Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Ale cukierek
takiego Kielona jeszcze nie widziałem. Captain Obvious!

a czy jest to gdzieś uwiecznione?Akadera pisze:Nie przesadzaj Kalesoner, Artur Szyndler nawet sie nie zawahal w swej opowiesc o bretonskim lordzie na pegazie co z giewontu pilnuje swoich ziem
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Lazur pisze:Kielon zawsze będzie mnie rozbrajał swoją przemową

Nie mam zainstalowanego tego dodatku, ale to chyba o to chodzi.Brzuchacz pisze:a czy jest to gdzieś uwiecznione?Akadera pisze:Nie przesadzaj Kalesoner, Artur Szyndler nawet sie nie zawahal w swej opowiesc o bretonskim lordzie na pegazie co z giewontu pilnuje swoich ziem
http://www.tvp.pl/bialystok/informacje/ ... 30/4240665
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
acha. relacja zaczyna się od 11.22.Siweusz pisze: Nie mam zainstalowanego tego dodatku, ale to chyba o to chodzi.
http://www.tvp.pl/bialystok/informacje/ ... 30/4240665
Się z nich śmiejecie, a jakby tak Wam z kamerą podeszli w środku bitwy, to ciekawe co byście wymyślili 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Chyba Cie pojeb...o.Młody pisze: P.S. 2 Dlatego też taka długa relacja, coś czuję że to może być jedna z ostatnich :p
Za rok masz bronić tarczy.
ETC w Gorzowie więc pomyśl że będziecie mieli 10x większy funclub od USA

nie zwróciłem uwagi na filmikach.Smiechu pisze:Chyba Cie pojeb...o.Młody pisze: P.S. 2 Dlatego też taka długa relacja, coś czuję że to może być jedna z ostatnich :p
Za rok masz bronić tarczy.
ETC w Gorzowie więc pomyśl że będziecie mieli 10x większy funclub od USA
czy kibice mogę bez problemu przechadzać się między stołami podczas ETC?
"Spierdalać z tą kamerą!" xDAndrzej pisze:Się z nich śmiejecie, a jakby tak Wam z kamerą podeszli w środku bitwy, to ciekawe co byście wymyślili
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
"No tego, wiecie, to są niewolnicy i są tego noo... zniewoleni są, co nie?"

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
"....właśnie wycinam WOCh, a poza tym helena już zginęła" na pewno by zrozumieli o co cmonWojtuśŚ pisze:"Spierdalać z tą kamerą!" xDAndrzej pisze:Się z nich śmiejecie, a jakby tak Wam z kamerą podeszli w środku bitwy, to ciekawe co byście wymyślili

O ile nie przeszkadzają - tak.Shinue pisze: czy kibice mogę bez problemu przechadzać się między stołami podczas ETC?
- kudlaty960
- Mudżahedin
Szkoda, że nie miałem wcześniej dostępu do kompa i nie mogłem pogratulować od razu. Mimo wszystko GRATULACJE i ogromny szacunek dla Reprezentacji. Widać jak wiele można osiągnąć ciężką pracą i treningiem.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Bastor pisze:Z WoCHem to na 100% niczego by nie skumali... ale chciałbym zobaczyć minę reportera (lub reporterki) a potem ich relację gdyby usłyszeli coś takiego:
"Kolega zaskoczył Helenę od tyłu - a ponieważ ona całkowicie obessała - dobił ja swoim koniem"![]()
![]()

Szkoda że żadne TV nigdy nie uwietrzniło Żaby i jego standardowego tekstu:
"Ssssssssijjj"
Smiechu pisze:Bastor pisze:Z WoCHem to na 100% niczego by nie skumali... ale chciałbym zobaczyć minę reportera (lub reporterki) a potem ich relację gdyby usłyszeli coś takiego:
"Kolega zaskoczył Helenę od tyłu - a ponieważ ona całkowicie obessała - dobił ja swoim koniem"![]()
![]()
![]()
Szkoda że żadne TV nigdy nie uwietrzniło Żaby i jego standardowego tekstu:
"Ssssssssijjj"
ale z batlowych wywiadów to i tak jak dla mnie króluje Skwara (Filmik By Ziemko, Master Blaster 2005).
-FILMIK-
a z Darkowych filmików (Filmik by The Mad, Strategicon 2005):
-FILMIK-