A ja miedzy "mają być" a "powinny", skoro już czepiamy się słówek.Ja tam widzę bardziej niż subtelną różnicę między: "jawne" a "jawne do pewnego momentu".
Temat PKS - Komentarze miał z komentarzami, na pewnym etapie, już nie wiele wspólnego. Trolowanie, wjazdy personalne (nie pod moim adresem żeby było jasne) więc postanowiłem sobie porozmawiać z kolegami w spokoju. Tak jak pisałem. Moje prawo, które mogłem zrealizować w inny sposób niż na forum. W Szczyrku na tem przykład rozmawiałem z Kudłatym przy piwie ponad godzinę o PKSie. I co mam może stenogram udostępnić?
Dziękuję za uwagę. Kończę na tę chwilę moją działalność na tym forum.
Czekam na feedback po turniejach, na ciekawe pomysły uwolnienia pewnych buildów, które ktoś chciałby realnie wystawiać, a z określonych przyczyn nie może.
Szczekającego ratlerka można oczywiście olewać, ale na dłuższą metę jego jazgot jest strasznie męczący. Ja się strasznie nie lubię męczyć.Niemniej uważam utajnienie prac za dziecinadę. Jak ktoś nie jest w stanie znieść krytyki, często bezpodstawnej, to nich się nie pcha na funkcje publiczne.
BTW wróciliśmy puki co na otwarte forum.
pozdr.