Prace Heliona ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prace Heliona ...
kilka prac, część zdjęć była zamieszczona w "Młotkowym", co by jednak nie mówić, zdjęcia Blessa (a nie długo i Jacka Kaczmarskiego) zamieszczę w galerii, co by się nie zmarnowały. Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty przy fotografowaniu, a ja nie miałem czasu wcześniej aby to zrobić. Tak więc liczę na komentarze i jest to pierwsza część aktualki po dłuuugim okresie; liczę na pozytywną krytykę; enjoy:
Pegaz już zrobiony, brakuje tylko freehandów na kropierzu Pegaza i tarczy
Swordsmani, w sumie 40 chłopaków, jedyny problem jest taki, że sztandarowy dorobił się mazanek na samej szmatce, w miarę możliwości zaktualizuję o fotkę gotowego
P.S. Valten jest Championem Unitu
Pegaz już zrobiony, brakuje tylko freehandów na kropierzu Pegaza i tarczy
Swordsmani, w sumie 40 chłopaków, jedyny problem jest taki, że sztandarowy dorobił się mazanek na samej szmatce, w miarę możliwości zaktualizuję o fotkę gotowego
P.S. Valten jest Championem Unitu
Pegazista zacny, sztandarowy też klasa, w ogóle całe Twoje Imperium fantastycznie się prezentuje i na fotkach i na żywca. Spójna kolorystyka nie ma pstrokacizny, b.dobre podstawki przykład zdjęcie powyżej.
Niejeden generał zgrzyta zębami z zazdrości. Ja czekam na operacje Husaria
Pozdrawiam Rafał.
(No nie mogę Dzień Dziecka w Sierpniu, Darek do galerii jakieś foty wrzucił ;p)
Niejeden generał zgrzyta zębami z zazdrości. Ja czekam na operacje Husaria
Pozdrawiam Rafał.
(No nie mogę Dzień Dziecka w Sierpniu, Darek do galerii jakieś foty wrzucił ;p)
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie regiment się prezentuje, jednak dobrze byłoby, gdybyś dał kilka fotek figsów z bliska, np FCG i ze dwóch - trzech zwyklaków. Wtedy można by powiedzieć coś więcej o malowaniu...
mały uploadzik, zdjęcia Jacka Kaczmarskiego sprzed Młotkowego i DMP, niektóre rzeczy są już skończone, więc aktualka lada moment;
fotki do wglądu, że człowiek nie próżnował, a natłok turniejów oraz pośpiech sprawił, że nie było kiedy tego wszystkiego sfotografować (i jeszcze kilka smaczków zostało); tak więc lecimy z koksem
Magus z Gamezona, laga jest skończona już, podobnie twarzyczka została rozjaśniona, paski również
Oddział kusz, robiony pod master w Białymstoku, dzielnie okupuje teraz półeczkę, i pewnie nie wykończę ich za szybko
Flagusy, regon w całości (z wyjątkiem Championa-priesta) z 6-to edycyjnych modeli, na fotce widać pewne niedoróbki, drewno jest już zrobione, oprócz tego fikuśne napisy w stylu "śmierć", "koniec jest bliski" na deskach domalowany; zakazane ryjki rozjaśnione, zębiska wyrównane (aktualka familii niebawem)
Champion do Flagusów, nie skończone niektóre elementy, oczekuje na domalowanie
trochę lepsza fota Gryfa mimo wszystko na nowej podstawce
artyleria znana z wcześniejszych zdjęć, mortar po lewej to nowy nabytek do parku maszynowego
Sztandar armii (właściwy), dorobił się wykończenia brody, oraz freehandów-napisów na szmacie (wilk posiada jasne zęby mimo wszystko )
Ostatni, to ozdoba armii i regonu swordów z wcześniejszych zdjęć, ich champion i chyba najsłynniejszy rudzielec w branży metalowej (let's play "Symphony of Destruction")
Wielkie podziękowania dla Jacka, że w ogóle mu się chciało, fotki są naprawdę super w porównaniu z innymi w tej galerii
wypadałoby jakąś rodzinną fotkę cyknąć chyba??
