Pięknie dziękować:) zarejstrowałem się właśnie na imageshacku więc w przyszłości nie powinno być problemuSkavenblight pisze:@Viatroof - zapisałam fotkę u siebie na kompie i wrzuciłam na imageshacka, więc w temacie z głosowaniem jest.
No właśnie - zapraszam do głosowania w odpowiednim temacie!
Zrób Sobie Bandę - konkurs mobilizacyjny.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Edycja trzecia, a w niej każdy niczym dresiarz! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kwiecień rozpoczyna nasz ulubiony Prima Aprilis. Śmiechy, żarty oraz wkręty. Dozwolona dowolna figurka, byleby miała jakiś zabawny akcent. Oczywiście to, czy pasuje do bandy jest równie ważne.
Pasuje wszystko.
Nawiedzonym klimaciarzom
przypominam, że najmroczniejszy klimat nie obejdzie się bez jakiegoś zabawnego akcentu, bo wtedy mrok staje się mhrokiem, a smutek staje się emo ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kwiecień rozpoczyna nasz ulubiony Prima Aprilis. Śmiechy, żarty oraz wkręty. Dozwolona dowolna figurka, byleby miała jakiś zabawny akcent. Oczywiście to, czy pasuje do bandy jest równie ważne.
Pasuje wszystko.
Nawiedzonym klimaciarzom
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nieee, to mnie nie kręci, ale teraz mam przerwę od bestii, zajmuję się marienburgiem i chcę złożyć jakieś ciekawe skaveny.
Edit: 500tyn post![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Edit: 500tyn post
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
KozackoSkavenblight pisze: Pasuje wszystko.
Nawiedzonym klimaciarzomprzypominam, że najmroczniejszy klimat nie obejdzie się bez jakiegoś zabawnego akcentu, bo wtedy mrok staje się mhrokiem, a smutek staje się emo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://img105.imageshack.us/img105/2072/441185994243oa0.png)
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No dobra... Nie wiem w końcu czy konkurs kwietniowy został przedłużony czy nie ale na wszelki wypadek wrzucam obiecanego młodzika Averlandu z primaaprilisową żabą, której pozazdrościł warlockowi
Ogień pomalowałem trochę inną techniką niż u Ogra WH - pytanie do was, czy tak jest lepiej? IMO tak ale ciekaw jestem waszych opinii
Ale dość gadania...
![Obrazek](http://images30.fotosik.pl/206/5fbc02ee32c3b26f.jpg)
Ogień pomalowałem trochę inną techniką niż u Ogra WH - pytanie do was, czy tak jest lepiej? IMO tak ale ciekaw jestem waszych opinii
Ale dość gadania...
![Obrazek](http://images30.fotosik.pl/206/5fbc02ee32c3b26f.jpg)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dzięki
Fajnie, że widać postęp bo to jest najważniejsze
Tylko czy ten konkurs jest w końcu przedłużony? No i jeśli tak to czy ktokolwiek zamierza pod ten temat coś wrzucić bo jeśli nie to można śmiało zmienić na nowy... Ja się nie obrażę bo co to za zabawa bez konkurencji i odrobiny rywalizacji
A model i tak pomalowałem już w maju to może podpadnie pod ten potencjalny temat majowy przypadkiem
Niestety punkty za hobby i 2 zwycięstwa (o ile to z Gumelem i jego 17 O&G było prawdziwym wyzwaniem, to wygrana z Karolem nie dawała żadnej satysfakcji z wiadomych względów
) nie wystarczyły żeby zająć jakąś pozycję gdzieś po środku ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tylko czy ten konkurs jest w końcu przedłużony? No i jeśli tak to czy ktokolwiek zamierza pod ten temat coś wrzucić bo jeśli nie to można śmiało zmienić na nowy... Ja się nie obrażę bo co to za zabawa bez konkurencji i odrobiny rywalizacji
Dzięki po raz kolejnyZasłużyłeś na tę ocenę za hobby na turnieju Wink
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Leszczu, ale wysoka ocena za hobby zawsze jest pocieszeniem.
Ja na Falkonie 2007 miałam najwyższą ocenę za hobby na turnieju [19/20], ale za to miejsce też chyba przedostatnie
Mimo to warto było dla choćby estetycznego triumfu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A co do konkursu - ok, nie wszyscy zdążyli, jedna osoba to za mało.
Zaczął się już maj.
Dobrze, zatem wiosenna amnestia - temat kwietniowy jest nadal dozwolony, dla niezadowolonych, którzy się w nim nie odnaleźli, mamy temat majowy, wiosenny, jako że zieleń, wyrdston, i przede wszystkim magia, magia tej wspaniałej pory roku.
A jak magia - to czarodzieje!
Czyli wszelcy oficjalni czarodzieje "bandowi", łącznie z kapłanami oraz HSowymi czarodziejami [warlock i elf mage].
Ja na Falkonie 2007 miałam najwyższą ocenę za hobby na turnieju [19/20], ale za to miejsce też chyba przedostatnie
A co do konkursu - ok, nie wszyscy zdążyli, jedna osoba to za mało.
Zaczął się już maj.
Dobrze, zatem wiosenna amnestia - temat kwietniowy jest nadal dozwolony, dla niezadowolonych, którzy się w nim nie odnaleźli, mamy temat majowy, wiosenny, jako że zieleń, wyrdston, i przede wszystkim magia, magia tej wspaniałej pory roku.
A jak magia - to czarodzieje!
Czyli wszelcy oficjalni czarodzieje "bandowi", łącznie z kapłanami oraz HSowymi czarodziejami [warlock i elf mage].
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: