Tamte nie - jasna sprawa. Ale jest passa na wystawianie hammerów na części, więc może się jeszcze pojawią kolejne.dzikki pisze:Chyba nie wrócą Gobo ;]
Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Jam ci je podwędził ;]
A serio - pogadaj z http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=4147 może mu coś zostało. Na pewno ironi.
A serio - pogadaj z http://forum.wfb-pol.org/memberlist.php ... ile&u=4147 może mu coś zostało. Na pewno ironi.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak z dzikkim dobiję targu na krasie co to my wiemy o co chodzi, to zacznę montować koalicję, mającą na celu ubicie tego bydlaka. Bo już mnie wkurza ten czysciciel ebayowy. Jeszcze tylko jedna transakcja ...
Ja mam kontakty, paszport Polsatu, jestem przyjacielem Piaska i mam zdjęcie z papieżem. Tak łatwo mnie nie weźmiecie.
Po drugie nie marudzić - jak na razie rozwijam swoją siatkę ;] Gorzej jak zacznę zaciskać.
A po trzecie mam plan ogarnąć hobbystycznie temat, by z kilku popularnych miejsc ściągać raz w miesiącu (albo rzadziej) figsy a zbiórki robić tutaj. Mam na myśli White Knight Miniatures, Black Hat, Lead Adventures (lub Ratnik jak kto woli) i Russian Alternative. Po kosztach, bez marży itp. I tylko ze sklepami, lub wytwórcami, których sam sprawdziłem.
Po drugie nie marudzić - jak na razie rozwijam swoją siatkę ;] Gorzej jak zacznę zaciskać.
A po trzecie mam plan ogarnąć hobbystycznie temat, by z kilku popularnych miejsc ściągać raz w miesiącu (albo rzadziej) figsy a zbiórki robić tutaj. Mam na myśli White Knight Miniatures, Black Hat, Lead Adventures (lub Ratnik jak kto woli) i Russian Alternative. Po kosztach, bez marży itp. I tylko ze sklepami, lub wytwórcami, których sam sprawdziłem.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
A ja dzisiaj kupiłem takie cacko
całe 25 pln wkilku miejscach domalować, pomalować i wypasik taki tam teren od GW z 5-6 edycji bodajże.
Jest na tyle spory że wejdą 2 canony i np. katapulta. Na półeczkę wypasik
całe 25 pln wkilku miejscach domalować, pomalować i wypasik taki tam teren od GW z 5-6 edycji bodajże.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
FajneMomoTheKiller pisze:A ja dzisiaj kupiłem takie cacko
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
WSZYSTKO POSZŁO
Zostało mi tych trzech norsów, którzy są na dole. Ktoś chce?
Czekam jeszcze na paczkę z czymśtam ;], bo kupiłem sobie inżyniera z kuflami (za 30zł z kosztami przesyłki i niech mi ktoś powie, że go za pare funtów kupić nie można hahaha) i podebrałem jeszcze jakiś zlepek pomalowany, który wygląda na norso-imperialny. Jak dojdzie do mnie to dam znać.
Zostało mi tych trzech norsów, którzy są na dole. Ktoś chce?
Czekam jeszcze na paczkę z czymśtam ;], bo kupiłem sobie inżyniera z kuflami (za 30zł z kosztami przesyłki i niech mi ktoś powie, że go za pare funtów kupić nie można hahaha) i podebrałem jeszcze jakiś zlepek pomalowany, który wygląda na norso-imperialny. Jak dojdzie do mnie to dam znać.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, o 12:50 przez dzikki, łącznie zmieniany 1 raz.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
http://www.ebay.pl/itm/1987-Goblobber-D ... 5fa&_uhb=1
Widzieliście to? Cena szalona ale nie wiedziałem że takie zestawy były. Ten kamieniem genialny.
