WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Dalmar pisze: 2)Na turnieju obowiązuję wymóg posiadania pomalowanych figurek które "wskrzeszamy" za pomocą czarów, przedmiotów itp. Nie ma opcji że wprzeszamy figurki które są niepomalowane, proxowane lub są to tylko podstawki.
Rozumiem, że rzeczy typu "nagrobek i pół szkieleta wyłażące z ziemi" są w porządku? Jak i wstawki do regimentów, o ile przedstawiają "powstający z ziemi" adekwatny oddział wojska?

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Barbarossa pisze:
Rozumiem, że rzeczy typu "nagrobek i pół szkieleta wyłażące z ziemi" są w porządku? Jak i wstawki do regimentów, o ile przedstawiają "powstający z ziemi" adekwatny oddział wojska?
Niestety nie. Wskrzeszane oddziały mają być wskrzeszanymi oddziałami a nie ich częściami, kończynami czy innymi wariacjami na ten temat.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

:shock: pierwszy raz od 12 lat coś takiego widzę

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Panowie (i być może Panie)

Bardzo bym oprosił o nadsyłanie zgłoszeń zarówno w formacie *.rst jak i html. Zapewne i tak większość z was sporządza rozpiski swych nieposkromnionych hord w AB więc dla was to niewielki nakład pracy a mi szalenie owąż ułatwia ;)

Z góry wszystkim dziękuję za wyrozumiałość i kłaniam się w pas
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Jasiuuu pisze::shock: pierwszy raz od 12 lat coś takiego widzę
co takiego?

Awatar użytkownika
Jasiuuu

Turniej na którym są zbanowane skonwertowane figurki np zombiaków wychodzących z ziemi , nie musze pisac ze to standard od wielu lat dla VC no i swietnie wyglada oraz trzyma sie fluffu

ale róbta co chceta

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Jasiuuu pisze:Turniej na którym są zbanowane skonwertowane figurki np zombiaków wychodzących z ziemi , nie musze pisac ze to standard od wielu lat dla VC no i swietnie wyglada oraz trzyma sie fluffu

ale róbta co chceta
A mówi Ci coś słowo ironia? żart? wszedzie trza emotikony wrzucać?

Pytanie było dziwne więc i odpowiedź taka sobie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu

po tobie wszystkiego sie spodziewac mozna :P

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

To może tak byście udzielili odpowiedzi na pytanie, imo dość jasne i bynajmniej nie "dziwne"? Po prostu wolałbym uniknąć sytuacji, kiedy wystawiam 5 szkieletów wychodzacych z grobów, a potem podchodzi Darek i mówi "hmmm, no nie wiem" :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Prosta sprawa: trzeba prosić o odpowiedzi Darka, który do pytania i odpowiedzi podejdzie poważnie :P
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

wpuszczamy wszystko byle było pomalowane
a ocena hobbystyczna powie przawde jak to wygląda

Pzdr
RAF

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Tomash pisze:Prosta sprawa: trzeba prosić o odpowiedzi Darka, który do pytania i odpowiedzi podejdzie poważnie :P
Nadmienię tylko, że Darek gra i to nie On będzie rozwiązywał takie problemy a właśnie Rafał i Holan.

Za żart przepraszam, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać. Czy ktoś kiedyś miał uwagi co do szkieletów wychodzących z ziemi? Nawet do samych nagrobków zastrzeżeń nie było. ;) Przyjmijmy dla wspólneho dobra, że ustawodawca działa racjonalnie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

HELP!

Potrzebuję pożyczyć 8 Driad na Wielką Inkwizycję.

Stare/nowe - ganz pomada.

Czy ktoś może mi pomóc??
Będę wdzięczny.

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

mam wolne dwa miejsca w samochodzie na WI jadę z Tychów, przejeżdżam przez Katowice i częstochowe a wyjeżdżam w pt koło 3-4 jakby ktoś chciał się zabrać to proszę na priv.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

o 9 zaczynają sie bitwy czy zapisy? bedzie jakas przerwa na obiad? :P
2) Turniej rozpoczyna się w sobotę o godzinie 9.00. Planowane zakończenie bitew o 21.00 (istnieje możliwość zagrania dłużej 2 bitwy za zgodą przeciwnika). W niedzielne bitwa czwarta rozpoczyna się o 8:30. Planowanie zakończenia turnieju godzina 20.30.
mozna prosic o harmonogram zarówno na jeden jak i na drugi dzien w postacji graficznej ? :)

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

12 h na 2 bitwy to i tak bedzie malo...6h na bitwe z czego trzeba odjac jakas przerwe techniczna pomiedzy i czas na roztawienie sie..zostanie 4,5 - 5h na 1 bitwe... przerwa bedzie jak skonczysz bitwe szybciej zapewne :D
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Jak znam życie to w sobotę na pewno nie zaczniemy grać o 9 :wink: 10-11? :lol2:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Rusinek, Kondziu - przyjezdzacie? Mam niesplacone dlugi wobec Was, zapraszam do siebie na klawisz z piatku na sobote.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

do kondziora to lepiej zadzwon, bo mu neta odcieli :P chcial przyjechac z budda, ale czy to zrobi, to sam sie musisz dowiedziec :)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Mam pytanie, które mam nadzieję jest formalnością... Ale jednak wolę zapytać ze względu, że wcześniej nigdzie się nie pojawiło...

Czy na sali będzie można zostać na noc po turnieju?? Być może jest to oczywista oczywistość, ale nigdzie nikt o tym nie wspominał, a to mój pierwszy master, więc wolę się upewnić...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

ODPOWIEDZ