Moje Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tak, chodziło dokładnie o zakrycie łączeń. I ma je każdy kraś, bo cała armia ma takie, im lepsza jednostka tym większe i bujniejsze. Poza tym - że wyglądają jak futro - to moim zdaniem nie jest jakiś wielki problem, ponieważ w końcu na dole mają wilka, który właśnie w okolicach karku ma resztki futra więc niejako broda się może z nim mieszać i być do niego podobna. A co do zakrycia żeber - nie widzę takiej potrzeby i zadaniem tarcz zdecydowanie nie było zakrycie ich.Kokesz pisze:Fajne, ale właśnie brody wydaja mi się nieco przesadzone. Wiem, że zapewne chodziło tu o zakrycie łączeń między wilkami a krasiami, lecz jednak te brody wyglądają raczej jak futro.
Czyli po prostu nudne i przejedzone... W tej armi liczy się chyba alternatywa, co ?Piotr3K pisze:Też myślałem o zrobieniu BC z tych wilków, ale teraz widze że to raczej nie pasuje
Mogło by być ok, gdybyś zgsował bardziej te wilki (tam gdzie im wyłażą flaki, mięśnie, widać ścięgna itp), żeby byłe bardziej bycze.
Ale czemu wszystko trzeba brać tak dosadnie? Jakbyśmy się mieli tak przyczepiać do tego, to jedyny prawdziwie "byczy" model w WFB to jest Great Stag, więc czemu nie mieszamy z błotem wszystkich modeli Bull Centaurów robionych nawet z koni? Przecież tą są wtedy zwykłe Centaury, a nie Bull Centaury. Moim zdaniem to jest popadanie ze skrajności w skrajność, ale wiem, wiem, zaraz mi powiecie, że racja jest jak dupa...
ja mam centaury orginalne z 5ed ;]Necro pisze:Ale czemu wszystko trzeba brać tak dosadnie? Jakbyśmy się mieli tak przyczepiać do tego, to jedyny prawdziwie "byczy" model w WFB to jest Great Stag, więc czemu nie mieszamy z błotem wszystkich modeli Bull Centaurów robionych nawet z koni? Przecież tą są wtedy zwykłe Centaury, a nie Bull Centaury. Moim zdaniem to jest popadanie ze skrajności w skrajność, ale wiem, wiem, zaraz mi powiecie, że racja jest jak dupa...
Też jest opcja, ale ja jak je widzę, to mnie rzuca, po prostu nie pasują mi oryginalne modele Chaos Krasi.DawiZharr pisze:ja mam centaury orginalne z 5ed ;]
To hobby w naszym karju do tanich nie należy...Piotr3K pisze:Na wierzchu nieRaptaparat pisze:A byki nie maja miesni i sciegien?
Nie wiem z czego swoje zrobie ale pewnie z dzików. Z dragon ogrów fajne wychodzą widziałem, ale to już drogie jest.
Hmmm... Z dzików też by była dobra opcja, ale się trzeba bawić w MO albo kupowanie boxów orczej kawalerii, co jak dla mnie również jest drogie.Piotr3K pisze:ale pewnie z dzików.
Your body swells due to excessive fluid <a href=https://fastpriligy.top/>reddit where buy priligy</a> ELYXYB may pass into your breast milk