Podział ról na ETC 2014

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Re: Podział ról na ETC 2014

Post autor: Furion »

Proste, jak by Ciebie nie było wśród kandydatów to ryzyko missclicka Węgrów było by zniwelowane.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Można się było dogadać, ale przed czy po rzucie kostką? :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Furion pisze:Proste, jak by Ciebie nie było wśród kandydatów to ryzyko missclicka Węgrów było by zniwelowane.
Proste. Dlatego dobrze, ze sie odezwales w tej sprawie gosciu.

Pamietaj, ze ja mam jedno glosowanie na twf gdzie sie nie dostalem na 3 w ktorych bralem udzial

ty masz na razie pelne 2 faile na 2 proby, wiec chyba nie wiesz jak wyglada podzial sil tam :roll:
Naucz sie kupczyc glosami skoro sie z nimi tak dogadywales, ze nawet nie natego goscia co mieli zaglosowac glosowali :roll:

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Nie zapomnij, że rok temu dostałeś się tylko i wyłącznie przez załatwianie głosów przeze mnie i Kudłatego :*

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Furion pisze:Nie zapomnij, że rok temu dostałeś się tylko i wyłącznie przez załatwianie głosów przeze mnie i Kudłatego :*
ty nawet dzieki kupczeniu glosami sie nie dostales :shock: . Troche slabo wiec ci to wyszlo. Ja przynajmniej sie dostalem.

POza tym z tego co wiem to usa niezaleznie od tego chcialo na mnie zaglosowac. A z tego co pamietam to z nimi sie kudalty dogadywal (nie wiem co yty z tym miales wspolnego.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@Lohost, Kacper - może zamknijcie też ten temat, bo łajno aż się wylewać zaczyna
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Zaraz, zaraz. Była samowolka - była.
Mamy miejsce w AR, nie mamy. To, ze Shino nie miał raczej szans nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o to jak wyglada kwestia podmiotowości na forum ETC. Czy gracz reprezentuje środowisko, czy reprezentuje siebie.
Sorry Panowie, ale IMO to niedopuszczalne, że wystawiliśmy dwóch kandydatów.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Dębek pisze: Sorry Panowie, ale IMO to niedopuszczalne, że wystawiliśmy dwóch kandydatów.
Obawiam sie, ze nie tylko twoje zdanie jest takie.

Z kolei jak zapytasz furka to sie dowiesz, ze to nie Polska wystawila 2 kandydatow tylko furek sam siebie wystawil, bo to dla nie go indywidualna sprawa, zeby nikt stad sie nie dostal.

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Dębek pisze:Zaraz, zaraz. Była samowolka - była.
Mamy miejsce w AR, nie mamy. To, ze Shino nie miał raczej szans nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o to jak wyglada kwestia podmiotowości na forum ETC. Czy gracz reprezentuje środowisko, czy reprezentuje siebie.
Sorry Panowie, ale IMO to niedopuszczalne, że wystawiliśmy dwóch kandydatów.
Furion ciśnie ligę i przy okazji zjadł wszystkie rozumy. Do tego nosi okulary, trochę sie spasł więc jest raczej niewygodnym partnerem do bójki.

Po tej krotkiej analizie wydaje mi sie, że nic z tym sie nie da zrobić. Zostaje tylko pamiętać, żeby za rok zapytać Furka czy zamierza startować zanim środowisko zgłosi swojego kandydata. Lepszy Furek niż nikt... Chyba.

