[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re:

Post autor: QQrydza »

RedScorpion pisze:Nie planowałem przez czułów może więc następnym razem kogos wezmę

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
jadac przez obi zjezdzasz tak, że i tak przez czułow najbardziej Ci sie oplaca jechać - bo Ty Chyba chcesz jechac na Mikołów a lepsza droga to Czułów + Bartus moglby Cie poprowadzić :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Robert podaj wyniki ! :D
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Po pierwsze dziękuję wszystkim za przybycie, a w szczególności dziękuję Bartkowi i Sergiowi za pomoc w organizacji.

Po drugie gratulacje dla Jankiela i Domina za miejsce na pudle.

Po trzecie znaleziono 4 modele ghuli i 3 dark riderów( chyba Beliala)

Po czwarte wyniki turnieju

1. Jankiel 50
2. Ja 47
3. Domin 47
4. Ficu 42
5. Młody Kocoń 40
6. Jaaf 40
7. Solo 39
8. Radek Janik 34
9. Durin 32
10. Duży Paweł 32
11.Twister 30
12. Belial 30
13. Bru 30
14. Adam Skowron 29
15. Irek 28
16. Eltharion 27
17. Eldritch 26
18. Zaf 26
19. Dragomar 24
20. Pinka 24
21. Sas 22
22. Vitnar 20
23. Kuzyn 15
24. Kubista 4
25. Siwy 4

PO PIĄTE chciałbym przypomnieć, że ten turniej był pierwszym z cyklu sześciu turniejów zaliczanych do IX Tyskiej Ligi oraz o miano MASAKRATORA 2014 r.

Sytuacja w lidze przedstawia się następująco( otworzę osobny temat dotyczący ligi w najbliższym czasie. Na razie info wstępne tutaj):

1. Jankiel 20
2. Ja 19
3. Domin 18
4. Ficu 17
5. Młody Kocoń 16
6. Jaaf 15
7. Solo 14
8. Radek Janik 13
9. Durin 12
10. Duży Paweł 11
11.Twister 10
12. Belial 10
13. Bru 10
14. Adam Skowron 10
15. Irek 10
16. Eltharion 10
17. Eldritch 10
18. Zaf 10
19. Dragomar 10
20. Pinka 10
21. Sas 10
22. Vitnar 10
23. Kuzyn 10
24. Kubista 10
25. Siwy 10

Sytuacja w konkurencji o miano MASAKRATORA 2014r. ( ilość wyników 20:0)

1. Jankiel 0
2. Ja 2
3. Domin 1
4. Ficu 1
5. Młody Kocoń 1
6. Jaaf 1
7. Solo 1
8. Radek Janik 0
9. Durin 0
10. Duży Paweł 0
11.Twister 1
12. Belial 0
13. Bru 0
14. Adam Skowron 0
15. Irek 0
16. Eltharion 1
17. Eldritch 0
18. Zaf 0
19. Dragomar 0
20. Pinka 0
21. Sas 0
22. Vitnar 0
23. Kuzyn 0
24. Kubista 0
25. Siwy 0
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014, o 20:45 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Twister
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Twister »

WAŁ! 3 bitwę wygrałem 20:0 :P

Turniej i ludzie jak zwykle spoko, szkoda tylko że frekwencja nie dopisała i musiałem grać z 2 osobami z naszego klubu (ale to się nie liczy bo nie zależy od Ciebie ;)

Mam tylko jedną uwagę - jedzenie.
Ostatnio jak byłem u Was na zamówienie czekaliśmy ~2,5h żeby dowiedzieć się, że po prostu zostało wydane komuś innemu (nie wiadomo komu).
Dzisiaj czekaliśmy 1,5-2h z czego co około 30 minut kursowałem żeby się dowiedzieć ile jeszcze muszę czekać. Przy zamawianiu określono czas oczekiwania na około pół godziny.

Robercie- wiem, że jest zakaz wnoszenia swojego jedzenia, ale jeżeli chce się zjeść w spokoju i na czas to nie ma innego wyjścia jak własny prowiant.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Czy mi się wydaje czy solo jest 2 skavenem ? :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Jaaf

Post autor: Jaaf »

Czasem to mam wrażenie że przed dzień dobry mówisz wał :roll:
Ale racja, maskę wcisnąłeś :D

Nie wiem co ze światłem tak nie dopisało ale przydałoby się go więcej. I trochę więcej powietrza w warzywniaku. Warzyw nie można trzymać w wysokich temperaturach. Źle to znoszą.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Twister pisze:WAŁ! 3 bitwę wygrałem 20:0 :P

Turniej i ludzie jak zwykle spoko, szkoda tylko że frekwencja nie dopisała i musiałem grać z 2 osobami z naszego klubu (ale to się nie liczy bo nie zależy od Ciebie ;)

Mam tylko jedną uwagę - jedzenie.
Ostatnio jak byłem u Was na zamówienie czekaliśmy ~2,5h żeby dowiedzieć się, że po prostu zostało wydane komuś innemu (nie wiadomo komu).
Dzisiaj czekaliśmy 1,5-2h z czego co około 30 minut kursowałem żeby się dowiedzieć ile jeszcze muszę czekać. Przy zamawianiu określono czas oczekiwania na około pół godziny.

Robercie- wiem, że jest zakaz wnoszenia swojego jedzenia, ale jeżeli chce się zjeść w spokoju i na czas to nie ma innego wyjścia jak własny prowiant.

Poprawione. Sorry.

Z tym czekaniem to PRZEGIĘCIE. Szkoda, że nie powiedziałeś tego na miejscu, bo byśmy od razu załatwili sprawę na miejscu i to z kucharzem. Wasze uwagi co do gastronomii oczywiście przekażę właścicielom. Jest to dziwne, bo nie mieli tam ruchu, więc nie wiem o co chodzi. Na pewno wyjaśnię tą sprawę. Taki czas czekania jest nie do przyjęcia.Dziękuje z uwagę.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ze światłem była trochę lipa w rogu drugiej sali, ale wierzcie, że dzisiaj się o tym dowiedziałem. Na następnym turnieju na pewno będzie naprawione.

Jaaf przecież mogłeś otworzyć okna w tylnej sali. Nie grałem tam, więc nie wiedziałem, że jest duszno. Jeżeli coś wam nie odpowiada to mówcie o tym na miejscu. Szczególnie, że to co piszecie( nie licząc lumenów) mogliśmy ogarnać od ręki na miejscu i byłoby po kłopocie. Jestem tam też po to, żeby słuchać waszych uwag.

@ Twister. 25 graczy to rzeczywiście słabo :D

Awatar użytkownika
Twister

Post autor: Twister »

Heretic pisze:
@ Twister. 25 graczy to rzeczywiście słabo :D
W sumie to nas było dużo i ciężko było w warzywniaku trafić na kogoś innego :P Punkt dla Ciebie ;)

ODPOWIEDZ