ale i tak nic nie przebije śpiewającego Buszmana
" matka zapłakana! czeka na swojego syna! "

ogień.
Moderator: swieta_barbara
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Na którymś Masterze Barbarę nagrywali też (nie pamietam czy Koziol czy Arena)Yudokuno pisze:ja wciąż mam w telefonie nagranie, na którym Balcer opowiada, jak bardzo wkurwia Go kasowanie biletów w autobusach
+1Kalesoner pisze:Dobre nagranie Kacpra było z Macek Wojny, nie pamiętam kto ma.
Ale ten filmik rządzi i tak:
http://www.youtube.com/watch?v=KPIfRrznG-0
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Ekipa - O Kędzior prosze nie dotykaj mnie - Arena 2006 (by The Mad)Smiechu pisze:Dawać więcej tych filmików - będzie forumowy ubaw
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
W duality też ostro wymiataTrubas pisze:Ekipa - Get Down (BSB) (4,52MB *.rar) - Master Blaster 2005 (by Ziemko)
Czy to naprawdę Zbyszek jest na pierwszym planie![]()
![]()
![]()
Smiechu pisze:Ahahahahahahahhahahaha
Brzuszkiewicz jeszcze bez Brzucha
Blasterowe Gay Party z bodajze Szafą na czele
MC Zbyszek - ciekawe ile wypił??
A najlepsze jest to że jakby w tamtym czasi rodzie obejzeli te filmiki to zapewne ni było by swierzego pokolenia Battlowego
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Buszman pisze:
za starzy i za powazni sa juz gracze WFB. moze pora sie odmlodzic przy jakiejs okazji?!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.