Możesz też kości pomalować na różowoKacpi 1998 pisze:Na żywo jest trochę lepiej a cóż mam zrobić, pomalować papirusy na różowo, żeby się nie zlewały ?
Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb kingi
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Albo całą resztę, czekaj to nie ma sensu
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Po prostu użyj innego koloru, albo je pomaluj inaczej niż walnąć wash i gotowe.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
Czaszka to skull white a pergaminy to bleached bone więc różnica jest.
A podoba się chociaż ?
A podoba się chociaż ?
Ostatnio zmieniony 3 maja 2014, o 21:07 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi się też bardzo podoba, zwłaszcza tarcza, chociaż nie wygląda na rozjaśnianą(ta czarna część), ale to pewno wina zdjęć.
Co za problem http://z4.invisionfree.com/Khemri/index ... opic=13460Kordelas pisze: Możesz też kości pomalować na różowo
Akurat się natknąłem przeglądająć forum
Fakt, że wyglądają bardziej jak duchy, niż jak szkielety, ale sam patent został już wykorzystany
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kości możesz washować brązowym, a papirusy np. mocno rozwodnionym czarnym, jesli nie chcesz pędzlować...
- Kacpi 1998
- Masakrator
nieChainsaw7 pisze:Mi się też bardzo podoba, zwłaszcza tarcza, chociaż nie wygląda na rozjaśnianą(ta czarna część), ale to pewno wina zdjęć.
Co Ci zostało do pomalowania ?
- Kacpi 1998
- Masakrator
Kolejny genialny finecastowy model GW, którego jakość nie powala a co za tym idzie malowanie też
przynajmniej połączenie fioletowego i zielonego wygląda dość dobrze
ten płaszczyk był taki pomarszczony/zmutowany, że nie chciało mi się z nim cokolwiek robić ale według mnie całość wyglada zadowalająco
ten płaszczyk był taki pomarszczony/zmutowany, że nie chciało mi się z nim cokolwiek robić ale według mnie całość wyglada zadowalająco
Dla mnie to jeden z najfajniejszych modeliKacpi 1998 pisze:Kolejny genialny finecastowy model GW, którego jakość nie powala a co za tym idzie malowanie też
Mi się malowanie podoba choć czerwień bym ciut bardziej rozjaśnił
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Kacpi 1998
- Masakrator
Koncept jest bardzo spoko ale wykonanie
To nie czerwień tylko róż
No to to rozjaśnij to troszkę bardziej by na róż wyglądałoKacpi 1998 pisze:Koncept jest bardzo spoko ale wykonanie
Chodzi Ci o materiał ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Podoba mi się w nim wszystko oprócz skóry, podpisuję się pod prośbą kotsona o pomalowanie liche priesta.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Jeśli chodzi wam o arkhana to bardzo się postarm jak mnie będzie stać na podkład
@Fuxior To był wyjątkowo nieudany faincast w porównaniu do innych.
@Chainsaw7 Zrobię jakieś grupowe to sobię zobaczysz.
@Fuxior To był wyjątkowo nieudany faincast w porównaniu do innych.
@Chainsaw7 Zrobię jakieś grupowe to sobię zobaczysz.