I Kielon zauwazyl ze Robson ma 3 mastery i 3 challegery.Jakas promocja

Moderator: swieta_barbara
Nie będę się zniżał do poziomu tępej pyskówki - poziomu który tutaj reprezentujesz. Nie wiesz co myślę i co mi po głowie chodzi, więc nie osądzaj. Ja mógłbym na twój temat też coś napisać, ale nie mam ochoty tego roztrząsać na forum publicznym.Malal pisze:Co do Zubra twoje pseudo umywanie rak ze to niby kwestia organizatorow zamiast sam jasno i wyraznie powiedziec ze bylo tam 19 osob to coz.....Oj czytalem LL i tam jasno Ziemko napisal o Zubrze i tobie.....Co do ZG coz mogles wczesniej na LL podobnie jasno jak o LSD pisac ze to i tamto jest nie tak...A nie raptem 2 zdania ktorych nikt nie podjal....Wiec teraz na koniec ligi nagle nie udawaj czystego bo nie jestes ....
EDIT
Wycialem papowanie
Scimitar pisze:już się wyjaśniło, czemu stronka z rankingiem na Draconisie nie chodzi. Przekroczyliście limit ściągania, podczas zasysania rankingu na ten miesiąc. Już za tydzień powinno chodzić spokojnie.
Spoko Malal - dasz jakąś stówkę kolejną na serwer to załatwimy jakiś wypaśniejszy z większym limitemMalal pisze:Scimitar pisze:już się wyjaśniło, czemu stronka z rankingiem na Draconisie nie chodzi. Przekroczyliście limit ściągania, podczas zasysania rankingu na ten miesiąc. Już za tydzień powinno chodzić spokojnie.
Omg az mnie korci by to skomentowac zlosliwieten plik ma 2.7 mb nie wiem jaki macie limit zciagania ale
widac jak ludzie czekaja na ranking
spokojna glowa tydzien poczekamy a potem znow sie ludzie rzuca i znowu tydzien poczekamy