Ranking Ligi WFB 2006/2007

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Hehe przegladajac turnieje mozna od razu wyczyc smierdzace Challegery :wink: same rowne 40 sie przewijaja :roll: po DMP i Bydgoszcza :wink:

I Kielon zauwazyl ze Robson ma 3 mastery i 3 challegery.Jakas promocja :)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Malal pisze:Co do Zubra twoje pseudo umywanie rak ze to niby kwestia organizatorow zamiast sam jasno i wyraznie powiedziec ze bylo tam 19 osob to coz.....Oj czytalem LL i tam jasno Ziemko napisal o Zubrze i tobie.....Co do ZG coz mogles wczesniej na LL podobnie jasno jak o LSD pisac ze to i tamto jest nie tak...A nie raptem 2 zdania ktorych nikt nie podjal....Wiec teraz na koniec ligi nagle nie udawaj czystego bo nie jestes ....

EDIT

Wycialem papowanie :wink:
Nie będę się zniżał do poziomu tępej pyskówki - poziomu który tutaj reprezentujesz. Nie wiesz co myślę i co mi po głowie chodzi, więc nie osądzaj. Ja mógłbym na twój temat też coś napisać, ale nie mam ochoty tego roztrząsać na forum publicznym.
Poza tym na wiele spraw dotyczących turniejów w tym sezonie przymykaliśmy oko - chcieliśmy być bardziej ludzcy. Ale widocznie wolałbyś byśmy przykręcili śrubę ?? Niedawno wpisywaliśmy Strategicon, który jakby się ktoś uparł nie powinien być wpisany ze względów formalnych (wyniki nie były w wymaganym formacie - tzn. w arkuszu, a poza tym na prośbę o przepisanie odpowiedziałeś, że ci się nie chce). Tak więc ciesz się, że nie kieruję się prywatą, bo jeśli by tak było to z czystej złośliwości i przekory bym niezaliczył tego turnieju.

Naprawdę szanuję cię Malal, ale momentami przeginasz.

BTW - niech ktoś wydzieli te parę postów i przeniesie w jakieś inne miejsce.

Malal
Kretozord

Czytaj liste ligowa komu na zlosc zrobisz :wink: A przepisywac nie mialem zamiaru bo bylem uczestnikiem nie ORGANIZATOREM i po prostu na prosbe wyslalem to wam......Mowilem ze z tym do skwary jak format nie pasi :roll:

A mowiac ostrzej twoje widzimisie nic nie ma do rzeczy czy przyjmujesz czy nie ....jestes ochotnikiem do wpisywania wynikow.Sam sie zglosiles do tej czarnej nie ukrywam roboty.Jesli nie chcesz jej dalej wykonywac to zrezygnuj.Nikt Ciebie nie trzyma na tym stanowisku.Twoja czysta zlosliwosc i przekora tutaj maja gowno do gadania....EOT

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Wreszcie aktualka, która cieszy moje oko :)
Dziękuję
Malal weź się ogarnij i szukaj bójki gdzie indziej, Scimi dobrze robi wolontariat :)
pzdr

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Czy ranking szczegółowy będzie opublikowany?

Malal
Kretozord

Omg DUku:P myslalem ze dzisiejsza mlodziez umie czytac ze zrozumieniem:) ranking sczegolowy jest polecam poprzednie strony przejrzec:D

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Spoko już mam.Bałem sie że dostane w pape za to że nie umiem czytać :D
pzdr

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Czy mógłbym prosić o dopisanie mi premii sedziowskiej za Strategikon

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

oki, spoko

a może ktoś poda jeszcze kto ma premie za stratega, bo chyba nikt nie ma wpisanych ?

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Sedziowałem Ja Szafa Skwara i malal jako grajacy

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Ja mam pytanie czy doszły wyniki turnieju "Warcon", pozdro

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

już się wyjaśniło, czemu stronka z rankingiem na Draconisie nie chodzi. Przekroczyliście limit ściągania, podczas zasysania rankingu na ten miesiąc. Już za tydzień powinno chodzić spokojnie.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

a mozesz mi na maila wyslac ranking?

Shakin_dudi@o2.pl z góry thx za fatyge ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

na razie i tak nie robiliśmy aktualki - dopiero co z WI wrocilem jak wiekszosc osob :)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

to nic ze bez aktualki....ja poprostu chce cos obczaic ;) pliss scimi wyslij mi to ;) w takiej postaci w jakiej jest

Malal
Kretozord

Scimitar pisze:już się wyjaśniło, czemu stronka z rankingiem na Draconisie nie chodzi. Przekroczyliście limit ściągania, podczas zasysania rankingu na ten miesiąc. Już za tydzień powinno chodzić spokojnie.

Omg az mnie korci by to skomentowac zlosliwie :wink: ten plik ma 2.7 mb nie wiem jaki macie limit zciagania ale :shock: widac jak ludzie czekaja na ranking :D spokojna glowa tydzien poczekamy a potem znow sie ludzie rzuca i znowu tydzien poczekamy :wink:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Moglby ktos sprawdzic czy wyniki bydgoskiego lokala doszly ?? Chodzi mi o tego z 10 marca... Wyslalem je w niedziele z dopiskiem " prosze o potwierdzenie otrzymania" , ale nikt mi takowego nie wyslal...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Malal pisze:
Scimitar pisze:już się wyjaśniło, czemu stronka z rankingiem na Draconisie nie chodzi. Przekroczyliście limit ściągania, podczas zasysania rankingu na ten miesiąc. Już za tydzień powinno chodzić spokojnie.

Omg az mnie korci by to skomentowac zlosliwie :wink: ten plik ma 2.7 mb nie wiem jaki macie limit zciagania ale :shock: widac jak ludzie czekaja na ranking :D spokojna glowa tydzien poczekamy a potem znow sie ludzie rzuca i znowu tydzien poczekamy :wink:
Spoko Malal - dasz jakąś stówkę kolejną na serwer to załatwimy jakiś wypaśniejszy z większym limitem :lol:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Scimi, serwer to już Wam chyba na dobre zdechł :/

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

kiedy tak wogole jest koniec sezonu? 30 kwietnia?

ODPOWIEDZ