Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
Re: Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
nie spisek tylko przelew jeszcze nie doszedl a ja wyslalem z Goblinem rozpiski. Jak zwykle SS mąci :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ma pytanko o której otwieracie bo mammy tragiczne połączenie pkp z Częstochowy i będziemy na miejscu dość wcześnie
Tragiczne? Macie pociąg Interregio który jest 9.09 w Bielsku.... sam nim jadę ale z DG
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Liste wrzuce jak bede przy kompie.(kazda osoba dostala ode mnie potwierdzenie
przyjecia zgloszenia)
Zglosilo sie 50 osob, z jednej strony bardzo nas to cieszy z drugiej jest problem z miejscem - limit miejsc, naciagniety do granic pojemnosci sal to 46 osob - w zwiazku z tym jezeli ktos wie ze jednak nie da rady to prosimy o szybka informacje
przyjecia zgloszenia)
Zglosilo sie 50 osob, z jednej strony bardzo nas to cieszy z drugiej jest problem z miejscem - limit miejsc, naciagniety do granic pojemnosci sal to 46 osob - w zwiazku z tym jezeli ktos wie ze jednak nie da rady to prosimy o szybka informacje
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
mowisz wreszcie masz szanseDurin pisze:50 graczy 3 bitwy;p
Rand(winner);

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja malo gram jestem plewa. Jade posiedziec w warzywniaku z Toba i Solem
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jasif Straznik Teksasu ; P
Durin, spoko, odwiedze Cię obiecuje :*
Niestety mnie nie będzie.
Wisła Kraków.
-Qc- pisze:Jasif Straznik Teksasu ; P
Grasz SK.... spokojnie, nie będziesz daleko;p