ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
Dla pewności czy zapis:
oznacza, że bohaterowie nie wliczają się do limitu lataczy ?
Kod: Zaznacz cały
"0- 3 etheral units (incl. Heroes)"
"max of 4 flying units"
Albo jeszcze inaczej, czy Black Coach, który w trakcie gry zdobędzie Fly też wlicza się do tego limitu? Bo potencjalnie może być Fly nawet w 1 turze.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
nieMarkuene pisze:Albo jeszcze inaczej, czy Black Coach, który w trakcie gry zdobędzie Fly też wlicza się do tego limitu? Bo potencjalnie może być Fly nawet w 1 turze.
Coraz lepszy draft Ale w wypadku demonów nie lepiej po prostu pociąć magię tak jak kiedyś zaproponowałem (bladzi lub light i demonety lub shadow)? Przynajmniej nie ingeruje to w zasady
Tak czy tak, oby tak dalej
Tak czy tak, oby tak dalej
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
tak, ja też spodziewam się takiej reakcji
AR comp i reakcja graczy:
Draft#2
Draft#3
AR comp i reakcja graczy:
Draft#2
Draft#3
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wa mać, Lidder weź nie wstawiaj tego dosłownie ekstrementu bo się zrzygać można. Chyba żeś wyznawcą Wielkiego Fekala.
A abstrachując od tego to wszyscy jesteśmy jak pieski hodowlane i idziemy za tymi restrykcjami bo to modne ostatnio. Wszystkie turnieje są Euro 2400 do znudzenia. Kiedyś częste było 2600 i 2800 a teraz nic. I ta radosna twórczość SLOS.
A abstrachując od tego to wszyscy jesteśmy jak pieski hodowlane i idziemy za tymi restrykcjami bo to modne ostatnio. Wszystkie turnieje są Euro 2400 do znudzenia. Kiedyś częste było 2600 i 2800 a teraz nic. I ta radosna twórczość SLOS.
weź się ogarnij Lidder nie każdego kręci scat...
Shino o co z tym BSB chodzi???, może brać itemy i magic banner czy po prostu w tych armiach co bsb nie może jej brać to po tym drafcie może
Shino o co z tym BSB chodzi???, może brać itemy i magic banner czy po prostu w tych armiach co bsb nie może jej brać to po tym drafcie może
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
bierzesz normalnego typa(który może być bsb), budujesz go jak chcesz, potem dorzucasz koszt sztandaru i masz bsbPrzemcio pisze:Shino o co z tym BSB chodzi???, może brać itemy i magic banner czy po prostu w tych armiach co bsb nie może jej brać to po tym drafcie może
hehe proponowałem to juz 3 lata temu w naszym polskim CS
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
I bretonię.Shino pisze:chodzi o dwarfy i we, ktore byly skrzywdzone brakiem tarcz i dwurakow na bsbShino o co z tym BSB chodzi???, może brać itemy i magic banner czy po prostu w tych armiach co bsb nie może jej brać to po tym drafcie może
Bez sensu tniecie do 4 kości lore of haskut, 5 i tak było już wystarczająco.
Zmieniliście na lepsze, ale czy faktycznie się opłacało? CHD robią się powoli niegrywalne to samo zwykłe krasnoludy.
Widzę, że ktoś boi się o swój T8.
Ale spoko, może za 2-3 lata dojdziecie do wniosku, że ta zabawa w dzieci jest bez sensu i przejdziecie na open.
Zmieniliście na lepsze, ale czy faktycznie się opłacało? CHD robią się powoli niegrywalne to samo zwykłe krasnoludy.
Widzę, że ktoś boi się o swój T8.
Ale spoko, może za 2-3 lata dojdziecie do wniosku, że ta zabawa w dzieci jest bez sensu i przejdziecie na open.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!