Turniej na UB
Re: Turniej na UB
Dzisiaj wyjeżdzam i następną runde moge zagrać dopeiro w weekand (25-26) taka krótka informacja dla mojego przyszłego przeciwnika
Jeszcze ktos nie zagral? Chce pairingow! Dajcie mi Suchego!;p
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ja z Kuba, nie mielismy jeszcze żadnej okazji niestety.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
mi sie nie spieszy zle wspominam gry z Młodym (bede bił rekord i chcial wiecej niz 650 malych urwać)Durin pisze:Jeszcze ktos nie zagral? Chce pairingow! Dajcie mi Suchego!;p
I Dymitr prosimy o tabelkę/ pary z punktami
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013, o 16:10 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-
- Falubaz
Pamietasz jak ci w pierwszej posadziłem DP! Ale zlamiłes wtedy, takie ryzyko podejmowac Też masz 35 ? To jestes juz trzeci Ja,Ty i KaliDurin pisze:Jeszcze ktos nie zagral? Chce pairingow! Dajcie mi Suchego!;p
e to dupa mam tylko 32:(
To było straszne ryzyko;p Pamiętam jak dzis:D
To było straszne ryzyko;p Pamiętam jak dzis:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Paraszczak
- Falubaz
Ja nie zagram...ni ch**a nie dam rady. Zagadałem do Wojtka raz na FB jak miałem wolne 3h ale nie odpisał i poszło sie yebatś. Do tego moja córka ma w Niedziele 26 1wszą Komunię i prawdopodobnie 3ciej bitwy też nie zagram. Wpiszcie Wojtusiowi jakiś rezolutny wynik i z 3ciej Bitwy mnie wypiszcie. Sorry - Życie>WFB
Dymitr pisze:Andrzej Relosu
Przemcio Jankiel
Shino Klops
Handleson PiotrB
Pixel Rymar
TRubas Dydu
wciąż czekamy
Przemcio z Jankielem cisnęli dziś więc pewnie bedzie wynik
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ty to miała być macha dla Przemcia, a jednak 10:10??Jankiel pisze:10-10Przemcio z Jankielem cisnęli dziś więc pewnie bedzie wynik
Jak to się stało? Opowiadaj!
Czy po prostu któryś nie mógł dograć, obstawiam, że Przemcio i z 20 zrobiło się 10:10 bez małych?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
To była delikatna zmiana sytuacji. Bo zaczęło się od tego, ze w pierwszej turze ze słońca sciagnalem sobie pendanta. A potem nie rozproszylem ripa dd na warriorach, którzy wpadli by we flanke skullkrusherow. Generalnie nie było jak ratować punktów, więc kierując się swoją sygnaturka walilem co turę słońce przez kilka oddziałów licząc na to, ze w końcu dojdzie i padnie jakaś szóstka. W końcu weszło rbt jednak bardzo duża dają z wochem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Andrzej pisze:Andrzej:Relosu
20:0 +2650
I po co chciałem z Młodym zagrać
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Dymitr, wrzuć punkty też jak będziesz pairingi dawać:)