Co do priesta, to bardziej niż łańcuch nie podoba mi się ten topór. Widział ktoś kiedyś priesta z siekierą?? Jeżeli tak, to nie był to priest sigmara.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
miałem jej nie pokazywać tylko od razu z paroma unitami, ale pomyślałem sobie że ejszcze coś się z nią stanie niedobrego i nikt jej nie zobaczyTomash pisze:Wygląda świetnieRoman, coraz lepiej (mam nadzieję, że wyrzuciłeś tamten aparat?).
Swoją drogą, gdybym za każdą deklarację "taka będzie cała armią", dopisaną do jednej figurki, zamieszczonej na forum, dostawał złotówkę, byłbym dziś bogatym człowiekiem
ja sam nie gustuję w takich kolorach ale wystarczy mi już moich DE które miały czarne podstawki z najciemniejszą trawą. Wszystkie były wręcz czarne na stole i nikt nie brał ich do ręki, nie zwrócił uwagi na to ile washy musiałem zrobic zeby dark steedy były rozjaśnione, ale nie szare. Moja armia podobała się niewielu osobom a na turniejach dostawałem b. mało ps za nią. Na masterze miałem jeden z gorszych wyników a widziałem prawdziwe kopy na turnieju z "plackami" farby od czarnego do białego przez biały i czarnyLunn pisze:Ta skromność porażaW realu wyglada super
A figs daje radę, jak dla mnie zbyt kolorowy, ale to już co kto lubi.
mozxe jestes innym romanem ale tamten nie mial pomalowanej calej armii ale mala czesc pomalowana a wieksza czesc pokolorowana... tak wiec przypomnij sobie jak bylo na prawde...Roman Lord of the Druchii pisze: Moja armia podobała się niewielu osobom a na turniejach dostawałem b. mało ps za nią. Na masterze miałem jeden z gorszych wyników a widziałem prawdziwe kopy na turnieju z "plackami" farby od czarnego do białego przez biały i czarny