dobrze, ze mu chociaz zdjecia na pamiatke zostalyRaptaparat pisze:No i mas zpanie co chciales Kerim zabral i popsul
Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zrobi sobie nowego, to zdolny konwerter. Nauczony doświadczeniem nie będzie dawał jakimś niesprawdzonym ludziom do spartaczenia
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hm, dopiero teraz to zauważyłem - po psiknięciu figurki matowym lakierem malowałem te rubiny gloss varnishem. Jednakże po doklejeniu futra jeszcze raz psiknąłem, lecz zapomniałem o połysku na kamykachRaptaparat pisze:Wlasciwie w calej figurce nie podobaja mi sie tylko te a'la rubiny u pasa - nie sa prawidlowo zrobione. Pociagnij chociaz lakierem jesli je tak zostawiasz
Zaraz się tym zajmę.
Kerim - liczę na Ciebie, nie potnij go za bardzo, bo będzie trzeba szyć!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kerim pisze:A wiecie że ten ogr bardzo fajnie wygląda bez irokeza i brody?
Kerim, nie rób mi tego!
A tak w ogóle, to zamierzałem sobie dziś porzeźbić w butcherze, którego wczoraj kupiłem. Ale zwichnąłem bark i gucio, będzie czekał ponad tydzień, nawet go nie posklejałem
Aaaaaaa
Ale Ty się ze mną droczysz
Udało mi się jakoś, z minimalnym użyciem siły z chorej ręki, posklejać rzeźnika, dorobić futro na plecach i zapodkładować
Mam nadzieję, że będę w stanie malować, bo chciałbym ruszyć z tą armią z kopyta
EDIT: Kerim, kiedy mógłbyś podrzucić nosorożca do FF? Zastanawiam się nad turniejem w paradoxie, 16-go.
Wolałbym się wybrać tam z jego wsparciem
Ale Ty się ze mną droczysz
Udało mi się jakoś, z minimalnym użyciem siły z chorej ręki, posklejać rzeźnika, dorobić futro na plecach i zapodkładować
Mam nadzieję, że będę w stanie malować, bo chciałbym ruszyć z tą armią z kopyta
EDIT: Kerim, kiedy mógłbyś podrzucić nosorożca do FF? Zastanawiam się nad turniejem w paradoxie, 16-go.
Wolałbym się wybrać tam z jego wsparciem
Mi się baardzo podobają z tymi futrami
Wyglądają tak bardziej .. <hmm>.. oryginalnie, ciekawie itp.
Wyglądają tak bardziej .. <hmm>.. oryginalnie, ciekawie itp.
kerim, a ze tak zapytam jak moj snootling sie miewa? i ten denat? ;> hmm?
a co do tego potwora wyzej- b. fajny ale bez rewelacji
a co do tego potwora wyzej- b. fajny ale bez rewelacji
Mega
A Ty byś, Kerim, na maila odpisał
A Ty byś, Kerim, na maila odpisał
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Bardzo ładny figs. Widze że Kerim to forumowy mistrz GS'u (Ja wczoraj kupiłem dłuto i gs - powolutku się ucze )