Master w Białymstoku!!
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Master w Białymstoku!!
Gratki gratki, nie ma bata na Boba :]
Z tego, co słyszałem, zrobiliście zajebistego mastera. Jak Polit napisał, że było super, to musiało być super. Ja się nie stawiłem, ale w tym roku zrobię wszystko, żeby to nadrobić.nikt u nas sie nie spodziewal takiego wyniku.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-
- Mudżahedin
Zrobiliście super imprezę, pod każdym względem. Od rzeczy czysto technicznych, typu tereny, stoły, zwerbowanie ogarniętego sędziego, do takich jak darmowy bufet. No i Wasza gościnność to absolutnie wisienka na całym tym torcieCzarnY pisze:37/42 glosy. drugie miejsce. masakra. zwlaszcza w tak doborowym towarzystwie (za Bazylem, obok Silesiana).
nikt u nas sie nie spodziewal takiego wyniku. zdaniem moim i Zulusa (dlugo gadalismy przez telefon) to ogromny zaszczyt. dziekujemy. reszta chlopakow na pewno mysli podobnie.
piwko za zdrowie wszystkich, ktorzy zaglosowali na nas. w tej sytuacji zapraszamy do nas na kolejna Bitwe o Bialystok . dzieki za ta chwilke szczescia w pochmurny dzien.
Należało się.
Pozdrawiam
Furion
Gratki Bialystok przed glosowaniem obstawialem, ze Bazyl i Wy bedziecie b. wysoko.
Zdziwilem sie troche niska pozycja PGA , ktore zawsze bylo w czolowce , ale imho to wina noclegu - przez takie cos GT upadlo...
Do konca nie bylem pewien czy nam sie uda zalapac, badz co badz ten Kohortex co byl w tym roku uwazam, za jeden ze slabszych (no niestety nie moglem byc , zeby pomagac na biezaco i nadzorowac ,wszystko co zza kompa i przez net ja ogarnalem) W tym roku wiemy co byl nie tak, no i ja tez bede na miejscu , wiec jestem pewien, ze turniej wyjdzie lepiej.
Zdziwilem sie troche niska pozycja PGA , ktore zawsze bylo w czolowce , ale imho to wina noclegu - przez takie cos GT upadlo...
Do konca nie bylem pewien czy nam sie uda zalapac, badz co badz ten Kohortex co byl w tym roku uwazam, za jeden ze slabszych (no niestety nie moglem byc , zeby pomagac na biezaco i nadzorowac ,wszystko co zza kompa i przez net ja ogarnalem) W tym roku wiemy co byl nie tak, no i ja tez bede na miejscu , wiec jestem pewien, ze turniej wyjdzie lepiej.