ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2013
Na ten moment chcemy z Crusem ogłosić pierwsze 6 osób ze składu:
-DE - Rince,
-Doch - Kali,
-Boch - Crus,
-BRE - Dębek,
-LIZ - Fisher
-EMP - Karlee,
Pozostałe dwie osoby zostaną podane po Szczyrku. Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji.
-DE - Rince,
-Doch - Kali,
-Boch - Crus,
-BRE - Dębek,
-LIZ - Fisher
-EMP - Karlee,
Pozostałe dwie osoby zostaną podane po Szczyrku. Jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji.
No to gratuluję Fishowi. Szkoda, że nie mogłem się wykazać w Szczyrku, ale kadra raczej na tym nie ucierpi. Fish udowodnił, że jest bardzo dobrym graczem i zasłużył na swoje miejsce. Całości pozostało mi życzyć powodzenia i trzymać kciuki. Good luck!
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Gratulacje dal Fishera i Karlee'go
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- swieta_barbara
- habydysz
O prosze, a jednak Debek jedzie - a tak sie zarzekal, ze w tym roku sobie odpuszcza
Gratulacje Krzysiek! Gratulacje Karol!
Gratulacje Krzysiek! Gratulacje Karol!
Dzięki za zaufanie chłopaki. Cieszę się niezmiernie!
Obiecuję dać z siebie wszystko, a teraz trenować, trenować i trenować aby do 9 sierpnia mieć maksymalną ilość expa na obecną metę...
Obiecuję dać z siebie wszystko, a teraz trenować, trenować i trenować aby do 9 sierpnia mieć maksymalną ilość expa na obecną metę...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
dziękuję za wyjaśnieniekudłaty pisze:Od razu uwaga, mamy ostatnio dużo podszywania się pod znane postacie. Po aferze z powrotem nie tego Piotra B do battla, pojawiła się kolejna próba. Kapitan Greków to nie ten Dymitr, nasz Dymitr nie gra na euro.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
hi hi - ja się pod nikogo nie podszywam proszę nie regulować odbiorników - ja naprawdę tak wyglądam i naprawdę grałem w batlla od 4 edycji czyli od roku 98...
Co do wyborów - gratuluję wybranym - wygląda to dość sprawiedliwie i rzetelnie sądzę że będę w Serbii kadrze kibicował osobiście więc mogę się zgłosić do wachlowania zawodników ...hi hi ...
Co do wyborów - gratuluję wybranym - wygląda to dość sprawiedliwie i rzetelnie sądzę że będę w Serbii kadrze kibicował osobiście więc mogę się zgłosić do wachlowania zawodników ...hi hi ...
- swieta_barbara
- habydysz
Jesli tam jedziesz, to koniecznie wez laptopa - bedziesz trzaskal relacja na zywo dla rodakowPiotrB pisze:hi hi - ja się pod nikogo nie podszywam proszę nie regulować odbiorników - ja naprawdę tak wyglądam i naprawdę grałem w batlla od 4 edycji czyli od roku 98...
kamerka + szerokopasmowy internet i robisz stream na twitchu gratulacje dla Karliego i rybki, zasłużyli
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Dobry wybór, czekam na pozostałe dwie osoby
Gratuluję wybranym
Gratuluję wybranym
Wisła Kraków.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Stasiu, mógłbyś o jakieś forum wystąpić?
To zaczęlibyśmy kminić kilka rzeczy.
Graty dla pierwszaków!
Pamiętajcie, że będziecie mieli otrzęsiny, kocówę i zieloną noc. I to będzie serbska zielona noc
To zaczęlibyśmy kminić kilka rzeczy.
Graty dla pierwszaków!
Pamiętajcie, że będziecie mieli otrzęsiny, kocówę i zieloną noc. I to będzie serbska zielona noc
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole