiennosci. Nadal kolor skory nie jest dla mnie zadnym wyznacznikiem do oceniania czlowieka tak samo jak wyznanie, orientacja czy niepelnosprawnosc. Natomiast im jestem starszy tym wiecej rzeczy zaczyna mi przeszkadzac. Nie podobaja mi sie obrazki z centrum warszawy gdzie napastliwi czarnoskorzy probuja wyciagnac numery telefonow od prawdopodobnie niepelnoletnich dziewczyn. Nie zniose obecnosci ugrzecznionych swiadkow jehowy i nie lubie sliniacych sie na widok blondynki arabow. Jestem niechetny do tych person nie z powodu ich kolorow skory tylko zachowan, a to ze akurat oni dostaja najwiekszego pier***ca przyjezdzajac do naszego kraju... coz nie moja wina. Sa wrecz idiotami prezentujac sie w ten sposob, bo ja im nic nie zrobie, ale jest wystarczajaca ilosc osob ktore tylko marza o spotkaniu w ciemnej alei.
Z drugiej strony mam kolege ktory nie toleruje absolutnie zadnych odmiennosci, nawet niepelnosprawnych. Nie probuje mu wmowic, ze zle mysli - kazdy ma prawo posiadac wlasne poglady poki nie robi nic dyrastyczego by je pokazac.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

To zachowanie które opisałeś zakim łatwym daniem się sprowokować i od razu umawianiem się z kolesiami na kogoś to trąci mi dresiarstem.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

pozwalanie na zwiążki homosekualne jest dla mnie ostro poryte a co dopiero pozwalanie im na adpocje Shocked , a może niedługo zalegalizują pedofilie i później im pozwolą na adopcje Confused
A wytłumaczysz mi jak sie ma homoseksualizm do pedofilii, bo trochę nie ogarniam ? :roll:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Manfred sam jeszcze tego nie ogarnia, na linii usłyszane-powtórzone zabrakło gdzieś własnej refleksji pomiędzy ;)

Raptaparat: Twoje obserwacje nie mają w sobie nic z rasizmu (bo ten opiera się na uprzedzeniach, a Ty piszesz o emprii). Zresztą się z nimi zgadzam. :)

Murmandamus: true.

Tomcio: weź trochę pohamuj język, żal poślady ściska jak się to czyta. I zgadzam się, że mniejszość romska w Polsce zachowuje się tak, jakby na dobrych stosunkach z Polakami im totalnie nie zależało. Znaczy, z mniejszości narodowych to są zdecydowanie najtrudniejszą. Ale zachowując się jak Twoi koledzy nakręca się tylko spiralę uprzedzeń.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2007, o 23:32 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

jesli glowa twojego kolegi huknelaby o kaloryfer za sprawa cygana to ten ze kolega takze straszylby swoimi pobratymcami wiec nie widze w tym nic zaskakujacego...
Kuźwa, oni o byle co jęczeli, że pójdą po swoich przyjaciół, nietylko wtedy jak walnąło grzejnik!!!
O byle co, dosłownie, co by niebyło to się bronili swoimi kolegami. Jak ktoś ich zaczepił, to u nich niebyło: A chcesz w ryj? Tylko: A mam iść po kolegów?
Zresztą sami musielibyście to zobaczyć.
I tak jak pisałem, mam to w dupie, że mają inny kolor skóry, to mi nieprzeszkadza, tylko to ich zachowanie naprawde było wku****ące. No i zdaje sobię sprawę, że niewszyscy są tacy. Młodszy brat koleżanki z mojej klasy chodził z kilkoma do klasy, mówił, że cuchną nieziemsko!
To zachowanie które opisałeś zakim łatwym daniem się sprowokować i od razu umawianiem się z kolesiami na kogoś to trąci mi dresiarstem.
Już pisałem: taka szkoła :roll: . Wszędzie tylko łysi, skejty i cyganie (no i oczywiście też byli normalni ludzie). Żadnego metala ani punka czy emo nigdy w tej szkole niewidziałem :roll: .
Obrazek

Zablokowany