Combosy w DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jest przydatna, jesli pendant jest jest już zarezerwowany dla innego kolesia :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Vanirh
Chuck Norris

Post autor: Vanirh »

mam pytanie, jak złozyc lorda na smoku i mastera, na pegazie by byli bardzo mocni i przeżywali jakieś potyczki... szukałem i nic tutaj nie moglem znaleźć :(. chodzi mi o to że chcęmieć pluton, ale z lordem na smoku noblem(główna siła uderzeniowa) i 1 lvl magiczką ze scrollami.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

ja tez mam pytanie jak najlepiej wypasić sorke na 2 lvl.? tak żeby trudno ją było powstrzymać
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ja tam sorce zawsze daje dwa scrole, ale Ty mozesz sprobowac Seal of Ghrond + Darkstar Cloak, dodatkowa kość magii i rozproszenia.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

mam pytanie, jak złozyc lorda na smoku i mastera, na pegazie by byli bardzo mocni i przeżywali jakieś potyczki... szukałem i nic tutaj nie moglem znaleźć Sad. chodzi mi o to że chcęmieć pluton, ale z lordem na smoku noblem(główna siła uderzeniowa) i 1 lvl magiczką ze scrollami.
ja tez mam pytanie jak najlepiej wypasić sorke na 2 lvl.? tak żeby trudno ją było powstrzymać
A nie lepiej i przyjemniej troche pograc i zobaczyc co sie sprawdza/czym sie gra najlepiej?

Jesli nie to w dziale rozpiski jest pelno pomyslow...

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Post autor: Mike »

Tullaris pisze:Ja tam sorce zawsze daje dwa scrole, ale Ty mozesz sprobowac Seal of Ghrond + Darkstar Cloak, dodatkowa kość magii i rozproszenia.
Zwłaszcza że się nie mieści na małej czarce :roll:
seal 30 cloak 25

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

A co to za problem? Koleś w dziale WE jako najbardziej przegiętą opcję dla High Sorceress podał Black staff, familiara i sacrifical dagger. Faktycznie, panienka z takim sprzętem bez większych problemów może anihilować całą armię WE :D
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Z takim sprzętam to i demony pewnie by ścisnęła. Dlaczego sam na to nie wpadłem :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Mike pisze: Zwłaszcza że się nie mieści na małej czarce :roll:
seal 30 cloak 25
Ech, musieli podnieść teraz koszt plaszcza i pieczęci, wcześniej bylo 20 i 25, mieściło się wszystko.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Trzeba nabyć booka, skoro już obowiązuje, a o starych nawykach zapomnieć

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Mike pisze:Trzeba nabyć booka, skoro już obowiązuje, a o starych nawykach zapomnieć
Po jutrze wybieram się do Wawy, i Nowego Booka zdobęde, niestety póki co mieszkam na wsi, a tu sklepów z WHFB nie uświadzczysz :? .

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Poczty i internetu też nie macie? ;)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Fakt, że podręcznik mogłem zamówić wcześniej, ale jak i tak mam być w piątek w Wawie to kupie, pozatym czekam na polską wersję, a ta jak się zdaje się ma być pod koniec tego tygodnia.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Jankiel pisze:A co to za problem? Koleś w dziale WE jako najbardziej przegiętą opcję dla High Sorceress podał Black staff, familiara i sacrifical dagger. Faktycznie, panienka z takim sprzętem bez większych problemów może anihilować całą armię WE :D
tylko, że chyba nie można miec tyle arcane item
Obrazek

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Pitagoras pisze:
Jankiel pisze:A co to za problem? Koleś w dziale WE jako najbardziej przegiętą opcję dla High Sorceress podał Black staff, familiara i sacrifical dagger. Faktycznie, panienka z takim sprzętem bez większych problemów może anihilować całą armię WE :D
Widzisz Jankiel ?

Nie znasz zasad ! Poczytaj rulbuka :D
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Tullaris- a gdzie jest ten Stolec nad Wisłą?
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

A jak już jesteśmy przy temacie mazowsza. . . to wie ktoś gdzie na mazowszu jest ta słynna wioska z chatami krytymi strzechą ?
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Pitagoras pisze:
:shock2::shock2::shock2:

To "chyba" jest niepokojące ;)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

bom nie doświadczony i nie jestem pewien
Obrazek

ODPOWIEDZ