Tymbardziej że masz limity na rare 0-1. I co to znaczy defensywnie?

Moderator: Hoax
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
1 Grey Seer @ 714.0 Pts
General
Dispel Scroll [25.0]
1 Screaming Bell @ [449.0] Pts
40 Clanrats @ [249.0] Pts
Light Armour; Shields; Musician
1 Weapon Team @ [65.0] Pts
Poisoned Wind Mortar
1 Plague Priest @ 150.0 Pts
Magic Lvl2; Frenzy
Opal Amulet [15.0]
1 Chieftain @ 122.0 Pts
Shield; Battle Standard
Armour of Destiny [50.0]
1 Warlock Engineer @ 45.0 Pts
Doom Rocket [30.0]
29 Plague Monks @ 260.0 Pts
Frenzy; 2ndWeapon; Standard
Plague Banner [30.0]
1 Bringer-of-the-Word @ [10.0] Pts
40 Skavenslaves @ 80.0 Pts
40 Skavenslaves @ 80.0 Pts
40 Skavenslaves @ 100.0 Pts
Sling
6 Gutter Runners @ 108.0 Pts
2ndWeapon; Poisoned Attacks; Sling; Throwing Stars
1 Doomwheel @ 150.0 Pts
1 Warp-lightning Warp Cannon @ 90.0 Pts
1 Plague Claw Catapult @ 100.0 Pts
Models in Army: 205
Total Army Cost: 1999.0
Od kiedy Gobliny mają 2T?kufel007 pisze:Rana bez Sv na 4+ (na Gobliny, których raczej będzie trochę) z dużym plackiem to dla mnie nie takie słabe.
W kombosie z witherem chyba nie taka najgorsza.Katapulta jest słaba i czemu na GS masz tylko scrolla?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..