Raport słabizna i już się mówi, że w przeciągu miesiąca wyleci z ramówki.
Blindspot wielki plus wskoczy w miejsce raportu

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Srogi ten odcinek , zdecydowanie u mnie Gotham jest na 1 miejscu posrod tych wszystkich serialow o superbohaterach.Gokish pisze:I znów ja
Gotham drugi odcinek sezonu drugiego imo najlepszy odcinek pierwszego i drugiego sezonu. A sezon zapowiada się łooolaboga zajebiście
obejrzalem 2 odcinki blindspotJasif pisze:Poleci ktoś coś nie-o-superbohaterach? Coś z nowości, bo całą klasykę mam za sobą.
Limitless naprawdę dobre, co do Gotham - komisarz Gordon na propsachGokish pisze:Właśnie dla mnie Gotham jest takie dobre bo nie ma superbohaterów
A póki co Limitless trzyma poziom i zapomniałem o Quantico też mocne