Merytorycznie.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie wiem, kto to recenzował, ale chyba używa telefonu do jakichś wyższych celów. Bateria trzyma mi aktualnie 6sty dzień, a co dziennie go używam - słuchanie muzy, trochę neta przez SIM, trochę przez WIFI, trochę dzwonienia... No generalnie bateria to potwór. A jakichkolwiek zająknięć w działaniu Androida nie uświadczyłem, czułość ekranu też spoko. Mam go aktualnie tydzień także nie wiem, czy w późniejszym czasie nic nie wyjdzie, ale na chwilę obecną nie miałem żadnych zwis/przycinek/spadków wydajności a na takie rzeczy jestem dość wyczulony. Generalnie telefon gorąco polecam jak ktoś chce mieć długo pracujący smartfon. Przy czym jestem człowiekiem, który tkwi w przekonaniu że do gier to mam PCta także nie próbowałem cisnąć w GTA3 na nim, więc może tam ma jakieś problemy, ale szczerze dla mnie to stanowi równie wielki problem jak niedobór pierza w kostarykańskich wioskach portowych.o fakt, Pentagrma monster ma dużą baterię, ale z recenzji, które czytałem wynika, że optymalizacja szwankuje.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
A wystarczy wszystko sprzedawać jako DLC, same gry rozdając za darmo. Przykładowo w lolu nie ma, że możesz sobie spiracić jakiś element, to samo w WoT, bo inaczej takie konto pewnie jest już na e-bayu. Tu chodzi o to, żeby zarobić jak najwięcej. Im większe ceny, tym więcej osób tego nie kupi. Nie ma tu żadnej różnicy, czy ktoś ma pirata, czy nie ma danego produktu wcale, liczy się tylko czy ktoś wydał pieniądze. Informacja, w przeciwieństwie do dóbr materialnych może być powielana w nieskończoność bez utraty wartości. Co innego, gdy ktoś sprzedaje zrobione przez siebie kopie, wtedy faktycznie pozbawia twórców należnego im zarobku.Infernal Puppet pisze:http://www.cdaction.pl/news-32201/game- ... atach.html
Trolling własnie zyskał nowe znaczenie. Dla twórców tej gry wielkie
![]()
![]()
za pomysłowość
Tak, bardzo szybko.M.T. pisze:Jak bardzo szybko zbudować samolot
O w mordę, wydawcy to źli ludzie. Przestaję im dawać pieniądze, przechodzę na piractwoM.T. pisze:NSFW!!!!!!!
Dlaczego nie warto ściągać filmów/książek/muzyki z sieci
Jest! Będę mógł używać tego systemu!Sławol pisze:No to ja też wbiję kij w mrowisko
http://www.chip.pl/news/oprogramowanie/ ... indows-8.1