Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Na przedwiecznych! Jeśli to bedzie prawda to chyba wytatuluje sobie na dupie date wydania nowych lizaków
W koncu skink szaman bedzie mobilny (terka)!
PS: Arcandon to kozak jest przeciez w Lustrii, biegajaca katapa, magiczna, plonaca, z impact hitami, terrorem, stubbornem... Miodzio.

W koncu skink szaman bedzie mobilny (terka)!
PS: Arcandon to kozak jest przeciez w Lustrii, biegajaca katapa, magiczna, plonaca, z impact hitami, terrorem, stubbornem... Miodzio.
- Hybrydzioch
- Wałkarz
Co do bohaterów specjalnych to podobno mają być:
Nakai
Oxayotl
Tehenhauin
Ten-Zlati
Mazdamundi
oraz Kroak
Nakai
Oxayotl
Tehenhauin
Ten-Zlati
Mazdamundi
oraz Kroak
Hmmm Ja tam na war seerze czytałem jeszcze o przeniesieniu stedzia do specy, oraz że mają być możliwości 3 sposobów złożenia go.
P.S. A co wy myslicie o tych łucznikach plotki mówią o longbowach 4 bs i poisonem. Wg mnie fajna jednostka miła alternatywa dla skinków.... tyko czy to nie wciskanie czegoś na siłe ?? hmmm ...
P.S. A co wy myslicie o tych łucznikach plotki mówią o longbowach 4 bs i poisonem. Wg mnie fajna jednostka miła alternatywa dla skinków.... tyko czy to nie wciskanie czegoś na siłe ?? hmmm ...
- Hybrydzioch
- Wałkarz
Dokładnie plota jest taka że w specialach ma byc Crested Stegadon tylko czyli w wersji bez howdahu, normalny stedzio i arcanodon maja być w rarach jak do tej pory. Co do wężoludów to raczej chyba to nierealna plotka podobnie jak na 1 kwietnia w TPV puścili o walczącym bohaterze - slannie, aczkolwiek z chęcią bym zobaczył coś takiego w armii - byle również w cc miało poisona
tak - wciskanie na siłę graczom nowej przegiętej jednostki by koniecznie był duzy zysk...P.S. A co wy myslicie o tych łucznikach plotki mówią o longbowach 4 bs i poisonem. Wg mnie fajna jednostka miła alternatywa dla skinków.... tyko czy to nie wciskanie czegoś na siłe ?? hmmm ...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

kiedys mialy sile 4 wlasnie dzieki poisonowi
Chory jestem, więc dzisiaj szukałem czegoś o nowych Lizakach i natknąłem się na taki obrazek (nie znalazłem go w tym temacie):
http://img185.imageshack.us/img185/7093/s2010042id4.jpg
I jeszcze zapytam bo u mnie z fluffem Lizaków słabo - Kim jest ten Oxayotl?
http://img185.imageshack.us/img185/7093/s2010042id4.jpg
I jeszcze zapytam bo u mnie z fluffem Lizaków słabo - Kim jest ten Oxayotl?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Oxayotl jest pierwszego miotu skinkiem/kameleonem stworzonym w Pahuax nim miasto padło.