Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)

Post autor: JarekK »

Smiechu pisze:5. ??? DW 10:10

śmiechu ja z tobą grałem i było 11:9 dla mnie...
wilki + szkielety+ necromanta ze scrollem!

i nic nie mówiliśmy o tym kto zgłasza wyniki... ja myślałem ze jak się zmywam o 15:30 to ty zgłosisz, a ty że ja...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

JarekK pisze:
Smiechu pisze:5. ??? DW 10:10

śmiechu ja z tobą grałem i było 11:9 dla mnie...
wilki + szkielety+ necromanta ze scrollem!

i nic nie mówiliśmy o tym kto zgłasza wyniki... ja myślałem ze jak się zmywam o 15:30 to ty zgłosisz, a ty że ja...
Masz skleroze?? Czy może Twoja chęć szybkiego powrotu do domu tak spowodowała że nie słuchałeś co mówiłem??
Co było po naszej bitwie już opisałem - nie będę sie powtarzał.
Nie zgłosiłeś?? Wiec podałem taki wynik jaki powinien być z mojego założenia, a i tak byłem przez Ciebie 2 pkt w plecy.
Nie podałeś jak mówiłem to masz w nagrodę 4 pkt karne (3 od Liddera za nie oddanie wyników w terminie i 1. ode mnie za głuchotę czy jak Ty sobie to tam nazwiesz)

PS.
Ty tak sie śpieszyłeś do domu że jeszcze siedziałeś 30 min przy stoliku Gąsiora i Marysia.
Nie mamy o czym gadać.

Pozdro Poćwicz - powinieneś zrobić na mnie soczyste 20:0, a zrobiłeś tylko 10:10.
Bo zagrałem funowo i pozwoliłem sobie na strate mało ważnych punkcików byś sie cieszył i czasem nie miał zamiaru wychodzić maszynkami ze swojego Bunkra - strata necrosa była tylko przez to że nie chciałem już wracać do fazy Ruchów, bo zaczołem już magie.
Widać nie potrzebnie chciałem cie przyblokować - ty itak byś nie podszedł maszynami by celować w moje stworki.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

heh Śmiechu, to było do przewidzenia :P

ale przynajmniej miałeś okazję zagrać z legendarnym jareczkiem

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Jak to był Jareczek, to zero zaskoczenia :D
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Smiechu pisze:
Moje bitwy:
1. Shino TK 4:16
2. ??? LIZ 12:8
3. Szaitis 7:13
4. Młynek SKA 0:20
5. ??? DW 10:10
Lizaki, grałeś ze mną, wynik był właśnie taki.

Awatar użytkownika
ŁukaszŻelazek
Mudżahedin

Post autor: ŁukaszŻelazek »

Są jakieś zdjęcia z turnieju? Galeria na jakiejś stronie?
Galeria http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... k#p1256100
Moja strona z większą ilością zdjęć: http://lukaszzelazek.com
Maluję zamówienia.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jagal i Chris robili, chyba mówili, ze udostępnią. Daj im czas na ogarnięcie się po wyczerpującym weekendzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Jak juz masz mnie jakos jechac i obrazac to pisz do mnie na pw, to tylko swiadczy o Tobie.
Pozdrawiam
Lohost
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Artemis - RYK
Warzywo

Post autor: Artemis - RYK »

Na miejscu 69 jest na moje (nie)szczęście błąd...
Punkty za moje bitwy to:
1.) Krasnoludy - 3:17
2.) Leśne Elfy - 0:20
3.) Mroczne Elfy - 10:10
4.) Ogry - 20:0
5.) Wysokie Elfy - 6:14
+ 13 za modelarstwo to 52, nie 60...
Chyba policzyliście mi zwycięstwo zamiast przegranej w ostatniej bitwie... Nie wiem tylko jak się gość nazywał.

Dołączam się - kto ma zdjęcia?

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

lohost pisze:
btw, traye nawet pod skirmish powinny byc obligatoryjne
chyba że sędzia malarski powie coś innego- treje pod 5 ungorków które chodzą w dziwnych kombinacjach i to z herosami to jakiś absurd, aczkolwiek lohost masz rację że oddziały 10 skinków zajmują lizakom zaskakująco mało miejsca podobnie 3 salki,3 terki powinny mieć treje.

Z widocznością jest moim zdaniem troszkę inaczej, jeśli zgadzasz się z przeciwnikiem że czegoś nie widzisz to problem możesz mieć tylko w jego turze a nie przy swoich szarżach.

Z swojej strony chciałbym podziękować przeciwnikom za bitewki, i jestem zaskoczony miejscem bo 22 po 1 dniu to dno.
Do zobaczenia na BoBie

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Lohost, a ja wierzyłem że słaby jesteś tylko w internecie:) Tez byłem przy tych skinkach co miały niby na 14''strzelić. Więc staraj sie prosze o uczciwe przedstawianie sytuacji. Jezeli chodzi o kulture gry, to nie miałem jeszcze szczęścia z Tobą grać, ale jesteś jedyna osoba jaką znam, która dostała karniaki za przeklinanie. o czyms to musi jednak świadczyć:)

