Noobowe pytania - cos dla początkujacych poczatkujacych ;)
Ja osobiscie zaczynam od 8 relamow z warbannerem i czarodziejki w nich, potem 6 errantow z errantry bannerem i reszta wg uznania. Tak czy siak powinienes najpierw sam poprobowac, kazdy lubi co innego
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ogólny czołówkowy, ze tak powiem trend to jest granie na Errantry War. CZyli czasami tylko jedna lanca realmow a reszta to 6tki errantow - tanie i skuteczne. Jesli nie grasz errantry War to zazwyczaj widzi sie sporą różnorodność, ale rzeczywiscie najwięcej jest realmow.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Macie większe doświadczenie - bezpieczne jest wsadzanie damselki do lancy realmów? Nie lepiej solo, albo gdzieś do małej lancy np. Errantów? Wystarczy głupi challenge i albo bye bye damselko albo tracimy blessa :/ Ja lubię 9-ki, zwłaszcza na dwarfy ; ] Lecz na 2000+ obowiązkowe 2 6-ki Errantów.
nie mozesz wyzywac i przymowac challange jak jestes w drugim rzędzie. Ja zawsze mam damsel w realmach, MR1 duzo daje.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Mi kiedys jak jeszcze w 5 edycji lanca miala formacje klina, to wysadziła mi osmiuIceRiver pisze:BTW to jak wstawiłem damselke do grali tak dla śmiechu XD to mi w 1 turze wybuchła i 3 zabiła XD
a co do pegaza -> tarcza jest od lorda, płaszcz od bsb i korpus chyba też, dół od zwyklego rycerza, hełm jest grala, ale ma sciętą górę, a ta głowa smoka to jest głowa od realma z 5 edycji. a pegaz to po prostu pegaz.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
bsb bretonski moze miec tylko lancę magiczną. Natomiast sztandarowi, muzycy liczą się, jakby mieli normalnie lance.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
z tym bsb bo bol jest lanca jest mu potrzebna... ale niestety sobie na nia poczekamy...przynajmniej ja bo wole dac magic banner ;DJagal pisze:bsb bretonski moze miec tylko lancę magiczną. Natomiast sztandarowi, muzycy liczą się, jakby mieli normalnie lance.
wracajac do mego pytania o lance dla Palasa BSB to dziwne bo w sumie z tego co zrozumiałem w Army Booku to nie moze miec magicznych itemów prócz Virtues tak też stwierdzili moi znajomi ;f
Czyli ogólnie broń magiczną moge mu dawać ? także i miecze ?
Dla pewności chce wiedzieć by rozwiać swoje wątpliwości ... oraz ludzi z którymi grywam ...
Jak widać angielski nie jest naszą najlepszą stroną ;/
Czyli ogólnie broń magiczną moge mu dawać ? także i miecze ?
Dla pewności chce wiedzieć by rozwiać swoje wątpliwości ... oraz ludzi z którymi grywam ...
Jak widać angielski nie jest naszą najlepszą stroną ;/