Dlaczego na nogach? Przecież możesz stać na głowie!Relosu pisze:jaja sobie robisz ? 2 dni mam stac na nogach ? pierdole biore krzeselko wedkarskie.swieta_barbara pisze:Na bazyliszku tez nie bedzie krzesel. Trzeba sie hartowac.
glowa jest niekompatybilna z podloga i krzeselkiem wedkarskim, a pathow nie moge znalesc nigdzie =/Kalesoner pisze:Dlaczego na nogach? Przecież możesz stać na głowie!Relosu pisze:jaja sobie robisz ? 2 dni mam stac na nogach ? pierdole biore krzeselko wedkarskie.swieta_barbara pisze:Na bazyliszku tez nie bedzie krzesel. Trzeba sie hartowac.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nic dodać nic ująć. Ładnie sobie pozwalasz.Bartys ponażekac kazdy może, to jedziemy dalej, fajne dyplomy były? a sorry na pizze by nie starczyło te 3-4zł to pewnie kolejny dodatek albo sos.
Kult płaci podatek lokalowy za każdy turniej który organizuje tak samo jak wszyscy inni korzystający z Bazyliszkowej bazy.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Skoro bless sie myli, to musi byc juz ostro podkurwiony! Robert, bez malowania nie wygrasz mastera, powinienes to juz wiedziec.bless pisze:Popraw mnie, jesli sie myle, bo mzoe czegos nie wiem. Moze stcjonujesz w Gorzowie i jestes tam aktywnym organizatorem?
Wy (MSWiA) jestescie najlepszym przykladem na to, ze nie ma czegos takiego, jak monopol Bazyliszka w Warszawie.morgan10005 pisze:Jak ludzie mają zagłosować nogami?
Stowarzyszenie ma praktycznie monopol w Warszawie i organizuje prawie wszystkie turnieje.