Chwała mu za te entery bo się wygodniej to czytaJaceK pisze:Mi się tak lepiej czyta. Lepiej niż wielkie i ciągłe bloki tekstu.Gokish pisze:Jacku po każdym zdaniu nie musisz walić w enter....

Moderator: swieta_barbara
Chwała mu za te entery bo się wygodniej to czytaJaceK pisze:Mi się tak lepiej czyta. Lepiej niż wielkie i ciągłe bloki tekstu.Gokish pisze:Jacku po każdym zdaniu nie musisz walić w enter....
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Więc zamiast nakręcać temat jakiegoś głosowania w kwestii oddajnienia forum, czego na marginesie sobie nie życzę i jeśli chcesz mnie wkurwić to oczywiście ciągnij sprawę dalej, możesz dla odmiany dostać odpowiedź na wszystkie nurtujące Cię pytania z wyjaśnieniem dlaczego tak, a nie inaczej.Dymitr pisze:Wiesz skąd wzięły się takie dyskusje? To pokłosie zamknięcia forum. To był błąd (IMHO)i teraz pewne zaskakujące tematy budzą kontrowersje.
+1Paraszczak pisze:Jacek. Zjedz Snickersa.
dlaczego wkurwianie ciebie odtajnieniem forum jest zle a wkurwianie innych tym, ze zmieniliscie zasady tworzenia pksow w trakcie tworzenia tegoz, co moglo wkurwic kilka innych osob, juz jest w porzadku?Dębek pisze:Więc zamiast nakręcać temat jakiegoś głosowania w kwestii oddajnienia forum, czego na marginesie sobie nie życzę i jeśli chcesz mnie wkurwić to oczywiście ciągnij sprawę dalej, możesz dla odmiany dostać odpowiedź na wszystkie nurtujące Cię pytania z wyjaśnieniem dlaczego tak, a nie inaczej.Dymitr pisze:Wiesz skąd wzięły się takie dyskusje? To pokłosie zamknięcia forum. To był błąd (IMHO)i teraz pewne zaskakujące tematy budzą kontrowersje.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
mozesz dosadniej choc watpie zebys wteyd przekazal jakas wieksza ilosc informacji.Dębek pisze:@Shino. Moje posty i wara od nich. Jak nie zrozumiałeś to mogę dosadniej.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
System widocznosci - Tu iMO znow polegniemy z kretesem. Będą turnieje na euro, będą na PKS. Ludziom się wszystko popierdoli. Nie idzmy tą drogą bo przegramy. Poluzujmy euro CSa i nie wchodxmy w sfery gdzie mozemy dostać po łapach. Paru klimaciarzy będzie zawidzionych, ale po namysle dla dobra sceny turniejowej głupotą jest robienie zbędnego zamieszania.Proponuję pominąć ten zapis lub wskazać, ze system widocznosci taki jak na najbliższym ETC.
MI się też bardziej podoba VLOS. Jest lepszym systemem. Bardziej sensownym. Problem w tym, że jak sobie to wszystko przeanalizowałem, to nie widzę opcji by co turniej ludzie musieli się przestawiać do innego systemu widoczności. Turnieje na Euro będą, ludzie będą też trenowali ten format w domach. Burdel się zrobi straszny. Dlatego z przyczyn praktycznych należy IMO odpuścić.
LOS, zasady terenów, zasady punktowania IMO wypadają z PKSu. Nie jest to nasza sprawa IMO. Chyba chcemy mieć kontrolę nad zbyt wieloma rzeczami. Efekt: burdel.
Tak jak napisałem Jacku. Zdecydowanie wolę VloS niż SloS. Jest bardziej taktyczny. Jestem jednak skłonny z zniego zrezygnować z powodów praktycznych. Dwa systemy widoczności, które różnią się od siebie w zasadniczy sposób mogą wprowadzić sporo zbędnego zamieszania. Moim zdaniem tym samym tropem, mimo, że to nie moja sprawa, powinna iść nasza LS. Przyjmować uściślenia z ETC, by w miarę możliwości stwożyć jeden system. Moim zdaniem powstał jakiś totalny burdel z zasadami. Ludziom się wszystko strasznie myli. Przykładów z moich bitew mam bez liku. Co gorsza sędziowie też są często zagubieni. My dokładamy jeszcze kolejny spory pakiet zasad. Moim zdaniem lepszych zasad widoczności i coverów ale niestety jest to kolejny system.
Reszta się zgodziła na VloS i ot cała tajemnica. Jacek był od początku zwolennikiem VloSa, więc też chciał wiedzieć dlaczego ta nadła zmiana w moim podejściu. Więc mu wyjaśniłem.Panowie po kolei. Ustalmy najpierw czy na 100% olewamy ten VloS. Ja swoje obawy, a co za tym idzie, argumenty przedstawiłem. IMO trzeba poczekać aż wypowie się reszta. Nie ma co wybiegać w przyszłość z ograniczeniem maszyn.
Ad meritum mogę rozmawiać długo i namiętnie.Czekam na test z czymś co we mnie będzie napierniczać z armat, katapult i organek wszelakich.
Dębek pisze:@Shino
Zamknięcie forum było reakcją na określone zachowanie, które nie miało nic wspólnego z oceną prac. Poprosiłem administratora o tajne forum, bo takie moje prawo jako użytkownika. Chce sobie rozmawiać w mniejszym gronie to sobie rozmawiam. Równie dobrze mogłem sobie pogadać na masterze, albo przez telefon. Na odtajnianie się nie zgodzam, bo niby po co. Na wszystkie pytania odpowiadam rzeczowo. Moje posty i wara od nich. Jak nie zrozumiałeś to mogę dosadniej. EoT z mojej strony.
Kandydatura Dębka pisze:Myślę, że PKS powinien liczyć 5 osób.
Prace PKS powinny być jawne i prowadzone na forum BP.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Kilku graczy WE popiszczało o pkt, imperialistów o 2 czołg bez ograniczeń, a Przemcio standardowo coś tam marudził o WOCHU. Normalnie żyć się nie da takie to stresujące. Bez jajpanterq pisze:Gokish, ilość flame'u, skarg i płaczu imo usprawiedliwiła utajnienie forum.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.