[MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Re: [MASTER] Orcze Gniazdo 18-19 Maja - 4500
Proszę o dopisanie Nebiros
Up listy - zostało 7 wolnych miejsc.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany miejscem (te 7 się szybko skończy) to niech się skontaktuje z Romkiem - przeleje jemu kasę a ja po potwierdzeniu od niego wpiszę go na listęRomek pisze:Niestety z powodów służbowych będę w terminie turnieju w rozjazdach, jeżeli bedzię ktoś chętny odprzedam wejściówkę. Mam nadzieje, ze pozostanę odosobnionym przypadkiem.
Miłej zabawy!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Sos przelany
Od jakiegoś czasu zapisanie = przedpłata (chętnych do zapisania było grubo powyżej liczby dostępnych miejsc)Qba pisze:Proszę o dopisanie:
Nina_love
Qba
up listy - zostały 2 ostatnie miejsca.
Pamiętajcie również o tej informacji:
UWAGA! Po dniu 01.05.2019 ceny pakietów wzrastają o 15 zł
Przy płatności za pobyt na miejscu ceny pakietów wzrastają o 30 zł.
czyli jeśli wiecie że jedziecie to warto przed końcem miesiąca ogarnąć sobie pakiety
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Planuje wyjazd z Wrocławia w piątek ok 12 , okolice astry, 1 miejce na bogato 2 na ciasno bo fotelika nie zdemontuje. Powrót w niedzielę. Dalej to będzie jak w portalu randkowym bo pasażer ma być umyty, wyprany i nie palący, potrafiący wytrzymać 3 h bez zalewania mi auta piwskiem. Wiem mam wymagania srogie ale już nie jedno przerabiałem z pasażerami za wszelką cenę .
603 727 587 średnia spalanie auta 7'5 ropy w cyklu mieszanym,powinno być mniej bo zapierdalać nie będę bo droga średnio na to pozwala z tego co pamiętam.
603 727 587 średnia spalanie auta 7'5 ropy w cyklu mieszanym,powinno być mniej bo zapierdalać nie będę bo droga średnio na to pozwala z tego co pamiętam.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Kołata pisze:Raczej niestety nie będę mógł przyjechać Gdyby był ktoś chętny na odkupienie wejściówki, to proszę o kontakt.
zrobimy tak że pierwsza osoba która przeleje wchodzi na Twoje miejsce a ja zrobię Tobie przelew zwrotny.
-
- Mudżahedin
+1Podwys pisze:Proponuje challenge w pierwszej Bober vs Bober - walka o nick
Podwys pisze:Proponuje challenge w pierwszej Bober vs Bober - walka o nick
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!