Wakacyjna kampania WFB w Gdańsku
Sławek Sus - Paweł Oworus 1546 - 1613
Bonus dla Pawła.
Bonus dla Pawła.
Za dużo MTG
mój Doombull dzisiaj nie drasnął Tyranta, a ten w odpowiedzi zrobił mu mielone, dalej poszło ogórkom z górki
Bonus dla mnie, Guzka zapomniał dopisać, mój turbo szpieg skitrał się w rogu stołu (oczywiście w strefie wystawienia przeciwnika) i dożył tam bezpiecznie końca gry

mój Doombull dzisiaj nie drasnął Tyranta, a ten w odpowiedzi zrobił mu mielone, dalej poszło ogórkom z górki

Bonus dla mnie, Guzka zapomniał dopisać, mój turbo szpieg skitrał się w rogu stołu (oczywiście w strefie wystawienia przeciwnika) i dożył tam bezpiecznie końca gry

jak coś ustaw go z rezerwą...Kowal pisze:Jutro Pająk gra z Mikiem i kończymy kolejke. Ma ktoś jakieś informacje o Piotrku Pabisiu, bo sie nie odzywa i nie wiem, czy jeszcze uwzgledniac go w kampanii ?
jak się pojawi to zagra, a jak nie to się go wykreśli
Slawek Sus - Mlody
Pawel Oworus - KJ
Mapet - Mike
Rzymek - Pajak
Lider - Ptasznik
Filip - Guzka
Kolek - Malin
Piotr Pabiś - rezerwa
oto pary na nastepna runde kampani. Gramy na 2500 pkt.
3+ core, 0-4 spec, 0-2 rare.
mozna powtorzyc tylko raz slot rare, mozna powtorzyc max 2 razy slot specjal i max 3 razy core.
Zasady specjalne:
Po ciezkich i dlugich bojach armie sa wycienczone i potrzebuja posilkow z tego wzgledu korzystaja z najemnikow.
Jako specjal units mozna wziac "najemnikow" z innych armi za 200 pkt bierzymy najemnikow z listy core units.
Jako rare units mozna wziac "najemnikow" z innych armi za 150 pkt, bierzemy oddzialy najemnikow z listy specjal units. nie mozna brac oddzialow najemnych ktore maja hate na jakis model w armi lub na odwrot.
Oddzialy te moga miec normalnie magiczne sztandary z ich ksiag armii ale nie dziala na nich bonus z wczesniejszej bitwy.
TO CO TU NAPISALEM PISZE Z GLOWY TO CO MI KOWAL PRZEKAZAL JEZELI BEDA JAKIES ZMIANY POWIADOMIMY JAK NAJSZYBCIEJ. PROGI PKT DOPISZE POZNIEJ KOWAL TO SAMO Z BONUSEM NA PRZYSZLA BITWE.
Pawel Oworus - KJ
Mapet - Mike
Rzymek - Pajak
Lider - Ptasznik
Filip - Guzka
Kolek - Malin
Piotr Pabiś - rezerwa
oto pary na nastepna runde kampani. Gramy na 2500 pkt.
3+ core, 0-4 spec, 0-2 rare.
mozna powtorzyc tylko raz slot rare, mozna powtorzyc max 2 razy slot specjal i max 3 razy core.
Zasady specjalne:
Po ciezkich i dlugich bojach armie sa wycienczone i potrzebuja posilkow z tego wzgledu korzystaja z najemnikow.
Jako specjal units mozna wziac "najemnikow" z innych armi za 200 pkt bierzymy najemnikow z listy core units.
Jako rare units mozna wziac "najemnikow" z innych armi za 150 pkt, bierzemy oddzialy najemnikow z listy specjal units. nie mozna brac oddzialow najemnych ktore maja hate na jakis model w armi lub na odwrot.
Oddzialy te moga miec normalnie magiczne sztandary z ich ksiag armii ale nie dziala na nich bonus z wczesniejszej bitwy.
TO CO TU NAPISALEM PISZE Z GLOWY TO CO MI KOWAL PRZEKAZAL JEZELI BEDA JAKIES ZMIANY POWIADOMIMY JAK NAJSZYBCIEJ. PROGI PKT DOPISZE POZNIEJ KOWAL TO SAMO Z BONUSEM NA PRZYSZLA BITWE.
rozumiem, że chodzi o to, że nie można powtarzać oddziałów rareGuzka pisze:, 0-2 rare.
mozna powtorzyc tylko raz slot rare,.

ps nume4r do Mike to 662149822?
bo nie wiem czy mam aktualny.. jak by sie Michał pytał to mi pasuje piątek, sobota ze wskazaniem na sobotę
Dajcie jakis namiar na Mlodego.