Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
W grupie A łatwo wytypować faworytów, w zasadzie Cinek wylosował to idealnie - 4 rozstawionych przeciw zespołom z Białorusi 
Bawiąc się podobnie jak Skaven ostatnio szanse oceniam następująco:
Raptor - Michał 70-30, Raptor to Raptor
Cinek - Undead 60-40, Imperium to wygra
Arte - Charki - 45-55, a tutaj nie
Paweł - Dibo 99-1, znam umiejętności obu panów
Butan - Michał, 70-30, chociaż krasnale bywają nieprzewidywalne
Skaven - Paweł S., 80-20, Skaven to Skaven
Dydu - Ksch - 60-40, bądźmy realistami
Oskar - Wiewiór - 90-10, sorki Wiewiór - Demony są przejebane, jeśli ktoś umie nimi grać, a Oskar umie.

Bawiąc się podobnie jak Skaven ostatnio szanse oceniam następująco:
Raptor - Michał 70-30, Raptor to Raptor

Cinek - Undead 60-40, Imperium to wygra
Arte - Charki - 45-55, a tutaj nie
Paweł - Dibo 99-1, znam umiejętności obu panów

Butan - Michał, 70-30, chociaż krasnale bywają nieprzewidywalne
Skaven - Paweł S., 80-20, Skaven to Skaven
Dydu - Ksch - 60-40, bądźmy realistami

Oskar - Wiewiór - 90-10, sorki Wiewiór - Demony są przejebane, jeśli ktoś umie nimi grać, a Oskar umie.
Przerąbane losowanie zrobiliście, ktoś tu pieniądze na pewno wziął
Najlepsze jest to ze najwięksi pociskacze na siebie nie trafili, ciekawie wszystko się układa, moje typy podobne jak Krisa z tym ze nie jestem pewny bitwy Ksch vs Dydek, tu moze być różnie bo Dydek ma talent do przegrywania z innymi WE.
Ale ja za to mam okazję udowodnić innym ze wampiry nie są ani trochę przegięte
Paweł kiedy masz czas na ew bitwę?

Najlepsze jest to ze najwięksi pociskacze na siebie nie trafili, ciekawie wszystko się układa, moje typy podobne jak Krisa z tym ze nie jestem pewny bitwy Ksch vs Dydek, tu moze być różnie bo Dydek ma talent do przegrywania z innymi WE.
Ale ja za to mam okazję udowodnić innym ze wampiry nie są ani trochę przegięte

Paweł kiedy masz czas na ew bitwę?
Coś specjalnie dla załogi Imperium , takie wstępne przymiarki

Hehh, drzewo daje radę, Skaven 
Oskar - kiedy gramy? Większość terminów, szczególnie od weekendu powinna mi pasować.

Oskar - kiedy gramy? Większość terminów, szczególnie od weekendu powinna mi pasować.
Losowanie, pfff... żyłka mi w oku właśnie pękła. Przypuszczałem, że jakiegoś wałka tu wykręcicie. Przyznać się, kto tam ustawiał? Bo coś dziwnie się to wylosowało. Tak jakoś nie za bardzo losowo. Hyhy
No nic to, skóry tak łatwo na pewno nie sprzedam. Trzeba walczyć.
Skaven w przyszłym tygodniu i najlepiej od razu mecz-rewanż za jednym zamachem, w jeden dzień. Kiedy dokładnie jeszcze nie wiem, napiszę Ci pm-ke.
No nic to, skóry tak łatwo na pewno nie sprzedam. Trzeba walczyć.

Skaven w przyszłym tygodniu i najlepiej od razu mecz-rewanż za jednym zamachem, w jeden dzień. Kiedy dokładnie jeszcze nie wiem, napiszę Ci pm-ke.
Przyszły tydzień spoko ale na pewno nie dwie bitwy w jedeń dzień.
Paweł - z losowania tej rundy też mam filmik, także mam dowód swojej niewinności
Ale rzeczywiście fajnie się ustawiło i mnie to cieszy - najlepsi mogą wpaść na siebie dopiero w półfinale, chyba że ktoś ich ogra i to jest super, nikt nie wejdzie dalej przez szczęście w losowaniu.
Poza tym raczej nie ustawiałbym się z Dydem
Jeśli chodzi o moje terminy to jestem w sklepie codziennie do 13:00, w razie czego mogę być nieco później, ale wolałbym rano 