Teraz myślę, że trzeba by sprawdzić gdzie jeszcze może się zgłosić bez wiedzy ligi i go ubiec, albo odpuścić zawczasu.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Zupełnie nie rozumiem o co te pretensje do Jerzego!
Przecież się starał, starał się tak bardzo, ale mu nie wyszło. Znów. Znów ktoś go nie docenił, tym razem głosujący i chairmani. Wszedł Szwed, to spisek, tak samo jak to, że selekcjonerzy nie wybrali go do repy. Furionowi należą się gratulacje za nieustępliwą walkę o uwagę i zainteresowanie pozytywne/negatywne bez różnicy, byle mówili, byle ogrywali tę płytę z jego gębą na okładce. Te walkę wygrywa nawet teraz, kiedy jestem zmuszony pisać o nim posta, chociaż brzydzę się jego postępowaniem i brakiem szacunku do wszystkich. A wystarczyło napisać na LL podczas dyskusji między Kudłatym, a Shinem, że się chce kandydować i ma się już zagwarantowanych nawet kilka głosów.
Nie udało się, nie mamy człowieka w ARcomie. Nie mamy już dostępu do wcześniejszego info na temat kompa, a co tam. Polacy nic się nie stało. Repa ucierpi ogrywając nie te rozpy? Kogo to obchodzi, Furion prawie dostał się do ARu. Gratki Furion, "dobry ruch". No właśnie gdzie są ci piewcy dobrego ruchu? Gdzie jest autor słów o węźle gordyjskim? Pewnie gratulują Furionowi na PMkach. Pusty śmiech mnie ogarnia jak przypomnę sobie te posty, śmieję się z was głośniej niż Qc z żartów Sola.
Ktoś postronny, ktoś kto jest laikiem w sprawach polityki TWF mógłby przez chwilę uwierzyć postom Lidera, że u nas w kraju, to się może ze trzy osoby orientują w temacie, między nimi oczywiście nasz zbawca, odnowiciel eurokompa Jerzy B. No jak ktoś się tak mega zna, ma za sobą poparcie osób oblatanych na TWFie, to w ciemno takiego ruchu nie zrobi, nie zbłaźni się, nie zrobi z siebie idioty startując bez pewności, że go wybiorą i to z zapasem. A jednak, nie wybrali. Jak to napisał przed głosowaniem Furek Rincowi, to nic nie szkodzi, że polak się nie dostanie, bo pomysły Shina z ARu w tym roku mu się nie podobały. Czyli nie ważne, że nie ma polaka, ważne, że nie ma Shina, bo Furek uznał, że tak będzie lepiej. Pal licho repe, pal licho ograniczenia na jakich te kilkaset osób zagra po kilkadziesiąt bitew, byle "knurwa" nie przeszła. Mała, zawistna osoba z tego Jurka, jednak balon ego tak napchany samozachwytem, że nie przebiłby go chyba żaden pojazd. Ale balon pękł, dwa głosowania dwie porażki dwie "fury" jak to się mówi w grze w oczko, kiedy dobierze się za dużo punktów. Szmbo się wylało przez zawiść i małostkowość jednego człowieka.
Dymitr już ratuje "klubowicza" przed krytyką? Mam nadzieję, ze modowie nie dadzą się nabrać, po takiej akcji należy się kilka cierpkich słów
Obrazek

paulinka17
Kretozord

Przesadzasz kaleson. Furionowi odbiła sodówka, ale to nic nowego.

Można po prostu przestać o nim gadać, upewnić sie, ze nie dostanie nigdy bazyliszka, nie jeździć na organizowane przez niego turnieje i ograniczyć z nim kontakt do minimum. Jemu nie zrobi to różnicy, a Ty sie nie będziesz stresował.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2013, o 14:45 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.

Kalesoner
Szczur Królów

Nic nowego, ale tym razem konsekwencje w jakiś sposób dotkną wszystkich, zwłaszcza tych którzy grają dużo na eurokompa.
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

LMAO. Teraz każdy mądry i skory do dyskusji. "Było powiedzieć, że chcesz kandydować to nie byłoby problemu" = problem z pamięcią czy z kojarzeniem faktów?

Możecie sobie pisać co chcecie, nie udało się i nie jestem z tego zadowolony, tym niemniej moja kandydatura była jedyną szansą na Polaka AR w tym roku, skoro Kudłatego nie chcieliście.

To że było dwóch kandydatów to kanał. I tyle w temacie.
To że miał być tylko Shino to gwarancja braku przedstawiciela w AR.comie. Czyli też kanał.
Mi zabrakło o włos :D Sorry!
Kalesoner pisze: Jak to napisał przed głosowaniem Furek Rincowi, to nic nie szkodzi, że polak się nie dostanie, bo pomysły Shina z ARu w tym roku mu się nie podobały.
Nie zmyślaj misiek.
Mam nadzieję, ze modowie nie dadzą się nabrać, po takiej akcji należy się kilka cierpkich słów
Ostoja moralności polskiego WFB, człowiek co będzie szeptał na ucho selekcjonerom niczym szara eminencja - Kalesoner!

I przestańcie wciskać te bajki o balon ego. Przyjemnie się tego słuchało przez pierwsze 3 miesiące od Szczyrku, teraz najwyższa pora zmienić płytę. Najwyższa pora wlać sobie trochę oleju do głowy i przekalkulować sprawę, w tym roku sytuacja była że do AR wchodzę albo ja albo nikt. Dowód macie w tabelce z ilością głosów na poprzedniej stronie.

pozdrawiam
Furion

paulinka17
Kretozord

Mnie przekonałeś. Gratuluje 6 miejsca.

