ps. Kolejna dziura w Twoim zestawie = Chaos: herosi -> chaos sorcerer, exalted of tzeentch, aspiring of tzeentch. Już nie mówię o wstawianiu magów bistmeńskich i demonicznych. Poddajesz się?

A ogry powinny być przycięte?Jasiuuu pisze:moja opinia wcale nie musi być przeważająca jestem jednostką tylko![]()
mi poprostu chodzi o to ze latanie 15calowe i scirmishowcy z rank bonusem
nie są bombowym pomysłem na wyważenie armi.. weźmy te nieszczęsne ogry które ciecia się kompletnia nie boją wiec cos nie tak
A to nie chodzi właśnie o to,by wyrównać szanse graczy na turniejupingus pisze:Nic nie zrozumiałeś. Nie zgadzam się z cięciem do równego poziomu, jestem za równym cięciem.
Niestety, jestem przeciwko "wyrównywaniu szans", "robieniem każdemu dobrze" itd. z powodów ideologicznych, no i takie działania nigdy nikomu nic dobrego nie przyniosły to czemu mają przynieść teraz.Cyel pisze:A to nie chodzi właśnie o to,by wyrównać szanse graczy na turniejupingus pisze:Nic nie zrozumiałeś. Nie zgadzam się z cięciem do równego poziomu, jestem za równym cięciem.? Żeby np. Ogry wyrównać poziomem siły z Bretonnią i bardziej do wyniku liczył się talent graczy a nie to w którym armybooku designerzy rąbnęli się na plus a w którym na minus?
To po co ciąć w ogóle jak szanse i tak mają być nierówne, i brak równowagi zachowany ?