Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 20.12.2010 -BO(s67),Dwarf Lord(s
Świetne malowanie, o takim toporze marzyłem dla swoich Hamków...
Brawa!
Edit: tfu, o takim malowaniu na młotach Hamków
Brawa!
Edit: tfu, o takim malowaniu na młotach Hamków
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
rakso.
gdzie ci zapowiadani przez ciebie 'dumsikerzy'
mieli byc 22 a tu juz 27
gdzie ci zapowiadani przez ciebie 'dumsikerzy'
mieli byc 22 a tu juz 27
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Fajne te 2 ostatnie prace. Na orku najbardziej mi się kolce podobają, good job:) Krasnal też ciekawy ale sam model średnio mi pasuje. Taki mi szczególik wpadł mi w oko, że białe rozjaśnienie na klejnocie na toporze sugeruje w tej pracy główne źródło światła mocno z lewej strony podczas gdy reszta modelu tak rozjaśniana nie jest. no ale to szczegół tylko:)
Zacne pomidory, młoda damo . 7 ładunków czystej radości . Mój ulubiony to ten drugi od lewej, wygląda jakby zaraz miał pęknąć ze śmiechu. Grzybki to po prostu mistrzostwo. One z czegoś wyrastają, bo takie niebieskie gąbczaste tam widzę.
- gerald_tarrant
- Masakrator
czadowe squigi, szczególnie filler
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo fajne stare modele. Malowanie jak zwykle na bardzo wysokim poziomie. Przyjemnie sie ogląda takie prace
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Genialny prezent (= piękne malowanie (=
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Król Goblinów
- Wodzirej
Rany Ignis, czadowe pomidory.. mam nadzieję ze się nie obrazisz jak powielę patent grzybków
wspaniałe malowanie.
pzdr,KG
wspaniałe malowanie.
pzdr,KG