Rozumiem, że rzeczy typu "nagrobek i pół szkieleta wyłażące z ziemi" są w porządku? Jak i wstawki do regimentów, o ile przedstawiają "powstający z ziemi" adekwatny oddział wojska?Dalmar pisze: 2)Na turnieju obowiązuję wymóg posiadania pomalowanych figurek które "wskrzeszamy" za pomocą czarów, przedmiotów itp. Nie ma opcji że wprzeszamy figurki które są niepomalowane, proxowane lub są to tylko podstawki.
WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Niestety nie. Wskrzeszane oddziały mają być wskrzeszanymi oddziałami a nie ich częściami, kończynami czy innymi wariacjami na ten temat.Barbarossa pisze:
Rozumiem, że rzeczy typu "nagrobek i pół szkieleta wyłażące z ziemi" są w porządku? Jak i wstawki do regimentów, o ile przedstawiają "powstający z ziemi" adekwatny oddział wojska?
Panowie (i być może Panie)
Bardzo bym oprosił o nadsyłanie zgłoszeń zarówno w formacie *.rst jak i html. Zapewne i tak większość z was sporządza rozpiski swych nieposkromnionych hord w AB więc dla was to niewielki nakład pracy a mi szalenie owąż ułatwia![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z góry wszystkim dziękuję za wyrozumiałość i kłaniam się w pas
Bardzo bym oprosił o nadsyłanie zgłoszeń zarówno w formacie *.rst jak i html. Zapewne i tak większość z was sporządza rozpiski swych nieposkromnionych hord w AB więc dla was to niewielki nakład pracy a mi szalenie owąż ułatwia
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z góry wszystkim dziękuję za wyrozumiałość i kłaniam się w pas
A mówi Ci coś słowo ironia? żart? wszedzie trza emotikony wrzucać?Jasiuuu pisze:Turniej na którym są zbanowane skonwertowane figurki np zombiaków wychodzących z ziemi , nie musze pisac ze to standard od wielu lat dla VC no i swietnie wyglada oraz trzyma sie fluffu
ale róbta co chceta
Pytanie było dziwne więc i odpowiedź taka sobie
- Barbarossa
- Mniejsze zło
To może tak byście udzielili odpowiedzi na pytanie, imo dość jasne i bynajmniej nie "dziwne"? Po prostu wolałbym uniknąć sytuacji, kiedy wystawiam 5 szkieletów wychodzacych z grobów, a potem podchodzi Darek i mówi "hmmm, no nie wiem" ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Prosta sprawa: trzeba prosić o odpowiedzi Darka, który do pytania i odpowiedzi podejdzie poważnie ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nadmienię tylko, że Darek gra i to nie On będzie rozwiązywał takie problemy a właśnie Rafał i Holan.Tomash pisze:Prosta sprawa: trzeba prosić o odpowiedzi Darka, który do pytania i odpowiedzi podejdzie poważnie
Za żart przepraszam, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać. Czy ktoś kiedyś miał uwagi co do szkieletów wychodzących z ziemi? Nawet do samych nagrobków zastrzeżeń nie było.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o 9 zaczynają sie bitwy czy zapisy? bedzie jakas przerwa na obiad? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mozna prosic o harmonogram zarówno na jeden jak i na drugi dzien w postacji graficznej ?2) Turniej rozpoczyna się w sobotę o godzinie 9.00. Planowane zakończenie bitew o 21.00 (istnieje możliwość zagrania dłużej 2 bitwy za zgodą przeciwnika). W niedzielne bitwa czwarta rozpoczyna się o 8:30. Planowanie zakończenia turnieju godzina 20.30.
- swieta_barbara
- habydysz
Rusinek, Kondziu - przyjezdzacie? Mam niesplacone dlugi wobec Was, zapraszam do siebie na klawisz z piatku na sobote.
do kondziora to lepiej zadzwon, bo mu neta odcieli
chcial przyjechac z budda, ale czy to zrobi, to sam sie musisz dowiedziec ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- marcus_cheater
- Oszukista
Mam pytanie, które mam nadzieję jest formalnością... Ale jednak wolę zapytać ze względu, że wcześniej nigdzie się nie pojawiło...
Czy na sali będzie można zostać na noc po turnieju?? Być może jest to oczywista oczywistość, ale nigdzie nikt o tym nie wspominał, a to mój pierwszy master, więc wolę się upewnić...
Czy na sali będzie można zostać na noc po turnieju?? Być może jest to oczywista oczywistość, ale nigdzie nikt o tym nie wspominał, a to mój pierwszy master, więc wolę się upewnić...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane