Sorry Sykstus
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Tak myślą tylko ci, którzy nie poznali Dream EvilSkavenblight pisze:Spod kurzu i pajęczyn [dosłownie] odgrzebałam ostatnio Rhapsody.
Czasy liceum
Nic przy tym nie jest patetyczne.
Grzeszysz ^^trikk pisze:Clutch>>>>>> Opeth
Sorry Sykstus
Izo pisze:Grzeszysz ^^trikk pisze:Clutch>>>>>> Opeth
Sorry Sykstus
Akerfeldt + Wilson = tandem doskonały!
Porcupine Tree i nowy Opeth jest świetny.
Clutch to nic nowego. Fajne owszem, ale nic nowego ^^
A akurat Ghost of Perdition to niesamowity numer z którego nie da się wyrosnąć, bo przede wszystkiem to nie muzyka dla dzieci men ^^
Te, fajne to jestTomash pisze: BTW, pokaż mi kawałek Rhapsody bardziej patetyczny do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3gIhsOFamM
i bardziej nadający się do śpiewania w samochodzie podczas trasy Mazury-Warszawa po nieustającej czterodniowej imprezie "sylwestrowej"
Hehehe wiem o co ci chodzi. Akurat Opeth to zupełnie inna bajka, nie doszukiwałbym się w tym zespole metalowej napier.... Z tą muzyką "nie dla dzieci" chodziło mi tylko o to, że to troszkę bardziej skomplikowane utwory niż taka Metallica czy cuś. Możesz mi wierzyć jestem jak najdalej od patrzenia na to czy muzyka jest męska czy nie ^^trikk pisze:Izo pisze:Grzeszysz ^^trikk pisze:Clutch>>>>>> Opeth
Sorry Sykstus
Akerfeldt + Wilson = tandem doskonały!
Porcupine Tree i nowy Opeth jest świetny.
Clutch to nic nowego. Fajne owszem, ale nic nowego ^^
A akurat Ghost of Perdition to niesamowity numer z którego nie da się wyrosnąć, bo przede wszystkiem to nie muzyka dla dzieci men ^^
Bo ja taki grzeszniczek jestem;)
Metalowa"napier*****" przestała mnie kręcić juz dawno, teraz pozostał tylko Mnemic + parę pojedyńczych kawałków. Nie wiem, czy to muzyka dla prawdziwych menów, czy dla dzieci, ale z całym respectem i szacunem zwyczajnie mnie nie kręci