Co do moich bitewek:
1. Przemcio WOC 20:0. Sympatyczny gosciu, bardzo miła bitwa.
2. Helion IMP 20:0 Też mega typ. I bardzo przyjemna i bezpsinowa bitwa. Cieszę się, że mój błąd wybaczony został!
3. Duke vel Jasiu 20:0 - Bitwa pomyłek. oba unity chosenów wpiach w jedną turę, reszta jak wiadomo. To moja druga z nim bitwa była (z Jasiem) pierwsza nie była miła głównie z mojego powodu, ale tę zaliczam do przyejmnych na 100%
4. Gąsior - dobra bitwa na świetnym poziomie. Nie wiem jak to się stalo, ale 0:20
5. Shino 14:6 fajnie sie gralo i wygralem browara:) Ponadto pogadalismy o wielu zasadowych akcjach. Na moje szczęscie okazalo się, ze zwykli warriorzy są twardzi...i że net of amyntok to mega czar:)

w sumie 9. miejsce, duzo poniżej moich oczekiwań :P

a teraz special thx'y:
CAŁE Nemezis, za melanże, pomoc w ogarnieci pracy i pomoc w nocy i w ogóle
Ripley - wiesz czemu:)
Spawn - za neta:))
Klops(!) za pizze (wiem, stawiam next time:) )
Golon Maryś i Balagan - za rozkminy w drodze i nauke zmieniania kól w aucie
przeciwnikom bez wyjątków
Wszystkim orgom, bo był to niekulawy turniej:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

a ja myślałem że jak to jest czas trola to można przeklinać :twisted:
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Karniaki nie były za przeklinanie, tylko za obrażanie przeciwnika.
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dawno nie widziałem takiego pokazu tchórzostwa Lohost. W mojej odpowiedzi nie było zawartych żadnych wulgaryzmów. Nie obrażała cię w sposób chamski czy niegodny owej strony internetowej. Odpowiadała głównie na twoje pomówienia i niedpowowiedzenia, a ty ją skasowałeś korzystając z przyslugujących ci uprawnień moderatora. Teraz przynajmniej nikt nie będzie się śmiał zbyt głośno, że mi nie rzucisz challanga w Białymstoku. Na prawdę idealnie podsumowałeś swoją postawę tym zachowaniem. Możesz być z siebie dumny. FFS. Co za człowiek.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Kalesoner
Szczur Królów

Fatalne zachowanie Lohost, proszę zebys nie korzystał ze swoich uprawnień moda w tym temacie. Post który skasowałes w niczym nie łamał regulaminu forum.
Obrazek

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

żenada :roll:

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

siemka,

dzięki za fajny turniej.

Plusy:
1. zajebista sala- wygodnie, nie za gorąco, nie za chłodno, miejsce na łażenie z figsami było
2. woda
3. miejscówka do spania
4. zniżka na pizzę i piwko

Minusy:
1. ceny w miejscówce wieczornego wyjścia (oczywiście wiem, że to niezależne od orgów :P )
2. obsuwa w niedzielę rano... wstaliśmy z kumplem wcześnie, żeby się wyprysznicować, a facet od kluczy przyszedł sobie ok. 8:50 bardzo zadowolony z siebie... Później znów gdzieś zniknął i na salę weszliśmy po 9...
3. zamieszanie z paringami po 4 bitwie... Masakra... obsuwa masakryczna, a jak już się ustawiło za tym czwartym czy piątym razem paringi, to się okazało, że Dalmar występuję w parowaniu dwa razy :P

Problemów z paringami dałoby się uniknąć imho, w końcu to nie jest pierwszy master w Polsce, można zrobić dobry plik excelowski do ogarnięcia tego. Problemem oczywiście są powtarzające się bitwy, ale albo wtedy ustalić taki schemat jak był po ostatnim parowaniu- czyli zamiany na sąsiadujących stołach, albo jakby się komuś chciało napisać program, który by to rozwiązał. Chociaż pewnie nikomu się tego nie będzie chciało robić :P ponoć Scimi miał kiedyś sędziówkę w excelu zrobioną, która pokazywała mu błędne paringi.

dziękuję za gry moim przeciwnikom - Jackowi(2 - 18) , Krystianowi (16 - 4), Syskowi (16 - 4), Trubasowi (12 - 8 ) i Bombajowi (14 - 6 , jedna z najprzyjemniejszych moich gier na masterze ever). Ogólnie lizaki bez żadnych skinków (prócz 2 x 6 chamków) dają radę :P gdyby nie słaba gra w pierwszej bitwie :cry:

dziękuję Leniwemu i Suchemu za podróż w obie strony i wspólne picie :P

dziękuję Kacprowi za orzechówkę :P

oraz graczom pokerowym, nie miałem mocy by grać do rana jak niektórzy, ale też niektóre rzeczy mnie zniechęciły do tego :P

do zobaczenia pewnie za rok

pozdro

Pająk

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Solo SS pisze:Witam gratuluje organizatorom udanego turnieju :)
Chciałbym zgłosić błąd w mojej punktacji możliwe że Fisher źle zgłosił pkt albo dostałem karniaki o których nic nie wiem.
DE 20:0
WoC 14:6
OK 0:20
SK 20:0
Liz 11:9
malowanie 14
suma 79 pkt miejsce według rankingu 21 :)
proszę o korektę, serdecznie dziekuje :*
pozdrawiam
U mnie również coś się nie zgadzają punkty:
WOCH 0:20
LIZ 20:0
OG 20:0
WOCH 7:13
VC 3:17
suma dużych 50
malowanie 13

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Nie było mnie na bazylu, ale w ramach pokuty mogę napisać Wam taki program. Pomyślałem, że mógłby dodatkowo przeparowywac mirrory w pierwszych 2 (na lokalach) lub 4 (mastery) bitwach...

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Dymitr gra z tobą była super pomimo obsysu... luz bez ciśnienia :D I teraz już wiem, że można krzyczeć z combatu :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