zgadzam się, mocne i dobre wystąpienieBarbarossa pisze:Celna i rzeczowa krytyka imo
Kto na prezydenta??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kto na prezydenta??
właśnie leci debata, jak pierwsze odczucia?
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Na tę chwile Bronek zjada Dude, widać ze wypowiedzi wyuczone...
Mimo wszystko straszna kompromitacja Bronka właściwie co wypowiedź, niestety przeciętny cebulak tego nie wyłapie i napawa się elokfencjom wodza WSI.
PS. Jak Bronek wchodził do studia to ktoś przed nim zawołał "CHWAŁA WIELKIEJ ZGODZIE!" Filmik bije rekordy
Mimo wszystko straszna kompromitacja Bronka właściwie co wypowiedź, niestety przeciętny cebulak tego nie wyłapie i napawa się elokfencjom wodza WSI.
PS. Jak Bronek wchodził do studia to ktoś przed nim zawołał "CHWAŁA WIELKIEJ ZGODZIE!" Filmik bije rekordy
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
A ja wręcz przeciwnie.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Bronek ma napisany scenariusz, kilka haczyków których się trzyma i oskarża o ich omijanie, a także sam omija kwestie.
BRONEK CHCE KAMIENOWAĆ KOBIETY! OMG
BRONEK CHCE KAMIENOWAĆ KOBIETY! OMG
+1Kołata pisze:Obaj siebie warci. Dwóch oszustów sobie wytyka przewinienia. Rzygac się chce.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
+1Galharen pisze:+1Kołata pisze:Obaj siebie warci. Dwóch oszustów sobie wytyka przewinienia. Rzygac się chce.
jak Duda nie uderzy z WSI i Pro Civili to przegra debatę
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Byłem przekonany, że Bronek przegra, ale dla mnie na razie masakruje Dudę.
Owszem, złamał kilka ustaleń, ale zrobił to umiejętnie. Najsłabszym momentem Dudy było imo, jak Bronek jechał po osiągnięciach PiS, a Duda kiwał głową na tak. Strasznie to wyglądało, jak jakiś uczeń strofowany przez profesora.
Owszem, złamał kilka ustaleń, ale zrobił to umiejętnie. Najsłabszym momentem Dudy było imo, jak Bronek jechał po osiągnięciach PiS, a Duda kiwał głową na tak. Strasznie to wyglądało, jak jakiś uczeń strofowany przez profesora.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Bronek dobrze się wyuczył, ale od tego pojazdu na koniec jak to on zawsze był za JOW to się rzygać chce jeśli ktokolwiek w to uwierzy.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Mi się najbardziej spodobało pytanie Komorowskiego:
Czy pan nie blokuje przypadkiem etatu na uczelni od dziewięciu lat? - zapytał prezydent.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ależ na tym polega debata, że się muszą dobrze wyuczyć. Na żywo, przed kamerami, stawka wysoka, oponent może zarzucić chamskim pytaniem - to jest naprawdę trudne i w jakiś sposób podziwiam obu kandydatów, że są w stanie w miarę sprawnie w takich warunkach myśleć i mówić. To jest skutek naprawdę dużej pracy za kulisami.
Dlatego myślałem, że Bronek może nie podołać - nigdy nie widziałem, żeby sobie radził w takich sytuacjach, a na spacerkach wypadał safandułowato, Duda miał więcej energii. Ale podczas debaty wyglądało to odwrotnie.
Edit - końcowy speech też dużo lepszy Komorowskiego niż Dudy. Ta narracja z zaborcami i powstańcami wyszła belkotliwie.
Dlatego myślałem, że Bronek może nie podołać - nigdy nie widziałem, żeby sobie radził w takich sytuacjach, a na spacerkach wypadał safandułowato, Duda miał więcej energii. Ale podczas debaty wyglądało to odwrotnie.
Edit - końcowy speech też dużo lepszy Komorowskiego niż Dudy. Ta narracja z zaborcami i powstańcami wyszła belkotliwie.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2015, o 20:38 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
To był jeden z kilku fajnych tekstów. Przy okazji obietnic i in vitro też fajnie pojechał, akcja z kartką wypadła przekonująco a propos niekonsekwencji w sprawie rolnictwa.
Duda jakoś tak mało punktował, trochę przy okazji służby zdrowia i zmiany zdania (JOW), ale dużo słabiej to wyszło.
Duda jakoś tak mało punktował, trochę przy okazji służby zdrowia i zmiany zdania (JOW), ale dużo słabiej to wyszło.