Widzieliście to? Cena szalona ale nie wiedziałem że takie zestawy były. Ten kamieniem genialny.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Oj były były. Mi się udało w drodze wymiany towarowej, chociaż byłem gotowy jak się nie uda złapać tego, który najczęściej wychodził. Jedna z najładniejszych grup. Moja wciąż czeka na malowanie - potrzebuję znowu urlopu na maszyny.
Goblobbera mógłbym skombinować, ale obecnie za ok 400zł. I raczej kompletną obsługą.
Goblobbera mógłbym skombinować, ale obecnie za ok 400zł. I raczej kompletną obsługą.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
MomoTheKiller pisze:http://www.ebay.pl/itm/1987-Goblobber-D ... 5fa&_uhb=1
Goblobber już od dawna oscylował wokół 500 zł, teraz troszkę zdrożał Trza było się zaopatrywać w ten model wcześniej. Ja swojego kupiłem za ... 180 zł. Stan mint...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, o 20:12 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Zaczynam mieć poważny problem, zamówiłem dwarfy ścibora a szukam w sieci stare modele i zaczynają mi się bardzo podobać. Chyba zrobię 2 armie Ściborowe i stare w metalu Mam pytanko, gdzie kupujecie swoje unikalne modele? bo na allegro nie ma nic lub są w dziwnych cenach a na ebayu nic nie widziałem z swojej magicznej listy.
Do mnie pijesz?smiejagreg pisze:To jeszcze spore braki masz, Gobo ...
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Daj magiczną listę to się pomyśli ;] w końu, gdy kolejny niewierny blask potęgi starych krasi przyjmuje do serca to jak tu nie pomóc ;]MomoTheKiller pisze: na ebayu nic nie widziałem z swojej magicznej listy.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
To ja wrzucę listę moich pragnień:
- WD Vampire Slayer
- WD Aviator
- Gotrek
- GD Slayer on Demon
Plus to:
Dwarf High King Thorgrim Grudgebearer - METAL
Dwarf Thorek Ironbrow - METAL
Dwarf Master Engineer with Brace of Pistols
Cannon (może być bez obsługi) metal - lub link gdzie kupie takie ładne metalowe działa co pasują klimatem
Katapulte metal.
- WD Vampire Slayer
- WD Aviator
- Gotrek
- GD Slayer on Demon
Plus to:
Dwarf High King Thorgrim Grudgebearer - METAL
Dwarf Thorek Ironbrow - METAL
Dwarf Master Engineer with Brace of Pistols
Cannon (może być bez obsługi) metal - lub link gdzie kupie takie ładne metalowe działa co pasują klimatem
Katapulte metal.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coś chyba słabo szukasz , Momo ... Jak się ma magiczną listę, to - jeśli ona jest naprawdę bardzo magiczna - jak się trafi coś raz, dwa razy w miesiącu przy regularnym przeglądaniu ebaya, to już jest dobrze... Często krasie nie są tak zdefiniowane w ogłoszeniach, jak powinny, często też trza się dobrze wpatrzeć w foty, bo nie zawsze wszystko widać na pierwszy rzut oka...
PS. Połowę z Twojej listy można spokojnie regularnie znaleźć na ebayu. Drugą połowę też ...
Ja ze swojej magicznej listy znajduję jakiegoś figsa raz na 2-3 miechy ... I przeważnie konstatuję, że mnie akurat w chwili obecnej na niego nie stać ...
PS. Połowę z Twojej listy można spokojnie regularnie znaleźć na ebayu. Drugą połowę też ...
Ja ze swojej magicznej listy znajduję jakiegoś figsa raz na 2-3 miechy ... I przeważnie konstatuję, że mnie akurat w chwili obecnej na niego nie stać ...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, o 20:28 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.
Kilka dni temu sprzedałem GotrekaMomoTheKiller pisze:To ja wrzucę listę moich pragnień:
- Gotrek
A co do Goblobbera to 400 zł za kompletny model to i dużo i mało. Jeśli kompletny (ze wszystkimi elementami) to cena jest atrakcyjna, ale jeśli czegoś brakuje (np. związanego goblina albo rożna) to już baaardzo drogi jest.