Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Post autor: smiejagreg »

To znaczy, że kliknąłeś wysłanie tej wiadomości. Teraz czeka ona w folderze DO WYSŁANIA, aż adresat ją odbierze. Wtedy przejdzie do folderu WYSŁANE.

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Dzięki ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

MatthewKorona pisze:Chciałbym zapytać, dlaczego gdy kliknę "zobacz swoje posty", to nie widzę wszystkich swoich postów, tylko część?

Pytałem kilka razy o ważne rzeczy, wklejane były linki i bardzo rad byłbym, gdybym mógł zobaczyć wszystkie swoje posty. To samo jest, gdy w opcji szukam wpisuje swój login, też nie wyszukuje wszystkich.
Pzdr
W dużym skrócie chodzi o uprawnienia programu który zasila naszą wyszukiwarkę. Ech, muszę to wreszcie ogarnąć...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wielu ludzi będzie ci kibicowało w Twoich staraniach [-o< [-o< [-o<

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

właśnie chciałem o to samo zapytać =D>

Go, Go Power Tomash!!!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Póki co to znów naprawiłem "na chwilę", jutro skonsultuję to z kolegą z pracy który trochę lepiej ogarnia konfigurację Sphinxa :)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Znalezione 877 z 939 postów (nie licząc tego). Z tym co było jeszcze dziś rano to i tak cud, miód i orzeszki =D>
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

[ Znalezione wyniki: 975 ]Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 20 Następna strona
Z moich 5k. Ale to znajduje chyba tematy w których pisałem, a jak wiadomo w niektórych był więcej niż jeden post.
Suma sumarum działa.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Niestety - u mnie nie działa :( . Nie łapie nowych topiców, w których coś piszę. Np.: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2#p1004492. Po napisaniu posta nie wrzuca go do Zobacz swoje posty.

Aczkolwiek parę topiców z postami połapało, thx i za to =D> . Dzięki wielkie za starania w tej kwestii :P .

Kurna, jestem w szoku. Po jakimś czasie topic cytowany wskoczył mi do zakładki :!: :!: :!: Hurraaa :P :P :P
Popatrzę w dłuższej perspektywie czasowej, czy nadal będzie wrzucać topiki. Dam znać...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Generalnie to poczekaj do 15 minut na pojawienie się posta w wyszukiwarce (i tym samym w egosearch), bo co tyle wyszukiwarka odświeża dane. Mamy sporą bazę postów (ponad 400MB danych), wyszukiwarka która to uciągnie z gracją ma swoje wymagania ;)

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

U mnie też kilka nowych topiców wskoczyło ale nie wszystko chyba, co nie zmienia faktu że te najważniejsze już są i za to wielkie dzięki \:D/
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Póki co stwierdzam, że chyba się udało, Tomashu, topiki wskakują, aż miło =D> =D> =D> =D> . I to je ono, jak mawiają Czesi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jasne, musi działać, ale prędzej czy później (restart serwera) znów padnie, bo
Tomash pisze:Póki co to znów naprawiłem "na chwilę", jutro skonsultuję to z kolegą z pracy który trochę lepiej ogarnia konfigurację Sphinxa :)

Neithan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Neithan »

Jak się chce wejść do galerii Fuxiorra (mam nadzieję, że nie przekręciłem) to widzi się taki obrazek:

Obrazek

Nie wiem czy chodzi o jakieś linki czy spambota czy coś innego, ale może warto rzucić okiem...

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

to może podaj tu link do galerii, żebyśmy mogli to sprawdzić?!
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Mi też to wyskoczyło.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Neithan

Damn, wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Przepraszam.
Link do ostatniej strony. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=360

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

a u mnie wszystko działa :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

U mnie też ok.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Neithan

Ciekawe, u mnie też już w porządku.
W takim razie fałszywy alarm :)