Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
No spearhead nie wygląda źle, ale jakoś mnie nie zachwyca
Teraz trzeba będzie prawie rok czekać żeby mortale były znów użyteczne, jak je ograbią z demonów i bestii. Ja swoje chyba sprzedam i do czasu wyjścia nowych będe grał inną armią, bo same mortale mi się nie podobają.
W nowej edycji imo napewno zrobią mortali bardziej zbalansowanych, że nie trzeba będzie grać na kawie, tylko i piechota się przyda (jak we wszystkich armii co do tej pory wyszły) więc napewno będzie ciekawie
Teraz trzeba będzie prawie rok czekać żeby mortale były znów użyteczne, jak je ograbią z demonów i bestii. Ja swoje chyba sprzedam i do czasu wyjścia nowych będe grał inną armią, bo same mortale mi się nie podobają.
W nowej edycji imo napewno zrobią mortali bardziej zbalansowanych, że nie trzeba będzie grać na kawie, tylko i piechota się przyda (jak we wszystkich armii co do tej pory wyszły) więc napewno będzie ciekawie
Może GW obwieści jakąś errate ? Tj powinno
-
- Mudżahedin
Dobrze rozumię, że będzie można łączyć mortali z demonami?Mixing Books: Yeah, Daemons of Chaos can't be used in conjunction with Hordes of Chaos or Beasts of Chaos. So, for some time there will be 2 different rules/stats for Daemons. Once the new Mortals of Chaos gets released in November (CHAOS ARMOR for all!) the Hordes of Chaos book will be outdated and Mortals/Daemons will be able to mix once again. Not 100% sure on the Beasts at that point, but if any indication of the direction they're already going, Beasts will then be useable until their new book in late 2009...
-
- Mudżahedin
Z Warseera, ale teraz dokladnie nie pamietam gdzie na stronie go znalazłem. Jak znajdę to wkleje.
Not just a daemonic legion rumor but... with the realease of the Daemonic legion army book, a list of actualized demons for Horde of Chaos army will be published on White Dwarf on Juny (confirmed by a games-workshop employee directly to me on an official email).
Juny? To dwuznaczne - ciekawe czy chodzi o June czy July?Kensiorek pisze: will be published on White Dwarf on Juny
A tak na poważnie, to nie mogę się doczekać. Jak sądzę nie ma żadnych plotek na temat jakichkolwiek nowych jednostek do hord?
- cristobald
- Powergamer Rozpiskowy
coś takiego 1 kwietnia?Kensiorek pisze:Not just a daemonic legion rumor but... with the realease of the Daemonic legion army book, a list of actualized demons for Horde of Chaos army will be published on White Dwarf on Juny (confirmed by a games-workshop employee directly to me on an official email).
nie, ta lista ma aktualizować demony w hordach na te z daemons of chaosdebelial pisze:Juny? To dwuznaczne - ciekawe czy chodzi o June czy July?Kensiorek pisze: will be published on White Dwarf on Juny
A tak na poważnie, to nie mogę się doczekać. Jak sądzę nie ma żadnych plotek na temat jakichkolwiek nowych jednostek do hord?
ja mam tylko nadzieje ze nie zrobia z chaosu nowego turbo-przegiecia jak w w wypadku empire,vc,nowy dl .Nie gralo by sie tak fajnie prostym przegietym samograjem ...Ale jakos szczegolnie oslabiac tez nie musza i tak jak wejdzie nowa magia czincza to juz chaos nabieze kopa,ale nie sadze ze na tym sie skonczy...
pzdr
pzdr
nie do konca... ma zabrac demony mortalom...trikk pisze:nie, ta lista ma aktualizować demony w hordach na te z daemons of chaosdebelial pisze:Juny? To dwuznaczne - ciekawe czy chodzi o June czy July?Kensiorek pisze: will be published on White Dwarf on Juny