ETC PRAGA 2015
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC PRAGA 2015
Mnie i tak zastanawia dlaczego raport pojawia sie w tym dziale w nie w Raportach Bitewnych ?
Cała reszta suuuper
Cała reszta suuuper
Gasior pisze:marys rzuca miscasta na khatepie. rzuca 4 ale raz na gre przerzuca to - zrobil to i przezyl na szczescie
edit. u lohosta gosc robi glupia rzecz - wypuszcza jedne zombi z mankiem w srodku, nie ma zupelnie zasiegow do marszu na reszcie armii, nie ma gdzie uciec do innych zombie. lohost podjezdza pod ryj kawaleria. Moze sie odwroc los tej bitwy.
ok to już była 6 tura
lohost vs VC - 10:10
MISTRZ
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- swieta_barbara
- habydysz
Dobra robota Paweł, jakby udało Ci się jednak wrzucić jakieś fotki, to byłoby fantastico.
W pierwszej szykuje się max, no ale to są dopiero przystawki.
Rzuć może okiem na stoły niemieckie, duńskie, szwedzkie, ruskie i włoskie, hem?
Co u Wujka?
W pierwszej szykuje się max, no ale to są dopiero przystawki.
Rzuć może okiem na stoły niemieckie, duńskie, szwedzkie, ruskie i włoskie, hem?
Co u Wujka?
u Szaitisa zaczyna się kiepścić trochę. za dużo wilków dowskrzeszał i jurki mogą zrobić dziwnego overruna prawie zachaczajac manka, na szczescie na milimetry go omijaja.
Kudeł zamiata szczury, straci pewnie ze dwie maszyny.
Kudeł zamiata szczury, straci pewnie ze dwie maszyny.
always Vampire
u marka rydwan szarżujący na morgi w walce z diabłem ginie na murku. Drugi diabeł zaparkował w zombie, ale na 7 plus do tej walki dochodza jurki - czyli jest duze prawdopodobienstwo ze diabel zaparkuje w kadrze stojacej za tym unitem.
rince zajebal dzialo, witchkami wpadl w ostatnia 6 leadow i leci generalnie po 20:0
u kudla tym razem slavy zdaly na 2x1 i zatrzymaly napor. potracil maszyny i zyrki ale i tak jest ok.
rince zajebal dzialo, witchkami wpadl w ostatnia 6 leadow i leci generalnie po 20:0
u kudla tym razem slavy zdaly na 2x1 i zatrzymaly napor. potracil maszyny i zyrki ale i tak jest ok.
always Vampire
u rinca jedna hydra ucieka. ale ogrom na stole zostaja ironi, działo i 10 gnoblarow. a samemu z tego co widze traci poki co fasta.
Maryś wział 10 wildow za oddanie fasta. nie dostał kontry także jest ok.
u niemców z tego co wiem skończyli jedna bitwe - 20:0
Maryś wział 10 wildow za oddanie fasta. nie dostał kontry także jest ok.
u niemców z tego co wiem skończyli jedna bitwe - 20:0
always Vampire
crus nie doszedł 7 ripkow na 6 w horrory a pozniej na 5 mial szarze w bok much. teraz sytuacja sie odwrocila i 7 ripkow dostało 4 muchy (crus nie ma żadnych buffów). zle to wyglado
u marka - jurki overrun jednak w morghasty w walce z diabłem (12 na overruna rzucił jebany - na tyle dochodził)
u marka - jurki overrun jednak w morghasty w walce z diabłem (12 na overruna rzucił jebany - na tyle dochodził)
always Vampire
w ironów zaszarżowało 7 oddziałów DE (w tym dwa pegazy, lord na coku, hydra, witche, i dwa x warlocy :D ) bedzie macha.
u laika za chwilę będzie ciężko niestety. morghasty sa juz na 6-7 cali od lukow.
u crusa i szaitisa ciezko. marys wiecej niz 12 raczej nie wyciagnie. kalafior zabija witche i warlockow.
niemcy maja 2x 20 już
u inferna słabo, karlle sie maca, ale z przewaga dla niego. u Wujka wyglada dobrze
u laika za chwilę będzie ciężko niestety. morghasty sa juz na 6-7 cali od lukow.
u crusa i szaitisa ciezko. marys wiecej niz 12 raczej nie wyciagnie. kalafior zabija witche i warlockow.
niemcy maja 2x 20 już
u inferna słabo, karlle sie maca, ale z przewaga dla niego. u Wujka wyglada dobrze
always Vampire