fotki do wglądu, że człowiek nie próżnował, a natłok turniejów oraz pośpiech sprawił, że nie było kiedy tego wszystkiego sfotografować (i jeszcze kilka smaczków zostało); tak więc lecimy z koksem
Magus z Gamezona, laga jest skończona już, podobnie twarzyczka została rozjaśniona, paski również
Oddział kusz, robiony pod master w Białymstoku, dzielnie okupuje teraz półeczkę, i pewnie nie wykończę ich za szybko
Flagusy, regon w całości (z wyjątkiem Championa-priesta) z 6-to edycyjnych modeli, na fotce widać pewne niedoróbki, drewno jest już zrobione, oprócz tego fikuśne napisy w stylu "śmierć", "koniec jest bliski" na deskach domalowany; zakazane ryjki rozjaśnione, zębiska wyrównane (aktualka familii niebawem)
Champion do Flagusów, nie skończone niektóre elementy, oczekuje na domalowanie
trochę lepsza fota Gryfa mimo wszystko na nowej podstawce
artyleria znana z wcześniejszych zdjęć, mortar po lewej to nowy nabytek do parku maszynowego
Sztandar armii (właściwy), dorobił się wykończenia brody, oraz freehandów-napisów na szmacie (wilk posiada jasne zęby mimo wszystko )
Ostatni, to ozdoba armii i regonu swordów z wcześniejszych zdjęć, ich champion i chyba najsłynniejszy rudzielec w branży metalowej (let's play "Symphony of Destruction")
Wielkie podziękowania dla Jacka, że w ogóle mu się chciało, fotki są naprawdę super w porównaniu z innymi w tej galerii
wypadałoby jakąś rodzinną fotkę cyknąć chyba??
Ostatnio zmieniony 23 sie 2011, o 05:18 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najbardziej podpasowały mi : sztandarowy, mag z Gamezona i rockman ( z wyj. napisu ).
Natomiast flagusy mają coś w twarzach - wytrzeszcz chyba, ale trudno zobaczyć, bo fotki kiepskie - zbyt małe te figsy. Powtarzam prośbę - wrzuć 2 -3 zwyklaków na większych fotkach. Ogólne dużo tego - szacun , wiem ile to pracy...
Natomiast flagusy mają coś w twarzach - wytrzeszcz chyba, ale trudno zobaczyć, bo fotki kiepskie - zbyt małe te figsy. Powtarzam prośbę - wrzuć 2 -3 zwyklaków na większych fotkach. Ogólne dużo tego - szacun , wiem ile to pracy...
mnie tez sie podoba, ale niech ta figurka stanie sobie na wystawce a nie bedzie czescia oddzialu... hejwimetalowcy maja sie nijak do swiata WarhammeraEriks281 pisze:Mi akurat napis na Valtenie się podoba, ale chyba bardziej pasowałby Hammerfall.
