2. tak, fanatyk to tez 'unit'
p.s do 1) raw'owo nie dosatje hit'a z s10 bo nie byla b2b z szamanem

Moderator: Kołata
Ale w opisie stoi: "one unit in the army may be upgraded to Big 'Uns..." Więc chyba tylko jeden regiment możesz zamienić w 'Uzych ChlopcufTemple Guard pisze:Tak. Sztandarów magicznych nie można dawać tylko Savage Big'Unsom na piechotę.
Tak, ale ten opis zanjduje się przy każdej jednostce więc dotyczy tylko tej jednostki. To nie jest zasada armijna.Dodo Pieniążek pisze:Ale w opisie stoi: "one unit in the army may be upgraded to Big 'Uns..." Więc chyba tylko jeden regiment możesz zamienić w 'Uzych Chlopcuf
Ale może jakaś errata wyszła i o czymś nie wiem...
No właśnie nie byłybym taki pewien. Jak masz 6 ataków to rzucasz od razu 6 kości, a nie po kolei. Tak więc chyba przed śmiercią jeszcze rzuca na zranienie tymi atakami które weszły.Charki pisze:Tak, ale ten opis zanjduje się przy każdej jednostce więc dotyczy tylko tej jednostki. To nie jest zasada armijna.Dodo Pieniążek pisze:Ale w opisie stoi: "one unit in the army may be upgraded to Big 'Uns..." Więc chyba tylko jeden regiment możesz zamienić w 'Uzych Chlopcuf
Ale może jakaś errata wyszła i o czymś nie wiem...
Assasin robi ataki po kolei, jak zginie to juz następnych nie wypłaca IMO.
niestety koksy maja to do siebie ze procz atakow tam jeszcze bogato w savi i ward czy inne regenerki (choc sa rzadkie wyjatki)Ketman pisze:niestety taktylko close combat. Chociaz wydaje sie dosc ciekawym przedmiotem - szczególnie na jakiegos koksa, który ma w pizdu atakow.
No właśnie o to mi chodziło bo w sumie to nie byłem pewien..Yahoo82 pisze:
No właśnie nie byłybym taki pewien. Jak masz 6 ataków to rzucasz od razu 6 kości, a nie po kolei. Tak więc chyba przed śmiercią jeszcze rzuca na zranienie tymi atakami które weszły.
Chyba, że robisz tak jak to powinno być:
1szy atak - na hit, jak weszło to na wound, jak weszło to save
2gi atak - na hit, jak weszło to na wound, jak weszło to save
3ci atak - na hit, weszła jedynka więc strzał z s5 - zabity? to koniec walenia
Jeszcze ciekawiej jest jak na przeciwnika rzucimy czar Gork'll fix itKetman pisze:niestety taktylko close combat. Chociaz wydaje sie dosc ciekawym przedmiotem - szczególnie na jakiegos koksa, który ma w pizdu atakow.