Co do sodówki...
Może faktycznie jestem niesprawiedliwy, ale nikomu z nas nie przyszło do głowy robienie filmikow o zwijaniu miarki i umieszczanie ich jako advanced tutorial na YT. Nikt tez nie zgłosił swojego wlasnego bazyla (nie wspomnę jak był absurdalny). Nikt nie opowiada tyle o zmianie swojej fryzury. Nikt nie nazywa własnym imieniem skali oceny masterow, mimo, że nikt tego pomysłu nie podchwycil.

To zaczęło sie grubo przed Szczyrkiem. Jesteśmy tu po to, żeby Ci pomóc. Pewność siebie jest ważna, ale to idzie w złym kierunku Jurek.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

W historii tego forum parę tekstów zwaliło mnie z krzesła.
Słynne "Gratuluję Zbyszku jesteś na pudle" autorstwa Robsona.
Teraz to:
Ale balon pękł, dwa głosowania dwie porażki dwie "fury" jak to się mówi w grze w oczko, kiedy dobierze się za dużo punktów.
Abstrahując od meritum. Wartość artystyczna 10/10.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Następny filmik na YT bedzie z Furkiem leżączym na kozetce obok siedzi paulinka:mrgreen:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

To że miał być tylko Shino to gwarancja braku przedstawiciela w AR.comie. Czyli też kanał.
tego nie wiesz. Jak sie dowiedzielismy twoja wiedza na temat tego co sie dzieje na twf jest dosc slaba.
Nie zmyślaj misiek.
Na prawde chcesz te zeby te logi byly pokazane? Po co? i tak wiadomo, ze to napisales.
Dowód macie w tabelce z ilością głosów na poprzedniej stronie.
glownie dowod na to, ze nie dales rady sie dostac. Ja takze, ale jesli sie baaardzo dluugo poprzygladac to widac, ze gdyby glosowano na jednego polaka to pewnie by sie on dostal :roll:

Debek +1.

Choc w sumie sie pomylilem z tym. Nie wliczylem glosowania na pks, ktore tez jest pewnego rodzaju ar. Wiec kolejna porazka dla mnie. mam wiec 2/4. furek co prawda nie zanizyl tym sukcesw w dostawaniu sie na tego typu komitety bo ma zawrotne 0/3

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Kurde Paulinka, muszę powiedzieć że nie tylko jesteś hejterem ale fanem numer 1 :D Jak będę robił give away na tysiąc subów to dodatkowy egzemplarz czegokolwiek to będzie dam Tobie.

Co do zwijaniu i miarki i rzucaniu kostkami możesz śmiało pisać co myślisz. Ja o wiedzę o gamingu mam bardzo rozbudowaną, wręcz kompleksową. I właśnie to doświadczenie mówi mi, że jak chcesz czegoś kogoś nauczyć to zaczynasz od podstaw. Dla gier komputerowych zaczynamy od prawidłowej pozycji siedzącej. Dla battla będzie to prawidłowe posługiwanie się miarką i kostkami.

Sądząc po ilości subów, wyświetleń, lajków i ciepłych słów które regularnie otrzymuję przez internet jak i w realu to z tego projektu, który jest moim własnym, prywatnym projektem, do którego nikogo nie zmuszam do oglądania to z wyników tego mojego małego prywatnego hobby jestem zadowolony.

O fryzurze nie wiem o co biega. Ale cieszę się, że cały czas pamiętasz mnie jeszcze jak malowanego chłopca 8)

pozdrawiam i dziękuję, że tak wiernie śledzisz moje poczynania.
Furion

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Shino pisze:
tego nie wiesz. Jak sie dowiedzielismy twoja wiedza na temat tego co sie dzieje na twf jest dosc slaba.
Może i słaba, twoja po prostu nie istnieje.
Nie zmyślaj misiek.
Na prawde chcesz te zeby te logi byly pokazane? Po co? i tak wiadomo, ze to napisales.
Jesteś głupi czy z policji?
PIERWSZE TAŚMY W SPRAWIE: ROZMOWA Z RINCEM pisze:shino wnosil do tematu ar tyle merytoryki co inne wynalazki, wiec zadna strata
(...)
sorry, ale nie lykam tego ze idzie shino "bo wygral rzut koscia"
Reszta posta to totalne dno, nie mam nawet do czego się odnieść :(
Słabo.
Tylko paulinka17 ratuje poziom, ale patrząc po ostatnich harcach z PiotremB to chyba ma przeziębienie czy coś.

pozdrawiam
Furion

Kalesoner
Szczur Królów

a może?
jak shino sie nie zglosi to przejde jak sie zglosi to wyciagne troche glosow i nikt nie przejdzie, zycie. zreszta shino wnosil do tematu ar tyle merytoryki co inne wynalazki, wiec zadna strata
Obrazek

ODPOWIEDZ