TUMSKIE WZGÓRZE VI - PŁOCK - 20.09.2008 - Cztery Pory Roku
Ale z ciebie dzieciak myślisz ze jak grasz silna armia to możesz wszystko ?? Dostaniesz tzw..w3pie4ol z pewna armia niedługo już  poczekaj do soboty....jest robiona specjalnie pod 1 armie pod jednego gracza tylko na 1 zwycięstwo reszta sie nie liczy:p Pozdrawiam ginących chłopków i kończę temat 

Pytanie skończymy do 17????
Jest szansa? bez scenariuszy pójdzie szybciej średnio jak mierze czas to jakies 40(rozbiecie)-120 minut(męki podjazdowe)..I prośba Koral wcześniej mapki wstrzelałeś na forum możesz wkleic podobną bo jade 1 raz samochodem i zapewne standardowo wyląduje w Wałbrzychu zamiast w Płocku

Pytanie skończymy do 17????
Jest szansa? bez scenariuszy pójdzie szybciej średnio jak mierze czas to jakies 40(rozbiecie)-120 minut(męki podjazdowe)..I prośba Koral wcześniej mapki wstrzelałeś na forum możesz wkleic podobną bo jade 1 raz samochodem i zapewne standardowo wyląduje w Wałbrzychu zamiast w Płocku

2 sprawa gobo masz ochote na partyjke jutro tudziez po jutrze? no i musze sie pochwalic wygralem z Koralem 12-8
 (fartem ale zawsze 
 )

2 sprawa gobo masz ochote na partyjke jutro tudziez po jutrze? no i musze sie pochwalic wygralem z Koralem 12-8
Rejoice! For Bad Things Are About To Happen!  
						wiem, tez ide na Laovex pisze:Gobo do 18 z poslizgami to musi byc max bo o 19 jest Lao Che w MZOSie a przydalo by sie gdzies figsy zostawic co by ich na koncer nie brac![]()
![]()
czemu mam dziwne wrazenie ze moja bretka miala by spore szanse na zaginiecie w krainie wiecznego nacpania NagarothRaistlin pisze:Vex,
Figsy to ja Ci mogę zabrać. Oddam Ci w poniedziałek w robocie![]()
vex nie Vex
Rejoice! For Bad Things Are About To Happen!  
						- Corvus Albus
 - Kretozord

Jeszcze nie ma turnieju a spamu jak po masterze