Faktycznie, ja jestem umysł scisłySławol pisze:Nie ma w Tobie nic z romantyka, Grzesiek... Ten rycerz to klejnot armii, piękny i wyjątkowy
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Faktycznie, ja jestem umysł scisłySławol pisze:Nie ma w Tobie nic z romantyka, Grzesiek... Ten rycerz to klejnot armii, piękny i wyjątkowy
Ano ciekawy, górsko-podróżniczo-studyjny:P Zdjęcia są trochę żółtawe, wydawało się że balans będzie ok a potem się okazało że mi się nie chce już poprawiać tylu zrobionych zdjęćSławol pisze:@Vocal - ciekawego pstrykacza masz. Fotki nieco żółte mi się wydają.
Wtedy byłoby nudno w temacie, nie mielibyśmy do czego się czepiać...vocal pisze:Swoją drogą jak bym wiedział że będzie taki odzew to bym gościa pomalował na wypasie:/
Jesteś jednym z niewielu, którym się chce na tym forum prezentować stare figsy, w dodatku świetnie pomalowane. Nie wiem, czemu się dziwisz, że jest spory odzew. Zrób to dla nas i kolejnego pomaluj na wypasievocal pisze: Swoją drogą jak bym wiedział że będzie taki odzew to bym gościa pomalował na wypasie:/
.
Hehe, nie wykluczone że jestem jednym z nielicznych którzy takie figurki jeszcze mają:P DLa mnie te starsze modele mają jakiś taki przyjemniejszy w malowaniu detal, nie są tak przeładowane pierdołami jak nowe figurki, jak mają jakiś smaczek to jest on wyraźny. Szczególnie wolę starszą bretonię od tej 6edycyjnej (która też pierwszej świeżości już w sumie nie jest:D) i krasnale 4-5ed od późniejszych.smiejagreg pisze:Jesteś jednym z niewielu, którym się chce na tym forum prezentować stare figsy, w dodatku świetnie pomalowane. Nie wiem, czemu się dziwisz, że jest spory odzew. Zrób to dla nas i kolejnego pomaluj na wypasie![]()
...
Dzięki;] Za to w miarę grywalnej armii bretoni czy chaosu od lat nie mogę pomalować:Dquidamcorvus pisze:Fajny ten twój TT
Podoba mi się dobór kolorów. A samo malowanie czyste i schludne![]()
a niebieska poswiata?vocal pisze:Złotego nie pamiętam, ale jest spora szansa że wychodziłem z takiego zielonkawego złotego z palety P3;]
E starczy mi że mam pełną 40 włóczników (w malowaniu);p Zresztą 3 modele (jest 36+hero) nie robią mi żadnej różnicy, mam z 300 pomalowanych myszy w regimentach po 30-60szt, przestałem zwracać uwagę na liczby piechoty mniejsze niż 5 modeliKordelas pisze:Wybitne !![]()
Potężny klimat Bretonni. Jeden z lepszych oddziałów chłopów jakie widziałem ,szkoda ,że nie pełny.
Miałem na myśli małą pustkę na treyuvocal pisze:E starczy mi że mam pełną 40 włóczników (w malowaniu);p Zresztą 3 modele (jest 36+hero) nie robią mi żadnej różnicy, mam z 300 pomalowanych myszy w regimentach po 30-60szt, przestałem zwracać uwagę na liczby piechoty mniejsze niż 5 modeliKordelas pisze:Wybitne !![]()
Potężny klimat Bretonni. Jeden z lepszych oddziałów chłopów jakie widziałem ,szkoda ,że nie pełny.![]()
A na dobrą sprawę mógłbym wrzucić tam paru pieszych rycerzy żeby to wypełnić, żadna różnica czy jest filler czy nie:) Poza tym zdobyłem 36 tych MAA, jakbym potrzebował mieć 40 to bym dobił;p