Ok...
.... napisanie tego z dużej litery wyjaśnia kontekst.Jedyną Postacią
IMO zbyt późna godzina na zagłębianie się w RB..czas spać
Jeszcze raz thx za pomoc

Moderator: Gremlin
.... napisanie tego z dużej litery wyjaśnia kontekst.Jedyną Postacią
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
...dobre !Piotras pisze:Z dużej litery nie po polska języka jest to raz, a dwa, późno było
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
bierzesz spellveaverke z lifa jak wylosujesz duelersa i winiarnie to nikt cie nie rozwali nawet nie ma takiej opcjiVallarr pisze:Jakies konkretne sposoby na zlamanie klocka? Wkurzajace to jest, ze wpadam w kloc np skaven slave od boku, zabijam nastu, steadfast na 10 z rerollem, potem liderka, reform, odwracaja sie do mnie ryjem i znow. Walka ze slejwami pare tur az do wyciecia to paranoja. Tym bardziej, ze jedna seria pechowych rzutow i driady/tancerze splywaja od breaka. Od slave. Rzal.ru.
Jak mowa o mocniejszym klocku, nawet taniego g****, z t4/dobrym save, to szkoda gadac.
Niech ja dorwe w swoje lapy tego, kto wymyslil niezdejmowalny steadfast...
Jesteś moim geniuszem!Smerfaster pisze:bierzesz spellveaverke z lifa jak wylosujesz duelersa i winiarnie to nikt cie nie rozwali nawet nie ma takiej opcji
Vallarr pisze:Co do lasow - ta, juz ja widze jak wrog pcha sie tam czymkolwiek waznym. Nie sadze![]()
Vallarr pisze: Zas co do klasycznej metody z 6ed - nie dziala. Po prostu. Kloc taniego g**** z t4 (krasiowi warriorzy z gw, by daleko nie szukac) jest ciezki do ugryzienia z lukow/magii, wymanewrowanie wiele nie daje, bo reform po walce zrobi, a steadfasta bedzie mial poki zyje choc 5, jesli w ataku uczestnicza wylacznie driadki/wd/treeman, czyli w praktyce nasze wszystkie oddzialy uderzeniowe. Dla mnie kosmiczna bzdura ;f Wyciac do nogi trzeba, bo break na 10 z rerollem.
Vallarr pisze: A teraz takich klockow spotykam 3 i jeszcze pare mocniejszych + maszynki zmuszajace mnie do pojscia do przodu nawet indirectami.
- LOL - jedno i drugie przecież idealnie przebija się przez maszyny i hordy piechoty z GW...Vallarr pisze:Jedyne, co moge wystawic w odpowiedzi to eternale/treekiny
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Heh... dokładnieLaik pisze:- LOL - jedno i drugie przecież idealnie przebija się przez maszyny i hordy piechoty z GW...
Kiedy Wardancers przegrywają combat, to muszą robić test na Ld? Kiedy nie muszą i zdają od razu?the unit automatically passes all Panic, Fear and Terror tests it has to take. It should be noted, that they have to take Break tests (and other Leadership tests) normally [...]
Czy poprzednie tańce zostają na tancerzach ?Woven Mist - The sinous movements of this dance distract and confuse the enemy, allowing the Wardancers to strike before their foe can react. When performing this dance, each Wardancer reduces his or her total attacks by one but always strikes first in combat. If their opponent also has this ability, resolve attacks in Initiative order.
ale ze mnie kozak nie??Piotras pisze:Jesteś moim geniuszem!Smerfaster pisze:bierzesz spellveaverke z lifa jak wylosujesz duelersa i winiarnie to nikt cie nie rozwali nawet nie ma takiej opcji
Najpierw trzeba wylosować, potem trzeba rzucić, potem przeciwnik musi nie zdispelować!
Zaiste przyjacielu, nie wiem kto Cię uczył strategii, ale od dziś tylko tak gram !!!
Piotras pisze:Jesteś moim geniuszem!Smerfaster pisze:bierzesz spellveaverke z lifa jak wylosujesz duelersa i winiarnie to nikt cie nie rozwali nawet nie ma takiej opcji
Najpierw trzeba wylosować, potem trzeba rzucić, potem przeciwnik musi nie zdispelować!
Zaiste przyjacielu, nie wiem kto Cię uczył strategii, ale od dziś tylko tak gram !!!