Galeria - FallenSUN
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria - FallenSUN
Panowie kłaniam się nisko miłe słowa zawsze mocniej pchają w stronę warsztatu Tak jak obiecałem sztandarki Khemri.
Tomb Kings' Scrolls of Incantation
Zapraszam by przeskoczyć na stronie tam pełna prezentacja wszystkich. Sam się nie mogę doczekać kiedy zostaną zamontowane do armii trupów. Ale cały towar zostaje w Zduńskiej Woli także pewnie będę miał przyjemność częściej je oglądać
Tomb Kings' Scrolls of Incantation
Zapraszam by przeskoczyć na stronie tam pełna prezentacja wszystkich. Sam się nie mogę doczekać kiedy zostaną zamontowane do armii trupów. Ale cały towar zostaje w Zduńskiej Woli także pewnie będę miał przyjemność częściej je oglądać
Genialne w swej prostocie. I piękne wykonanie. Kiedy oddziały pod tymi sztandarami?
właśnie zabrakło mi tego określenia!Naviedzony pisze:Ultra-klimat.
Kłaniam się bardzo nisko Z czego co wiem na turniej 6ed w Konstancinie który odbywa się 1 grudnia cztery z nich zostaną przymontowane do swoich oddziałów.
Póki co zarzucam ostatnią pracę która zeszła z mojego warsztatu:
OGRE BRUISER
Zachęcam do kliknięcia w stronę bo zawsze pomaga to w pozycjonowaniu, a jako ciekawostkę dodam, że miał być malowany w jak najbardziej prosty i neutralny sposób choć nie mogłem się powstrzymać, żeby domalować mały freehand i kilka fajnych detali, ale to już pod linkiem
To chyba doskonałe określenie do którego nieświadomie dążę w każdej swojej pracy i od dziś będzie moim głównym wyznacznikiem.... dzięki wielkie. Wiem, że można jeszcze bardziej w stronę klimatu się posunąć będę się starał. Właśnie jedzie do mnie nietypowe wyzwanie do Chaos Dwarfów. Gdzie będę próbował połączyć świat WFB z rysunkową postacią trudna sprawa ale zobaczymy ile wycisnę.Ultra-klimat.
Póki co zarzucam ostatnią pracę która zeszła z mojego warsztatu:
OGRE BRUISER
Zachęcam do kliknięcia w stronę bo zawsze pomaga to w pozycjonowaniu, a jako ciekawostkę dodam, że miał być malowany w jak najbardziej prosty i neutralny sposób choć nie mogłem się powstrzymać, żeby domalować mały freehand i kilka fajnych detali, ale to już pod linkiem
A w weekend graliśmy na 6ed zapraszam na raport i ponad 50 fotek gdzie 6 pomalowanych armii walczyło po 5 bitew.
Nasz stół ze smoczą czaszką został odnowiony warto spojrzeć
Tutaj link
Nasz stół ze smoczą czaszką został odnowiony warto spojrzeć
Tutaj link
- Holy_Diver_1982
- Powergamer Rozpiskowy
Ostatnie fotki też ładne
Niedawno dziewczyna odbierała dla mnie zamówienie ze sklepu z figsami i pierwsze co powiedziala to: "W tym sklepie to saaami faceci"
A co do modeli a raczej dodatkowych sztandarów do TK. Są super
Pachnie klimatem i aż chce sie warhammerować!
Niedawno dziewczyna odbierała dla mnie zamówienie ze sklepu z figsami i pierwsze co powiedziala to: "W tym sklepie to saaami faceci"
A co do modeli a raczej dodatkowych sztandarów do TK. Są super
Pachnie klimatem i aż chce sie warhammerować!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
The Sons of Grungni
To sztandar który trafia do naszego marketplace'a, czyli można będzie go wygrać w najbliższą sobotę na naszym evencie.
więcej zdjęć pod linkiem
To sztandar który trafia do naszego marketplace'a, czyli można będzie go wygrać w najbliższą sobotę na naszym evencie.
więcej zdjęć pod linkiem
Nie ogarniam jak Ty to robisz
Imperium fajne ale sztandar Dwarfów jeszcze lepszy, totalnie zajebisty
W którym army booku jest taka grafika?
Imperium fajne ale sztandar Dwarfów jeszcze lepszy, totalnie zajebisty
W którym army booku jest taka grafika?
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Kłaniam się nisko i serio cieszę, że trafiam w gust... tak jak obiecałem:
AKU Freehands
zapraszam pod linkiem w obrazku po więcej zdjęć
Zmierzyłem się z tym zleceniem i proszę o to efekty: Aku jako Hashut ? na płonących magmowych sztandarach...Właśnie jedzie do mnie nietypowe wyzwanie do Chaos Dwarfów. Gdzie będę próbował połączyć świat WFB z rysunkową postacią trudna sprawa ale zobaczymy ile wycisnę.
AKU Freehands
zapraszam pod linkiem w obrazku po więcej zdjęć