Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Play Mini of the Month - Ogólnie

Post autor: Ziemko »

Ok jutro sie tym zajme , ale potem juz nie tykam ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja sie jednak nie wyrobilem (a chcialem, ale nadmiar rzeczy do zrobienia mnie przerosl) , a Fanatyk zapomnial o sprawie , to co panowie temat na luty zrobimy herosi+lordowie?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

jestem na tak. Też się nie wyrobiłem :/ w sumie nawet nie zacząłem i figurka leży nawet niespodkładowana.
Obrazek

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

ja chciałem w styczniu dać moją ostatnią pracę- wood elf lorda. Ale nie było oficjalnie tematu na styczeń i głosowania za grudzień to uznałem że pmotm umarł.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

to może połączyc styczeń i luty? No chyba, że jest więcej prac już na ten miesiąc i będzie można przeprowadzic głosowanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mozna tez tak zrobic, ze tematy beda 2miesieczne - wiecej prac bedzie mozna zglaszac i wieksza konkurencja.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

@loler

Zlecenia się nie liczą :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

szczurek pisze:@loler

Zlecenia się nie liczą :wink:
w takim razie to nie dla mnie:(
nie gram ostatnio za bardzo w battla a to co mam to mam pomalowane.
więc pozostaje mi jedynie głosować :wink:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Ziemko pisze:Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.
jak najbardziej pasuje. W dwa miesiące chyba każdy się wyrobi z jakąś pracką w związku z czym zgłoszeń powinno być więcej :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kindol
Wałkarz

Post autor: Kindol »

Ziemko pisze:Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.
Mi tez pomysł się podoba, wydaje mi się że w dwa miesiące więcej osób będzie mogło znaleźć czas na pomalowanie modelu, może nawet uda mi się skończyć malować stegadona :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

@loler

Można pomyśleć o kategorii dla prac komercyjnych :wink: Zlecenia ,ebay-e itp. :?: :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Mi by pasowało tylko czy znalazło by się tyle osób na taką kategorię;)
Moim zdaniem można by po prostu pozwolić wstawiać wszystkie prace, nie zależnie w jakim celu były malowane (armia, konkurs, zlecenie, ebay...). Takie moje zdanie...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie. Pmotm nie ma zamiaru promowac prac komercyjnych i bylo i jest to jego glowna zasada.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Moim zdaniem można by po prostu pozwolić wstawiać wszystkie prace, nie zależnie w jakim celu były malowane (armia, konkurs, zlecenie, ebay...). Takie moje zdanie...
+1 ale wiem ,że to nie przejdzie :wink:

Co do osobnej kategorii (prace komercyjne) na pewno trochę prac by się znalazło .Nie licząc ebay-owych spraw dużo osób maluje na zlecenie (nawet w dziale usługi ) .

Co do otwarcia się na prace komercyjne nie będę pisał ,bo niejednokrotnie się na ten temat wypowiadałem i ,że tak powiem ... :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Ziemko pisze:Nie. Pmotm nie ma zamiaru promowac prac komercyjnych i bylo i jest to jego glowna zasada.
jestem za! Sam maluje również komercyjnie więc nawet było by dla mnie wygodniej gdybym te prace mógł na PMOTM wystawiac, ale idea tego konkursu miała polegać na motywowaniu do rozwijania własnej armii i malowania jej na coraz wyższym poziomie. To jest konkurs dla graczy, kolekcjonerów i malarzy a nie "pędzli do wynajęcia".
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Czyli do końca można zgłaszać prace o tematyce hero/lord?
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

no na to wyglada... tylko ze ja wiedzac ze nie dam rady pomalowac typa do konca stycznia go troche "pomazalem" :P

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Czy to mogą być konwersje ze zwykłych corów (np.milicji i gsworda) czy trzeba kupić jakiegoś hero i lorda?że tak się spytam

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jesli skonwertujesz sobie jakiegos milicjanta na kapitana czy na jakiego tam chcesz herosa to jak najbardziej mozesz wystartowac w konkursie.

Temat heros/lord do konca lutego obowiazuje.

ODPOWIEDZ