"I fart in your general direction"
Panie Szaman bez przesady jeżeli ktoś chce grać taką figurką to niech gra to jego hobby , poza tym mam wrażenie że próbuje pan ingerować w coś na co pan niema wpływu chciał napisać to napisał ,zechce wystawić to wystawi .Szaman pisze:mnie tez sie podoba, ale niech ta figurka stanie sobie na wystawce a nie bedzie czescia oddzialu... hejwimetalowcy maja sie nijak do swiata Warhammera
A tak na marginesie kawał dobrej roboty .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Panie Wieszkto, przestan sie wcinac miedzy wodke a zakaske. po to jedni wystawiaja na forum swoje ludki aby inni mogli je oceniac. mam prawo do wlasnej opinii oraz jej wyrazania. w nic tez nie probuje ingerowac ani nikogo do niczego zmuszac.Wieszkto pisze:Panie Szaman bez przesady jeżeli ktoś chce grać taką figurką to niech gra to jego hobby , poza tym mam wrażenie że próbuje pan ingerować w coś na co pan niema wpływu chciał napisać to napisał ,zechce wystawić to wystawi .Szaman pisze:mnie tez sie podoba, ale niech ta figurka stanie sobie na wystawce a nie bedzie czescia oddzialu... hejwimetalowcy maja sie nijak do swiata Warhammera
Sory ale tak to właśnie wygląda , opinia jedną drogą na temat figurek ale sugestia aby ładnie pomalowany model stał tylko i wyłącznie na półce to już chyba próba zmuszenia do określonego zachowania .Szaman pisze:Panie Wieszkto, przestan sie wcinac miedzy wodke a zakaske. po to jedni wystawiaja na forum swoje ludki aby inni mogli je oceniac. mam prawo do wlasnej opinii oraz jej wyrazania. w nic tez nie probuje ingerowac ani nikogo do niczego zmuszac.
A takowe prawo do wyrażania własnej opinii mam również ja i ją wyraziłem.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
jesli dla Ciebie sugestia znaczy to samo co zmuszanie to najwyrazniej poslugujesz sie innym jezykiem, ktory jest mi obcy - dlatego tez nie bede z Toba dalej dyskutowal. Tobie radze to samo - kazdy Twoj nastepny post nie dotyczacy prac Heliona zostanie usuniety. mam nadzieje, ze wyrazilem sie jasno.
Nic nie wyraziłeś, tylko jakieś smuty walisz.Wieszkto pisze:Sory ale tak to właśnie wygląda , opinia jedną drogą na temat figurek ale sugestia aby ładnie pomalowany model stał tylko i wyłącznie na półce to już chyba próba zmuszenia do określonego zachowania .Szaman pisze:Panie Wieszkto, przestan sie wcinac miedzy wodke a zakaske. po to jedni wystawiaja na forum swoje ludki aby inni mogli je oceniac. mam prawo do wlasnej opinii oraz jej wyrazania. w nic tez nie probuje ingerowac ani nikogo do niczego zmuszac.
A takowe prawo do wyrażania własnej opinii mam również ja i ją wyraziłem.
Oni się miziają, a ty próbujesz na siłę podgryzać Szamana.
A tak w ogóle - świetne figurki i niezłe fotki
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Ktoś tutaj chyba ukazuje swoje urazy do Szamana
Dla mnie prace wykonane na prawdę fajne. Świetna robota! Jednak prosiłbym o lepsze fotki.
Armia musi na stole prezentować się konkretnie.
Jednak ta koszulka moim zdaniem rozbija klimat...
Dla mnie prace wykonane na prawdę fajne. Świetna robota! Jednak prosiłbym o lepsze fotki.
Armia musi na stole prezentować się konkretnie.
Jednak ta koszulka moim zdaniem rozbija klimat...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Zamiast Megadeth powinien być Slayer Ale i tak świetne malowanie - graty.
Lest we forget:
Czyżby ten post zwabił tutaj Wieszkto?Lazur pisze:chyba to się gnój na widłach Weź to popraw#helion# pisze:wypadałoby chyba jakąś rodzinną fotkę cyknąć chyba??
Pstryknij indywidualną fotkę Druchiemu
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
już, już, ledwo żyw byłem jak wrzucałemLazur pisze:chyba to się gnój na widłach Weź to popraw#helion# pisze:wypadałoby chyba jakąś rodzinną fotkę cyknąć chyba??
Pstryknij indywidualną fotkę Druchiemu
Maciej, ja z tym rudzielcem nie mogłem się powstrzymać, musiał mieć coś strzelonego na plery taki fajny model GW...może powinien być Manowar....
fotki aktualizujące tą całą imprezę, możliwe, że wkrótce przybędą i to w dużej ilości; od początku zrobiłem modeli prawie na 2k; co daje jakieś 120-140 modeli; teraz odpoczywam po tym szaleństwie...