Fotki zajebiste

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hehe... Już to wielokrotnie pisałem. Praca z dojazdem zabiera mi 10 godzin dziennie (do roboty mam 50 km w jedną stronę). A jeśli chodzi o hobby, to wystarczy efektywnie rozplanować pracę i w 2, czasem 3 godziny dziennie można sporo zrobićKapso pisze:No właśnie zastanawiam się nad tym samym, Ty chodzisz do pracy/szkoły, masz jakieś życie poza tym co tu pokazujesz?Jagal pisze:Litości.. Jakie Ty masz tempo! SzacunekRobisz tak szybko, że nikomu już się nie chce pochwał ciągle pisać
Gorzej jak jest żona i dzieciakiquidamcorvus pisze: Hehe... Już to wielokrotnie pisałem. Praca z dojazdem zabiera mi 10 godzin dziennie (do roboty mam 50 km w jedną stronę). A jeśli chodzi o hobby, to wystarczy efektywnie rozplanować pracę i w 2, czasem 3 godziny dziennie można sporo zrobić
Kurde, mi praca z dojazdem również zabiera 10 godzin dziennie a do pracy mam 10 km w jedną stronę...quidamcorvus pisze:Hehe... Już to wielokrotnie pisałem. Praca z dojazdem zabiera mi 10 godzin dziennie (do roboty mam 50 km w jedną stronę). A jeśli chodzi o hobby, to wystarczy efektywnie rozplanować pracę i w 2, czasem 3 godziny dziennie można sporo zrobićKapso pisze:No właśnie zastanawiam się nad tym samym, Ty chodzisz do pracy/szkoły, masz jakieś życie poza tym co tu pokazujesz?Jagal pisze:Litości.. Jakie Ty masz tempo! SzacunekRobisz tak szybko, że nikomu już się nie chce pochwał ciągle pisać
Głównie z głowy. Większość pomysłów powstaje w trakcie budowy.MorgotH pisze:Budyneczki świetne, napisz proszę skąd bierzesz inspirację jeżeli chodzi o architekturę ogólną budynków?