Szykuję ale na razie się nie pochwalę jak to będzie wyglądało. Zdradzę że będzie to diorama. Oczywiście nie oczekuję żadnych tam wygranych, mam oczy

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ignis pisze:Co do eldarskiej podstawki i portalu to Rakso robił ją w noc przed konkursem, nie jest zrobiona tak jak by chciał i sam przyznaje, że nie jest udana. Teraz po odklejeniu modeli, które idą do grania, będzie robiła za teren do 40tki
Ja bym powiedział, że troche sfajczoneCzopek pisze:Przepiękne!![]()
Jedynie driady z tej odległości wydają się jakieś takie.. niedokończone
Oczywiście, że nie jest. Kryształy robione na szybko. Biały element ze styropianu wycięty na szybko, nie wygładzony, nie pomalowany.cahir pisze:Ignis pisze:Co do eldarskiej podstawki i portalu to Rakso robił ją w noc przed konkursem, nie jest zrobiona tak jak by chciał i sam przyznaje, że nie jest udana. Teraz po odklejeniu modeli, które idą do grania, będzie robiła za teren do 40tki
Nie jest udana? o0 o0 Teraz ja sie spie*liłem z krzesła i prędko nie wstanę...
Ale prace świetne - naprawdę. Myśleliście może o Golden Demonie?? IMO macie ogromne szanse![]()
Ale prace świetne naprawdę. Myśleliście może o Golden Demonie?? IMO macie ogromne szanse
Ja myślę, że poziom jest w miarę wyrównany, problemem Ignis są czasami niefortunne figurki, po prostu z takiej Fay nie da się wiele wyciągnąć. Wydaje mi się, że ma Ignis delikatniejszą rękę do detali, Rakso natomiast ma lepsze podejście do światła (ale to tylko moja opinia), prawdę natomiast powiedziałyby dwie identyczne figurki pomalowane przez każde z osobna.Milo piszesz że "zaje**ście" a potem porównujesz do jakiegoś chłamu spod szyldu Eavy Metal
Rakso bije tam wszystkich na głowę a Ignis na pewno co najmniej większość
Poszerzam horyzontyJasif pisze: Rakso też się przerzuca na kółka?
To fakt. Cała ta "dioramka" była robiona w noc przed konkursem, na szybko. Portal jest wycięty ze styroduru. Po przejechaniu papierem ściernym dla wygładzenia krawędzi zrobił się chropowaty. Nie miałem już czasu na wygładzenie go czymś więc spryskałem tylko grubo lakierem (co niezbyt pomogło) i pojechałem grubo farbą (bo jest pomalowanydziik pisze:
Oczywiście, że nie jest. Kryształy robione na szybko. Biały element ze styropianu wycięty na szybko, nie wygładzony, nie pomalowany.