Osieroceni - dyskusja o Krasnoludach Chaosu
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Osieroceni - dyskusja o Krasnoludach Chaosu
AL z FW wyszedł, ale w Wordzie. Można sobie zmieniać rzeczy jak się chce. Chłopaki się nie postarali.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
to co jest w wordzie to zlepek domysłów wyciągnięty z rozpisek właścicieli booka, book pełny wyszedł i kosztuje 45F, niedawno zaczęli wysyłać do klientówcahir pisze:AL z FW wyszedł, ale w Wordzie. Można sobie zmieniać rzeczy jak się chce. Chłopaki się nie postarali.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
No aż tak nisko chyba nikt nie upadł żeby chodzić na tury (o ile to coś w ogóle będzie dopuszczane) z poprzerabianym armylistem
Poza tym, nie wiem w jakiej wersji mieliby wydać żeby się tego nie dało zmienić. To że my oglądamy pdf-y w Acrobat Readerze nie znaczy, że nie da się ich w innym programie przerobić.
Edit: Po odpowiedzi smh już i tak nieważne
Poza tym, nie wiem w jakiej wersji mieliby wydać żeby się tego nie dało zmienić. To że my oglądamy pdf-y w Acrobat Readerze nie znaczy, że nie da się ich w innym programie przerobić.
Edit: Po odpowiedzi smh już i tak nieważne