Dragon przesunięty 2350 Lublin 30.05.2010 !
-
- Oszukista
Re: Dragon przesunięty 2350 Lublin 30.05.2010 !
Tocz dwarfami? Świat się kończy
Ale nic to, do jutra panowie

się znajdzie
ja wskrzeszę 20Czopek pisze:Supeł pisze:no to super
w takim razie pocisnę VC na ofensie bez zbędnej bezwartościowej magii (niestety vampy czarują troszkę same z siebie, ale na to już nic nie poradzę), dzięki czemu znów będę warzywem turnieju (pierwszy raz gram VC na turnieju)
ale jakby ktoś miał ghule to mimo wszystko chętnie pożyczę (może zielik by miał? może by ktoś się odezwał w moim imieniu do niego bo nie mam kontaktu)
pzdr
10 ghuli do usług

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja się chyba ciut spóźnbie bo wlasniewyjeżdzam z Radomia. Mam nadzieję że tak jak zazwyczaj I bitwa o 10 a to co napisane że o 9 to błąd.
ojojoj panowie splewiłem i nie przybyłem
ah te jabłuszka sandomierskie ;p no cóż...
prosze o wybaczenie bracia
;p

prosze o wybaczenie bracia

Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no i przez ciebie musiałem zagrać
Dzięki chłopaki, że wpadliście. Szkoda, że musieliśmy skończyć turniej po 2 bitwach :/ .
Z przyjemnością zagrałbym jeszcze trzecią bitwę jak i zapewne wielu z graczy, którzy czują się oszukani tą sytuacją. Szkoda i tyle...
Jako sędzia: Dałem trochę ciała bo był mały poślizg
, mam nadzieję że nie żałujecie wydanych 7 zł za wejście.
Wyniki
1. Ja
2. Kamil Szereda
3. Ostry
4. Pogodyn
5. Murmi
6. Bober
7. Czopek
8. Crane
9. Kondi
10 Gershwin
11. Supeł
12. Tocz
13. Górken
14. Kotson
15. Prokop
16. Regis
Jeżeli chodzi o ocene malowania to była ona przeprowadzona w cichy sposób
.
1 Ja
0 pkt
2. Kamil Szereda 3 pkt
3. Ostry 1
4. Pogodyn 1
5. Murmi 1
6. Bober 3
7. Czopek 1
8. Crane 2
9. Kondi 1
10 Gershwin 1
11. Supeł 1
12. Tocz 3
13. Górken 2
14. Kotson 1
15. Prokop 2
16. Regis 1
Kilka osób nie dostało pkt za wczesniejsze wysłanie rozpy
min. Tocz, Kotson, Regis. Chłopaki, zgłaszajcie się na przyszłość żebym wiedział ile trzeba stołów załatwić/ustawić
to trochę pomaga.
Opis bitew:
1. Górken. Nie chciał grać na scenariusz bo twierdził, że załatwo mu pójdzie to dostał 16:4 w plecy. Moja niedźwiedzia pułapka się nie powiodła
: postanowiłem złapać smoka na abominację, ale wessał ją test tafa z mieczyka
.
2 . Czopek. I znowu chaos. Tym razem z magią. Z ciekawszych akcji: kółko rzuca na misfiree random direction, podstuwa się pod pysk 2 kawaleri od flanki tylko po to, aby wyciąć w pień obydwie
. Abominacja na 2 ranach przyjmuje shagotha z zadanymi 2 ranami i go wsysa tylko po to, aby ture później umrzeć od własnej obszarówki rzuconej przez gray seera
.
Wynik: 19:1

Dzięki chłopaki, że wpadliście. Szkoda, że musieliśmy skończyć turniej po 2 bitwach :/ .
Z przyjemnością zagrałbym jeszcze trzecią bitwę jak i zapewne wielu z graczy, którzy czują się oszukani tą sytuacją. Szkoda i tyle...
Jako sędzia: Dałem trochę ciała bo był mały poślizg

Wyniki
1. Ja

2. Kamil Szereda
3. Ostry
4. Pogodyn
5. Murmi
6. Bober
7. Czopek
8. Crane
9. Kondi
10 Gershwin
11. Supeł
12. Tocz
13. Górken
14. Kotson
15. Prokop
16. Regis
Jeżeli chodzi o ocene malowania to była ona przeprowadzona w cichy sposób

1 Ja

2. Kamil Szereda 3 pkt
3. Ostry 1
4. Pogodyn 1
5. Murmi 1
6. Bober 3
7. Czopek 1
8. Crane 2
9. Kondi 1
10 Gershwin 1
11. Supeł 1
12. Tocz 3
13. Górken 2
14. Kotson 1
15. Prokop 2
16. Regis 1
Kilka osób nie dostało pkt za wczesniejsze wysłanie rozpy

Opis bitew:
1. Górken. Nie chciał grać na scenariusz bo twierdził, że załatwo mu pójdzie to dostał 16:4 w plecy. Moja niedźwiedzia pułapka się nie powiodła

2 . Czopek. I znowu chaos. Tym razem z magią. Z ciekawszych akcji: kółko rzuca na misfiree random direction, podstuwa się pod pysk 2 kawaleri od flanki tylko po to, aby wyciąć w pień obydwie

Wynik: 19:1
2 bitwy?. Szkoda że wcześniej nie wiedziałem to bym sobie zagrał
ale w zasadzie Dragon mial gdzies popołudniu sie kończyć więc dlatego trzecia bitwa nie przeszła.
Szkoda że żaden nie zrobił pokazu wczoraj mimo że ktos się zgłosił, ja byłem i figsy miałem ale nie było z kim grać.

Szkoda że żaden nie zrobił pokazu wczoraj mimo że ktos się zgłosił, ja byłem i figsy miałem ale nie było z kim grać.