Poza tym raczej nie ustawiałbym się z Dydem

Ja niestety pracuje do 16 codziennie wiec moge byc dopiero od 16 a weekendy mi tez odpadaja bo niema mnie w Krakowie. Wiec jak mozesz to wybierz jakis dzien w przyszlym tygodniu ktory ci pasujetak po 16 no i proponuje jeden na 1650 drugi na 2350 (te okolice pkt)
1650 i 2350 to miód dla WE (mieści się dokładnie wszystko
), więc się zgadzam. Co do dnia to pewnie środa i piątek w przyszłym tygodniu o 16:00. Najpierw małe potem duże punkty.

Może być po weekendzie, na rozgrzewkę proponuję 1500, a potem coś z lordem. Co Ty na to?
Teraz demony naprawdę mają WS od magicznych ataków?

Teraz demony naprawdę mają WS od magicznych ataków?

Środa 9.07 2008 jak najbardziej ale raczej w godzinach tak miedzy 11 a 12 bo potem bedzie padaka....;]....co do 2 bitwy to napewno czwartek ani piatek nie da rady bo pracuje od 9 do 24.....wiec kapa....MJT pisze:Undead - kiedy gramy i na ile. Ja musze rozegrac obie bitwy do piatku bo potem nie ma mnie 2 tygodnie. Proponuje jutro i czwartek tak około 14. Pierwszą bitwę na 2250?
Rano sprawdze forum to napisz mi o której bedziesz w imperium...;]....(jak wczesniej wspomniałem 11 do 12 to godziny które mi najbardziej pasują)...a jak nie to pisz sesemesa albo dzwoń( 508 175 082 )....;]
Co do drugiej bitwy to chyba w takim razie na jednej sie skonczy jak wjerdzasz.....ale to sie na miejscu dogadamy....;]
Aha i format mi pasuje niech bedzie 2250....
Ze mna jest troszke lipa jade na urlop - na "Masters of Rock" do Czech a potem pracuje 3 dni z rzędu więc moge poddać egzekucji moje bestie dopiero 17,20,23 VII o dowolnej porze i na dowolne punkty
Poprzednio były bęcki od WE A od kogo dostane w pape tym razem ? Bo nie wiem czym gra mój szanowny oponent (czyt. kat)
Tak więc kolego Pawle czekam na jakąś wiadomość i sory za ograniczone manewry terminowe ale nie dam rady inaczej
P/S
Dzięki KSch ze stawiasz na mnie ten 1 % to dodaje mi otuchy 99-1 zawsze lepiej niż 100-0

Poprzednio były bęcki od WE A od kogo dostane w pape tym razem ? Bo nie wiem czym gra mój szanowny oponent (czyt. kat)
Tak więc kolego Pawle czekam na jakąś wiadomość i sory za ograniczone manewry terminowe ale nie dam rady inaczej

P/S
Dzięki KSch ze stawiasz na mnie ten 1 % to dodaje mi otuchy 99-1 zawsze lepiej niż 100-0

@Dibo
Spokojnie, pograsz parę miesięcy, zmienisz armię i proporcję się odwrócą
@Skaven
Kozacki brokuł, pamiętaj dzięki komu dokonałeś zakupu życia
P.S.: Czas na rozegranie rundy dajemy do 25 VII.
Spokojnie, pograsz parę miesięcy, zmienisz armię i proporcję się odwrócą

@Skaven
Kozacki brokuł, pamiętaj dzięki komu dokonałeś zakupu życia

P.S.: Czas na rozegranie rundy dajemy do 25 VII.
@Paweł
Proponuje 1500 pkt jakoś w przyszłym tygodniu i drugą bitwę też mozemy zagrać na takie punkty coby zamieszania nie wprowadzać. Tylko podaj jakiś mozliwy termin zebyśmy zdążyli zagrać dwa razy.
Proponuje 1500 pkt jakoś w przyszłym tygodniu i drugą bitwę też mozemy zagrać na takie punkty coby zamieszania nie wprowadzać. Tylko podaj jakiś mozliwy termin zebyśmy zdążyli zagrać dwa razy.